נגנב, הועתק וכו'.

דוVשה

New member
נגנב, הועתק וכו'.

אי פעם... ביקרת בחו"ל? טסת לאילת? היית באילת? עישנת סיגריה? קנית חפיסת סיגריות? עישנת סמים? בכית מספר? בכית מסרט? בכית משיר? היית בהופעה אינטימית? היית בהופעה חשמלית? שתית אלכוהול? השתכרת? התחלת עם מישה/י? התחילו איתך? צפרו לך? סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? נסעת להופעה בעיר אחרת? התנשקת? התנשקת עם בן/ת המין שלך? (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? הרגשת שאתה משתנה- לטובה? הרגשת שאתה משתנה- לרעה? התגברת על קושי שהפריע לך? פחדת מהחושך? פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? קראת הארי פוטר? היית בהופעה של שלום חנוך? ובהופעה של אביב גפן? קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? החלטת על דעותיך הפוליטיות? השתתפת בהפגנה? ישנת עם בן המין השני? שמת לק שחור? לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? גנבת? התגנבת להופעה/הצגה/סרט? זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? עשית קעקוע? פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? קנית משקפים? אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?

דוVשה

New member
תגוביות.

אי פעם... ביקרת בחו"ל? חיובי. טסת לאילת? חיובי. היית באילת? חיובי. עישנת סיגריה? חיובי. קנית חפיסת סיגריות? חיובי. עישנת סמים? חיובי. בכית מספר? ממממ...אני מאמינה שכן. אה בטח! הספר השואתי של 'אם יש גן-עדן'!. בכית מסרט? חיובי. בכית משיר? חיובי. היית בהופעה אינטימית? לא נראה לי שלורן היל הייתה עד כדי כך אינטימית, אולי מה שהיה היום בבולינט?, נגיד. בעיקר זה שראיתי את שאנן כ"כ מקרוב
. היית בהופעה חשמלית? נייט. שתית אלכוהול? חיובי. השתכרת? חיובי. התחלת עם מישה/י? חיובי. התחילו איתך? חיובי. צפרו לך? חיובי. סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? סביר להניח. נסעת להופעה בעיר אחרת? חיובי. התנשקת? חיובי. התנשקת עם בן/ת המין שלך? חיובי. (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? אממממ... לא עולה לי בראש כרגע משהו. אבל סביר שבתקופות אני מזדהה עם המון שירים. קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? כל ספר טוב מוסיף משהו. הרגשת שאתה משתנה- לטובה? חיובי. הרגשת שאתה משתנה- לרעה? גם. התגברת על קושי שהפריע לך? חיובי. פחדת מהחושך? עדיין. פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? מממממ... אולי. קראת הארי פוטר? עד הספר הרביעי או משהו כזה. היית בהופעה של שלום חנוך? נייט. ובהופעה של אביב גפן? כנ"ל. קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? סביר להניח שכן. קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? כן, והחולצה נקנתה בפחות. החלטת על דעותיך הפוליטיות? פחות או יותר. השתתפת בהפגנה? אולי. ישנת עם בן המין השני? חיובי. שמת לק שחור? חיובי. לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? בארור. גנבת? חיובי. התגנבת להופעה/הצגה/סרט? אולי. זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? לא שזכור לי. עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? חיובי. עשית קעקוע? חמישה. פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? חיובי. קנית משקפים? חיובי. אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? כל החיים?....ממממ...זו שאלה שמצריכה מחשבה עמוקה, הרבה יותר ממה שיש לי כרגע. הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? נייט.

noosh

New member
זה קצר,

אז נעשה את זה עכשיו, לפני השינה / לפני שאני מאבדת את הנשימה שלי לחלוטין
(היפר ונטילציה זה לא כיפי). אי פעם... ביקרת בחו"ל?
ארה"ב, קנדה ופולין טסת לאילת?
היית באילת?
עישנת סיגריה?
קנית חפיסת סיגריות?
עישנת סמים?
בכית מספר? ברור, אפילו היום
בכית מסרט? כל הזמן בערך בכית משיר? חחחח אפילו הגשמתי לרעות חלום. היית בהופעה אינטימית?
היית בהופעה חשמלית?
שתית אלכוהול?
השתכרת?
התחלת עם מישה/י? אמממ. לא באופן מובהק. התחילו איתך? ערסים באילת נחשב?
צפרו לך? כן, וזה לא היה כיף
סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים?
נסעת להופעה בעיר אחרת? מן הסתם, אין הרבה הופעות פה. התנשקת?
התנשקת עם בן/ת המין שלך?
(יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?
קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?
ורעות אוהבת אותי על זה הרגשת שאתה משתנה- לטובה?
הרגשת שאתה משתנה- לרעה?
התגברת על קושי שהפריע לך?
פחדת מהחושך?
פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?
מי אמר טורי ולא קיבל
קראת הארי פוטר?
היית בהופעה של שלום חנוך?
ובהופעה של אביב גפן?
קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? אני משערת שכן, מתישהו. קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן?
החלטת על דעותיך הפוליטיות? אמממ, לא באופן סופי ומהוקצע השתתפת בהפגנה?
ישנת עם בן המין השני?
שמת לק שחור?
לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב?
גנבת? עפרונות בכיתה, או ממש לגנוב? ממש לגנוב לא גנבתי התגנבת להופעה/הצגה/סרט?
זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)?
עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?
עשית קעקוע?
פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? אממממ כן, כאליו, לא התאהבות אבל לרוב נקודת הפתיחה שלי עם אנשים היא שאני אוהבת אותם קנית משקפים?
אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? אממ "כל החיים" זה קצת קיצוני, אבל אמרתי דברים שהתחרטתי עליהם הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? אחחח, הקיטש. לא. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Yael Floyd

New member
נהנהנה

אי פעם... ביקרת בחו"ל? אכן טסת לאילת? לא היית באילת? יותר מדי עישנת סיגריה? אחת בלבד קנית חפיסת סיגריות? כן עישנת סמים? כן בכית מספר? הו, כן!
בכית מסרט? תמיד בכית משיר? כן (מסתבר שאני בכיינית!) היית בהופעה אינטימית? כן היית בהופעה חשמלית? פחחחח כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התחלת עם מישה/י? בקטנה התחילו איתך? כן צפרו לך? ערבים זה נחשב? סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן נסעת להופעה בעיר אחרת? מה לעשות כשגרים בחור התנשקת? כן התנשקת עם בן/ת המין שלך? כן (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? כן קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? כן הרגשת שאתה משתנה- לטובה? כן הרגשת שאתה משתנה- לרעה? כן התגברת על קושי שהפריע לך? כן פחדת מהחושך? בארור פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? כן, וזה ממש מפריע לי. הוא בא לי גם בחלומות! קראת הארי פוטר? כן, הפסקתי ברביעי. לא יכולתי להתגבר על מותו של פוציוס מוציוס או איך שקראו לו. היית בהופעה של שלום חנוך? בארורררררררררררררררררררררררררררר!! ובהופעה של אביב גפן? ברור קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? ודאי קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? 25 שקל, וכן. בכלל יש לי נטייה לחרוש חולצה מסויימת, ואז אחרת. החלטת על דעותיך הפוליטיות? כן השתתפת בהפגנה? כן ישנת עם בן המין השני? כן שמת לק שחור? כן לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כשהייתי כזאת בת 14 כזאת גנבת? ממתק גומי מהסופר כשהייתי קטנה? אה, ומהמשרדים אני תמיד גונבת איזה סלוטייפ, עטים, מחזיקי מפתחות של הכפר. התגנבת להופעה/הצגה/סרט? לא זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? לא, אבל חברים שלי עשו את זה באיזה גיל 12 וזה מפגר עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? כן עשית קעקוע? לא פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן, יש הרבה כאלה קנית משקפים? משקפי שמש אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? ברור, אני אלופה בזה הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? בערך לאחרונה

><

אי פעם... ביקרת בחו"ל? וגרתי טסת לאילת? יפ היית באילת? יפ עישנת סיגריה? יפ קנית חפיסת סיגריות? נופ עישנת סמים? רק הסנפתי קלות בכית מספר? יפ בכית מסרט? יפ בכית משיר? יפ היית בהופעה אינטימית? יפ היית בהופעה חשמלית? יפ שתית אלכוהול? יפ השתכרת? יפ התחלת עם מישה/י? יפ התחילו איתך? יפ צפרו לך? יפיפ סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? יפיפ נסעת להופעה בעיר אחרת? יפיפיפ התנשקת? יפ התנשקת עם בן/ת המין שלך? יפ (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? יפיפיפיפיפ קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? בכיתה ז', כל ספר שקראתי
הרגשת שאתה משתנה- לטובה? יפ הרגשת שאתה משתנה- לרעה? יפ התגברת על קושי שהפריע לך? או כך חשבתי פחדת מהחושך? יפ פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? יפ קראת הארי פוטר? יפ טיימז 6 היית בהופעה של שלום חנוך? נופ ובהופעה של אביב גפן? נופ קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? :( קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? יפ החלטת על דעותיך הפוליטיות? או כך חשבתי השתתפת בהפגנה? נופ ישנת עם בן המין השני? יפ שמת לק שחור? על ציפורן אחת לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? יפ גנבת? מסטיק מהקיוסק בכיתה ד' כי כל המאגניבות עשו את זה התגנבת להופעה/הצגה/סרט? נופ זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? על חברות, החזרתי להן עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? נופ עשית קעקוע? נופ פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? יפ קנית משקפים? יפ אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? יפ הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? או כך חשבתי

Shame in you

New member
נושא

אי פעם... ביקרת בחו"ל? כן טסת לאילת? לא היית באילת? כן עישנת סיגריה? כן קנית חפיסת סיגריות? כן עישנת סמים? לא בכית מספר? כן בכית מסרט? כן בכית משיר? כן היית בהופעה אינטימית? לא היית בהופעה חשמלית? טורי שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התחלת עם מישה/י? לא התחילו איתך? הזקן מהקיוסק
צפרו לך? זה לא היה ברור סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? יכול להיות נסעת להופעה בעיר אחרת? טורי התנשקת? כן התנשקת עם בן/ת המין שלך? לא
(יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? לא בדיוק. אולי בכמה משפטים זה נשמע דומה, אבל אני יודעת שהכוונה של אחרים שונה משלי קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? שינה- לא. הרגשת שאתה משתנה- לטובה? כן הרגשת שאתה משתנה- לרעה? לא התגברת על קושי שהפריע לך? קצת פחדת מהחושך? כן פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? אולי קראת הארי פוטר? לא היית בהופעה של שלום חנוך? לא ובהופעה של אביב גפן? לא קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? לא זוכרת
קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? כנל החלטת על דעותיך הפוליטיות? לא השתתפת בהפגנה? לא ישנת עם בן המין השני? לא שמת לק שחור? ניסיתי לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? בערך גנבת? לא התגנבת להופעה/הצגה/סרט? לא זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? חחחח, לא עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? לא עשית קעקוע? הלווואייייי פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? הגיוני שכן. לא זוכרת קנית משקפים? כן אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? בטח. הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? מזמן

מתנות

New member
שונאת שבתות

אי פעם... ביקרת בחו"ל? כן.. אוף, בא לי טסת לאילת? לא היית באילת? כן עישנת סיגריה? כן קנית חפיסת סיגריות? כן עישנת סמים? כן בכית מספר? כן בכית מסרט? כן בכית משיר? כן היית בהופעה אינטימית? כן היית בהופעה חשמלית? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התחלת עם מישה/י? לא נראה לי התחילו איתך? כן צפרו לך? כן סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן נסעת להופעה בעיר אחרת? כן התנשקת? כן התנשקת עם בן/ת המין שלך? כן (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? כן קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? יכול להיות הרגשת שאתה משתנה- לטובה? כן הרגשת שאתה משתנה- לרעה? כן התגברת על קושי שהפריע לך? כן פחדת מהחושך? כן פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? כן קראת הארי פוטר? לא!!! די עם המגיפה הזאת היית בהופעה של שלום חנוך? כן
ובהופעה של אביב גפן? כן קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? כן קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? לא נראה לי החלטת על דעותיך הפוליטיות? לא השתתפת בהפגנה? לא בטוחה ישנת עם בן המין השני? כן שמת לק שחור? כן לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כן גנבת? לא בכוונה התגנבת להופעה/הצגה/סרט? כן זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? לא! עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? כן עשית קעקוע? לא פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן קנית משקפים? כן אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? לא אצטער כל החיים הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? כן, וחזרתי

למעלה