נגנב מהפרעות.

דוVשה

New member
נגנב מהפרעות.

[כי רעות מושכת אותי חזרה לנבכי המוות ואני צריכה לצאת משם!!!!!!!!!!!!!!!!] זה או זה: איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? גוף שרירי או רגיל? צבעי גועש או צבעי שמן? עברי לידר או אביב גפן? מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? שרמנטיות-בעד או נגד? נשיקה במצח או בפה? מיים קרים או שוקו קר? ירח או כוכבים? אריק איינשטיין או גידי גוב? "זהו זה" או "דומינו"? למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? משקפיי שמש או משקפיים רגילות? מוזיקה- באוטו או בבית? -שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? מה הכי חשוב בזוגיות? ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה? כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? איך הרגשת עם זה באותו רגע? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה הוא האוטו האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? איך היה? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סטירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? דאגן/ית? יפה? תמים/ה? רומנטי/ת? פחדן/ית? ביישן/ית? אמיץ/ה? חזק/ה מבחינה פיזית? מרבה לשקר? שוויצר/ית? חם/ת מזג? חכם/ה? אובססיבי/ת? טיפוס של נוסטלגיה? מנומס/ת? -דברים אהובים: עיתון אהוב: סרט דרמה אהוב: מתקן אהוב בלונהפארק: בילוי אהוב: בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: תוכנית אירוח אהובה: מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: תוכנית רדיו אהובה: זמן אהוב במשך היממה: שפה אהובה: מחמאה אהובה: פרח אהוב: שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: מוסר: חוכמה: טלוויזיה: גן: טוב: רע: ארז טל: ספורט: אהבה: הורים: בן אדם:

רעוּת

New member
את התחלת ../images/Emo10.gif

זה או זה: איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? שניהם חארות
איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס, למרות ששניהם לא מיי קאפ אוף טי גוף שרירי או רגיל? שרירי מדי זה לא יפה צבעי גועש או צבעי שמן? מה אכפת לי עברי לידר או אביב גפן? אני שונאת את עברי הוא מעצבן מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? נגיד שמילים, כי אף אחד לא באמת הרביץ לי אי פעם אז מאיפה לי לדעת שרמנטיות-בעד או נגד? וואטאבר נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי
מיים קרים או שוקו קר? מים ירח או כוכבים? וואטדהפאק?! אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין "זהו זה" או "דומינו"? דומינו נראה לי. זהו זה כבר לא מצחיק כמו לפני 15 שנה. למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא, כפרהעליו!! דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי (ולמה לעזאזל אני יודעת) משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה- באוטו או בבית? גם וגם, פעמיים כי טוב
-שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? סיום תיכון נראה לי? או הקורס בצבא, לא יודעת. אני לא אוהבת להיזכר בדברים אני בעיקר מדחיקה אותם מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אין לי כוח לשאלות עמוקות
איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אני ואחותי בעיקר רבות, אבל לפחות עם אח שלי אני לא רבה
ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: יעל, מירית, עדי, עפרה, רגינה. מקווה שלא קיפחתי אף אחד
רואה הרבה טלוויזיה? לא כלכך כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא יודעת תלוי מה יש מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ג'ואי מחברים, כפרהעליו!!! ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? מים או דיאט קולה האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? קורה איך הרגשת עם זה באותו רגע? זה בדר"כ בצחוק. אלא אם כן רבים ואז זה באסה מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?חחחחחח אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? האוטו של אמאואבא מה הוא האוטו האהוב עליך? מה זה משנה, העיקר שהוא נוסע מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? הילדה אמרה לי שאני יפה
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על הציצים, ברור. האם מחמיאים לך על האופי? לעיתים אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? "אין לך רגשות!!" מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שאלה טובה איך היה? האם בכית פעם בגלל אהבה? אני לא זוכרת, אני מניחה שמתישהו כן ציין/י אירוע שנתן לך "סטירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): חחחחחחחחח ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? להשתחרר מצהל -אם... אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? וואי. בדיוק קודם אמא שלי באה ביציאה "איזה מזל שיצאו ילדים חכמים. מה אם היה יוצא לי ילד אהבל?" והתאפקתי לא להגיד לה "אבל הכי באסה זה ילד מת"
אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? תלוי אם הוא היה חתיך אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? משתדלת להתרחק. או מחכה שהיא לא תתקשר אלי ביומולדת ואז תהיה לי סיבה לכעוס עליה ולא לדבר איתה חודשיים. זה עובד יופי בינתיים
אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? להזיז דברים בכוח המחשבה. זה טוב לעצלנים. סתם לא, אם כבר מכושפות, אז להקפיא את הזמן. זה מגניב -האם את/ה? דאגן/ית? לפעמים יפה? חחחח תמים/ה? הייתי פעם רומנטי/ת? לא פחדן/ית? מקווה שלא ביישן/ית? קצת
אמיץ/ה? לפעמים חזק/ה מבחינה פיזית? לא כלכך מרבה לשקר? לא כלכך שוויצר/ית? לא נראה לי חם/ת מזג? הו הווווו חכם/ה? לא
אין לי 700 בפסיכומטרי. אובססיבי/ת? התשובה הנ"ל יכולה לענות על זה.. טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים מנומס/ת? חחחח טוב, פה התייאשתי. עמכם הסליחה...

אז למרות שדס תרד עליי,

זה או זה: איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים, כך מסתבר. אבל אני גם לא יכולה בלי הכלבות האלה. בעיה. איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס גוף שרירי או רגיל? תלוי עד כמה שרירי צבעי גועש או צבעי שמן? שמן עברי לידר או אביב גפן? מממ עברי? מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים, הו מילים שרמנטיות-בעד או נגד? מממ =/ תלוי נשיקה במצח או בפה? בפהההה כאילו??? מיים קרים או שוקו קר? מים ירח או כוכבים? גם וגם אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב "זהו זה" או "דומינו"? זהו זה למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? אניה בוקשטיין משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה- באוטו או בבית? באוטו לוקח -שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? נראה לי שהשנה האחרונה עולה על הכל. מה הכי חשוב בזוגיות? להיות אחד בשביל השני. ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אהבה. והגשמה. וטוב. נראה לי......... איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עושים כאב ראש P: סתם. בסדר. כפרעליו. ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: קשה להגיד 5 ספציפיים. אבל מי שקרוב יודע. רואה הרבה טלוויזיה? לא. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שואף למינוס. מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? לא יודעת, אלי מקביל זה קצת מופרע להגיד וגם לא עדכני.. אני לא הכי רואה טלויזיה. ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? מים האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? קרה איך הרגשת עם זה באותו רגע? שהוא/היא זבל מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להמשיך ללכת הלאה האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? מה לעשות אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גםוגםוגם מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? האוטו של אמא ישתבח שמו מה הוא האוטו האהוב עליך? האוטו של אמא כשהוא רק שילי מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תלוי במצברוח. תלאביב שלי בעיקר למרות הכל ובגלל הכל. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? ערסים, על.. דברים שערסים מחמיאים עליהם
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? בלעבלעבלע האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני מיוחדת? P: מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן איך היה? כל כך מזמן שאני לא זוכרת האם בכית פעם בגלל אהבה? פעם פעמיים שלוש שמונמאות ציין/י אירוע שנתן לך "סטירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): זה מדי אישי. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? טוב בא אצלי עם רע לאחרונה אז, זה קשה. -אם... אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? הייתי רוצה לחשוב שכן... עע. או שדווקא לו כן כי הייתי מזדהה עם זה? P: לא יודעת, נו. בלעט. אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? וואו. תלוי איזה מורה. בלעט. אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? :):):) אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת אבל יפה. אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -צנזורה- P: -האם את/ה? דאגן/ית? פולניה יפה? מ-ח-ממת תמים/ה? מדי רומנטי/ת? אומרים שמדי פחדן/ית? ל-א ביישן/ית? ל-א אמיץ/ה? מי שאמיץ שותה כוס מיץ. חזק/ה מבחינה פיזית? תלוי מרבה לשקר? לאמא שוויצר/ית? רק בלב P: או בעיקר חם/ת מזג? רותחת P: חכם/ה? בעיקר מטומטמת... אובססיבי/ת? ותלותית! וחרדתית. וחותכת בזיגזגים. [רעות, יום אחד אני אתנקם.] טיפוס של נוסטלגיה? לצערי P: מנומס/ת? חוץ מבמקרים ממש מסויימים. -דברים אהובים: עיתון אהוב: סרט דרמה אהוב: מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים? בילוי אהוב: ים? בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: תוכנית אירוח אהובה: מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: תוכנית רדיו אהובה: זמן אהוב במשך היממה: ערב-לילה. או 12-15 בקיץ בים, בגלל השיזוף.. שפה אהובה: עברית אני חושבת מחמאה אהובה: שאני בנאדם אהוב? פרח אהוב: פעם היה קאלה שם אהוב לבן/בת: - -אסוציאציות: מוסר: כליות חוכמה: חרא (; טלוויזיה: צבעונית גן: סגור טוב: טוב הגמד רע: ומכוער ארז טל: הכלב הזה מרק בישראל ספורט: אני צריכה אסוציאציה חדשה לזה, באמת... אהבה: שקופה [פשוטה וחמה, כמו כף יד של כלב, איך רציתי להיות שם עכשיו, זה געגוע עקר, זיכרון לא שלי... רונה, נו] הורים: גם לזה אני רוצה למצוא חדשה. בן אדם: וגם לזה.

paperdoll

New member
חחחחחחחח

"מי שאמיץ שותה כוס מיץ"??? טעית בפורום מותק!!!

"-'פגרת-"

זה בכלל ציטוט מאיתמר צייד החלומות או איזו קלטת של אח שלי משהוא היה קטן יא מחפשת
ואני טוחנת מיץ שלום תודה, כמה עברו כבר הימים האלה שבא לי לשים פה איקונים של לב לאלוהים ותודה הוי, הם מזייפים פה "מה שעובר עלייייי" עם הגיטרות שלהם, מה אני עושה על המחשב, אני חושבת, שיש לי שריטה
גכלמףדלח עלדגכלגכחל תורנות מטבח עוד פחות מחצי שעה

noosh

New member
כואב לי הראש ../images/Emo122.gif

זה או זה: איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות לשיחות-בנות ובנים כדי לא להכנס לרגשי איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. גוף שרירי או רגיל? נורמלי, לא יותר מדי צבעי גועש או צבעי שמן? שמן
אף פעם לא אהבתי גועש עברי לידר או אביב גפן? אף אחד מהם, אבל אם חייבים, אז עברי לידר (באלבום הראשון) מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? אי אפשר להשוות שרמנטיות-בעד או נגד? ברור שבעד, זה משעשע נשיקה במצח או בפה? תלוי ממי, אני משערת מים קרים או שוקו קר? זה תלוי במצברוח. אני לא מתה על שוקו, אבל לפעמים זה יכול להתאים. ירח או כוכבים? כוכבים אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין "זהו זה" או "דומינו"? זהו זה!!! ולא אחרת! למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא, אינ משערת, אבל הכל יחסי דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? לא רואה משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש. אני שונאת משקפיים, אבל משקפי שמש זה מאסט. מוזיקה- באוטו או בבית? תמיד -שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הצבא (במיוחד השנה השניה), וסוף כיתה ט' מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אנשים, יצירה וסיפוק איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים מאוד ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: שמות לא יעזרו פה גם ככה רואה הרבה טלוויזיה? ראיתי בחופש, עכשיו ממש לא. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 0 מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? בטח ווילו, מבאפי, וגם דונה וג'וש וסיג'יי מהבית הלבן
כי הם מקסימים. ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? לאחרונה - תה קר עם נענע. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? גורלית? לא מסכלת על זה ככה, אבל הבחירה במגמת אמנות הייתה חשובה לי, וגם להחליט להחליף עבודה. האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? מן הסתם אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שוב, אי אפשר לדעת, אני רוצה להאמין שטוב מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית, או רכבת, כשהיא לא עמוסה. מה הוא האוטו האהוב עליך? ה-BMW של חברה שלי?
מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא הייתי בהרבה, אבל בוסטון
. ובארץ - ירושלים. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אמרו לי שרזיתי, זה היה נחמד. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לא חושבת שיורדים לפרטים
האם מחמיאים לך על האופי? מה זה השאלות האלה
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?שאני הו-כה מקסימה! סתם נו, מה נסגר. מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לא זוכרת, בטח בכיתה ט'. לא אוהבת לונה פארקים. איך היה? לא זוכרת, בטח נחמד אבל לא עליתי על שום מתקן האם בכית פעם בגלל אהבה? בוודאי ציין/י אירוע שנתן לך "סטירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): לא זוכרת ספיציפי ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? פסטיבל הג'אז 2005, פשוט כי היה לי ממש טוב -אם... אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? מן הסתם אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי בשוק אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? משערת שמנתקת אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? הממ... האמת שאני לא יודעת. אולי את היכולת להקפיא את הזמן. -האם את/ה? דאגן/ית? כן, קורה יפה? 100ממת!!11 יו, השיר החדש הזה, של עידן יניב, פשוט הורג אותי. תמים/ה? כמובן רומנטי/ת? איך לא, אבל קיטש זה רע פחדן/ית? מדברים מסויימים ביישן/ית? תלוי בסיטואציה, אבל בגדול כן אמיץ/ה? לעתים חזק/ה מבחינה פיזית? לא ממש מרבה לשקר? לא (פראדוקס השקרן
) שוויצר/ית? לא חם/ת מזג? לא בד"כ חכם/ה? משתדלת אובססיבי/ת? תלוי ל-מה. טיפוס של נוסטלגיה? בהחלט מנומס/ת? כן -דברים אהובים: עיתון אהוב: The Marker סרט דרמה אהוב: שמש נצחית, המספריים של אדוארד ואולמוסט פיימוס מתקן אהוב בלונהפארק: מכוניות מתנגשות בילוי אהוב: להיות עם אנשים שאני אוהבת, לא משנה לי איפה כ"כ בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברים שלי תוכנית אירוח אהובה: אני נאמנה לג'יי לנו. וללילה גוב. מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אני לא ממש רואה טלויזיה... נגיד שג'יי לנו תוכנית רדיו אהובה: יהלומים לנצח, ושבע שמיניות זמן אהוב במשך היממה: לילה, ובין-ערביים שפה אהובה: עברית מחמאה אהובה: אין ספציפית פרח אהוב: חבצלת שם אהוב לבן/בת: רועי, לבן. לבת עוד לא החלטתי. -אסוציאציות: מוסר: מצפון חוכמה: ידע טלוויזיה: מסך גן: ילדים טוב: רע רע: טוב ארז טל: אברי גלעד ספורט: כדורגל אהבה: רגש הורים: משפחה בן אדם: איש הודגש באמצעות מדגישומטיק

Yael Floyd

New member
טאדידאדאם!

זה או זה: איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? ברור שבנים איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס גוף שרירי או רגיל? רגיל, עם קצת שרירים בחזה צבעי גועש או צבעי שמן? גואש. גואש
. אבל עדיף צבעי שמן. עברי לידר או אביב גפן? המממ... אביב יותר מוכשר. עברי יותר נורמלי, למרות שהוא אומו. מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? פשוט תלוי ממי זה בא שרמנטיות-בעד או נגד? למה להיות נגד?! נשיקה במצח או בפה? בוסה בלחי מיים קרים או שוקו קר? מים קרים ירח או כוכבים? ירח אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין "זהו זה" או "דומינו"? דומינו למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לאבא דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה יותר נסבלת משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש מוזיקה- באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? השנתיים האחרונות מה הכי חשוב בזוגיות? חברות, אמון, בלה בלה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אני אני ואני! איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אחותי הנהדרת, אחי קצת מפגרת ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אחותי, אבא, סימי, ג'ני ומחפשת חמישי רואה הרבה טלוויזיה? כמעט ולא יוצא לי בכלל כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא משקיעה מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הומר סימפסון, כי ככה! ורננה מטלנובלה בעמ
ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? קפה לייק דה האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? ודאי
זה מעליב
איך הרגשת עם זה באותו רגע? מועלבת מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת, יש כל מיני האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? יש מישהו שיענה על זה לא? אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לא יודעת! מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטובוסים של אגד. אוטו!!!!!! אוטו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הוא האוטו האהוב עליך? פיאט פונטו קטנה ומתפרקת. או ג'יפ גדול כמו של נועה. כן. זה גם טוב. מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? חיפה. ככה. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא, למה שיעשו כזה דבר? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים במקרה הטוב האם מחמיאים לך על האופי? כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני ממש מגניבה וזה מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן איך היה? נחמד, סביר להניח האם בכית פעם בגלל אהבה? ודאי ציין/י אירוע שנתן לך "סטירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): כשכבשה נתנה לי סטירה מצלצלת בכיתה ה, ואז לא הייתי פראיירית ונתתי לה סטירה כפולה והלכתי כמו כושית ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? מה פתאום, שיבין את הרמז ויעוף מהבית אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מה מאוהבת, תני תעודת בגרות! אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מזריקה לו קמח לתוך האף באמצע הלילה
אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לקרוא מחשבות -האם את/ה? דאגן/ית? קצת יפה? מבפנים
תמים/ה? לא רומנטי/ת? לפעמים פחדן/ית? לפעמים ביישן/ית? לא אמיץ/ה? מאוד
חזק/ה מבחינה פיזית? כבר לא מרבה לשקר? לא שוויצר/ית? לא חם/ת מזג? רק בפני אנשים מסויימים חכם/ה? להפליא אובססיבי/ת? לעתים רחוקות טיפוס של נוסטלגיה? מאוד מנומס/ת? נהדרת -דברים אהובים: עיתון אהוב: ידיעות [פעם הייתי נאמנה למעריב, אבל התשחצים של ידיעות יותר טובים. וגם בוקי נאה כותב פלילי כמו שלוך אז זה מצחיק. סרט דרמה אהוב: לא ראיתי עדיין, אבל אני מניחה ש"מדוזות" יהיה אהוב עליי ביותר. מתקן אהוב בלונהפארק: ממש נהנית בלונה פארק, הא? ברור שרכבת הרים, כאילו דה! בילוי אהוב: פאב עם חברים אחרי שבועיים בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ג'ני תוכנית אירוח אהובה: אודטה בסיביר מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אודטה תוכנית רדיו אהובה: קולות החיילים? למי יש תוכנית רדיו אהובה, מה אנחנו בשנות ה50?! זמן אהוב במשך היממה: דמדומים! שפה אהובה: ספרדית מיאמור מחמאה אהובה: מי ישמע כמה מחמיאים לי פרח אהוב: אנאעארף בוגנוויליה שם אהוב לבן/בת: אור, אריאל -אסוציאציות: מוסר: כליות, כבד, טחול חוכמה: רחוב טלוויזיה: אנטנה גן: שושי טוב: מאוד ועוד רע: המן ארז טל: חננות שאומרים מורפוביים ספורט: כאפות אהבה: בוערררררררררת לא לא היא לא בשבילי אהבה בוערררררת לא לא סורי מדרכייייי הורים: לנשק בן אדם: גור

למעלה