נגנב כלשן טרייק איזה אנשים ...

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
נגנב כלשן טרייק איזה אנשים ...

היום לפני אימון המראות בגבעה ביקשו ממני להיכנס על הדרך ולהביא ממישהו גלשן נכנסתי מיהרתי לא שמתי לב רק הרגשתי שזה קצת כבד ... הגעתי התאמנתי , הבחור אצלו איכסנו את הגלשן מתקשר מישהו גנב לו את הטרייק ... איזה אנשים ... פתאום נזכרתי שהתבלבלתי קצת בין צבע כחול לירוק .. ובאמת הגלשן היה קצת כבד ... גנבתי למישהו היום טרייק ואפילו לא הרגשתי ... חחח הטרייק הוחזר כבר למקומו הכל בסדר אילן מתנצל שגנבתי לך את הטרייק , 54 ק"גשוקל הגלשן הזה ואני אחרי ניתוח קילה כמה שנים אחרי אבל עדיין נזהר והפעם ואפילו לא הרגשתי ... איזה כיף להיות שוב בריא

Hawk17

New member
אלוהים ישמור!

זה טרייק הדבר הזה שסחבתי היום? זה שקל טונות וממש בכיתי.... ממש לסחוב כנף של מטוס...עוד קצת וכל הדיסקים היו עפים(פורצים) לי מהגב בבת אחת....לא ידעתי שאפשר לאכסן דבר כזה בכזאת קלות בחצר. גם אם יתברר שזה לא היה כנף טרייק -זה בכל זאת די משעשע שגרמת לי לחשוב על זה. היה מאוד כבד, לילה טוב.

natyh

New member
גם אני לא ...

לו הייתי מבין זה בטוח לא היה קורה ...

נתי, לא ידעתי שגם אתה שייך לדור

העילג שלא שולט בשפת אימו (ראה הודעה של ירון שאצלו כנף היא משום מה זכר) ועוד כהנה וכהנה. גם אני הייתי צריך לקרוא את החוויה המצחיקה שלך מספר פעמים בכדי לצחוק, אבל לא ממש צחקתי. העיקר הכוונה (שלך להצחיק ושלי לצחוק).

חגי

New member
יש לי בחורה שמתאימה לך

אתמול עצרנו בדרך חזרה מחמת גדר ליד צומת גולני בשדה עם המון כלניות. חניתי על השוליים מקביל לכביש כשרכב לבן מסוג בורה (גולף עם תחת) חונה ליידנו והמשפחה נראית אי שם בחלק הרחוק של השדה (לפי הדיבורים הם היו ערפים כנראה). אחרי 2-3 דקות בשדה חזרנו לאוט. הגעתי לדלת ואני שומע לפתע את המשפחה שבשדה צועקת ומנפנפת בידיים. מסתבר שהגברת פשוט ראתה אוטו לבן עם סמל פולקסווגן וזה הספיק לה להיכנס ולשבת. כן בפנים היה ריח שונה, דברים שונים...אבל הפרטים כנראה לא שכנעו אותה לצאת. רק אחרי שקראתי לה בקולי קולות היא יצאה לבדוק על מה הרעש.

natyh

New member
חגי טוב שאתה לפחות מאמין לי ....

סתם רציתי לצאת לאימון בגבעה וידעתי שיש גלשן אחד פנוי ...... חרא של גלשן אגב אני בחיים לא לוקח אותו יותר ... אין לך משהו יותר קל .... בפעם הבאה תצטרך להחזיר אותו לבד חחח

למעלה