נגנב מנוע למצנח רחיפה

נגנב מנוע למצנח רחיפה

היום גנבו לי את המנוע למצנח רחיפה מהבית ! בהתחלה חשבתי שמדובר בלקיחת פריט מקרי באופן חפוז אבל היות ומי שלקח את המנוע טרח ולקח איתו גם את חלקי המסגרת שהיו במקום אחר אני מתחיל לחשוב שהנ"ל ידע ובא מראש לקחת את מה שלקח. המנוע מסוג "קוניג" מנוע כוכבי 3 צילינדר עם סטרטר חשמלי. אודה לכולם אם תשמעו על מישהו שמנסה למכור מנוע למצנח רחיפה במחיר מציאה או שתראו מישהו לא מוכר מנסה להפעיל כזה מנוע או מתעניין איך מתפעלים אותו אשמח אם תיידעו אותי. בתודה מראש אהרון ניסנבאום 058380679

שמוצקין

New member
אינני חפץ לזרוע פאניקה

אבל מאחר שקהילת משתמשי המצנחים הממונעים קטנה ואיש כזה ימצא בנקל ,עולה בראשי ההשערה שהוא נגנב למטרות חבלניות וימכר בשטחים...

בדרכי לתחנת המשטרה לדווח, נכנסה בי

גברת צעירה עם כל הלב כך שאת כל היום ביליתי בענייני גרירות, שמאות וכדומה. המנוע נגנב ללא הפרופלור וללא הריתמה וללא המצנח. הודעה תמסר גם למשטרה (עד כמה שזה יכול לעזור). אהרון.

ronga

New member
אם זה מנחם, משתתף בבלגנך

אהרון, מקווה שהעינינים הסתדרו ואני מניח שיצאת בריא ושלם מהגברת! אגב מניסיון שהיה לי לפני מס חודשים, נכנס בי מישהוא מאחור בפקק, לקחתי פרטים (לא להתעצל, במקום לחייג לטלפון שנמסר) ובסוף מצאתי עצמי רץ למשטרה להמציא אישור תאונה, חזור לבי"ח להתחייב בתשלום כל זה פעמיים עד שהמחשב השתכנע שהביטוח ישלם בקיצור: נפגעתם, תמתינו עד ששוטר ירשום דו"ח וגם את המספר הזה תרשמו שיהיה בפרופורציות רון

למעלה