*נגנב מפורום נשיםגברים ומה שביניהם"

מיטללל

New member
*נגנב מפורום נשיםגברים ומה שביניהם"

לרגל 1 באפריל: לרגל הראשון באפריל... בואו נוציא את השטן שבכם... ודרך אגב - נא לענות בפירוט. לא רק בכן או לא. זה לא מעניין! שם: גיל: סטייה מולדת: אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי? האם אי פעם שיקרת? אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך? האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר? האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק? האם שיקרת בשביל להשיג משהו? האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס? האם אמרת אמת ולא האמינו לך? האם אי פעם העתקת במבחן? האם זייפת (אורגזמה למשל)? האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים? האם עבדו עליך באחד באפריל... מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...? יש שקר שאתה הכי מצטער עליו? האם תפסו אותך בשקר? תפסת משהו בשקר? האם בגדת בבן זוג? תפסו אותך? האם שיקרת כשמלאת את השאלון? נזכרתי שבשנה שעברה ניסיתי קצת למתוח עליכם יאללה. כמה זמן הפורום כבר פתוח..

קטרפי

New member
נומהנומה ייאיי ../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה מ.א. 7702842 גיל: 17 סטייה מולדת: לא בטוח אם זה נחשב סטייה, אבל אני מת על בנות נמוכות
אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי? כה האם אי פעם שיקרת? לא אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך? לא האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר? כה האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק? בערך האם שיקרת בשביל להשיג משהו? כה האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס? לא האם אמרת אמת ולא האמינו לך? כה האם אי פעם העתקת במבחן? כה האם זייפת (אורגזמה למשל)? זייפתי אבל לא אורגזמה.... (זה לא המין הנכון) האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים? כה. (ולא הצלחתי) האם עבדו עליך באחד באפריל... כה מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...? שיום אחד הכול יהיה בסדר יש שקר שאתה הכי מצטער עליו? כה האם תפסו אותך בשקר? כה תפסת משהו בשקר? כה האם בגדת בבן זוג? לא תפסו אותך? ^ האם שיקרת כשמלאת את השאלון? לא

m14590

New member
אדם מוסרי.??אמ...תביאו לחשוב...

שם-מירי גיל-15 אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי?כן,נראה לי.. האם אי פעם שיקרת?כן אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך?לא האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר?כן האם שיקרת בשביל להשיג משהו?כן האם אי פעם העתקת במבחן?כן האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים?כן האם אמרת אמת ולא האמינו לך?כן האם תפסו אותך בשקר? כן האם עבדו עליך באחד באפריל...?כן יש שקר שאתה הכי מצטער עליו?כן האם בגדת בבן זוג?לא האם שיקרת כשמלאת את השאלון?כן!!סתם לא...רק אמת..חח..

MAX D

New member
כמה זמן לא היה שאלון../images/Emo13.gif

אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי? לא- אני מניאק האם אי פעם שיקרת? כן אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך? אבל כתבתי כן האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר? ברור האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק? כן האם שיקרת בשביל להשיג משהו? לא האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס? לא האם אמרת אמת ולא האמינו לך? כן האם אי פעם העתקת במבחן? לא האם זייפת (אורגזמה למשל)? לא האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים? לא רק באחד באפריל
האם עבדו עליך באחד באפריל? לא זכור לי מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך? "אתה תהיה עשיר" יש שקר שאתה הכי מצטער עליו? לא מצטער על דברים שעשיתי. האם תפסו אותך בשקר? לא תפסת משהו בשקר? כן האם בגדת בבן זוג? פעם אחת בגיל 16, אני חושב שעברתי את השלב. תפסו אותך? לא האם שיקרת כשמלאת את השאלון? לא

Zoharrr

New member
אוי כמה שאני אוהבת שקרים

שם:זוהר גיל:16 עוד מעט סטייה מולדת:לאדעת עם זה סטייה...יש לי קטע חזק עם ידיים וזרועות של בנים..זה עושה לי את זה....ועיניים כחולות.... אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי?אהמ כן האם אי פעם שיקרת?כה כל הזמן, לגביי מה ניסיון יש לי עם בנים וכל מיני כאלו... אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך? האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר?בטח מתישו אבל אני לא זוכרת... האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק?כה השבוע....יש אחד שרודף אחרי ואני פשוט המאצתי תירוצים למה אני לא יכולה לבוא אבל לא הלכתי ואניהולכת אליו בחמישי... האם שיקרת בשביל להשיג משהו?אהמ, לא. האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס?אהמ גם לא האם אמרת אמת ולא האמינו לך?כן האם אי פעם העתקת במבחן?כן באיזה כיתה ו'...מאז אני החננה שכולם מעתיקיפ ממנה... האם זייפת (אורגזמה למשל)?אהמ לא האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים?כה...חחח...אמרתי למישו שאני מאוהבת בו האם עבדו עליך באחד באפריל...ניסו זה לא הלך מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...?שאני לא שווה כלום יש שקר שאתה הכי מצטער עליו?לא ממש האם תפסו אותך בשקר?כן תפסת משהו בשקר?כן האם בגדת בבן זוג?לא ממש...יש מישהו שרוצה אותי ואני רציתי אותו ואנחנו אמורים להיפגד בחמישי ואז בשבת שעברה היה פה איזה אליל אחד והתנשקתי איתו ועוד כמה דברים אבל סיפרתי לשני והוא אמר שזה בסדר כי אנחנו לא ביחד רישמית...חחח..אבל אם אנחנו נהיה ביחד ודיויד יבוא שוב אני בטוח אבגוד בוא. תפסו אותך?פיפל!!!פיי אטנשיין!!! האם שיקרת כשמלאת את השאלון?לא

תשובות

שם:לילוש גיל:17 סטייה מולדת: קטנים ממני/ גבריים בטירוף (גבוהים, כתפיים רחבות וכולי) אתה רואה את עצמך כאדם מוסרי?כן מאוד האם אי פעם שיקרת?כן אם כתבת לא למעלה, אתה באמת חושב שנאמין לך? האם שיקרת פעם רק בשביל לצאת בסדר?כן האם שיקרת לבן/ת זוג, רק בשביל שישתוק/תשתוק?כן האם שיקרת בשביל להשיג משהו?כן האם שיקרת בשביל להשיג "טובות הנאה"-יעני סקס?לא, ברוך השם אפשר להשיג את זה בלי לשקר האם אמרת אמת ולא האמינו לך?כן האם אי פעם העתקת במבחן? בוא נשאל את זה: האם אי פעם לא העתקת במבחן? כן, אולי אחד.. האם זייפת (אורגזמה למשל)?כן האם ניצלת את אחד באפריל לעבוד על אנשים?כן האם עבדו עליך באחד באפריל...אוהו כמה עבדו עלי.. מה השקר הכי גדול שאתה מספר לעצמך...?שאני לא בודדה, שאני לא מיואשת מאהבה וכולי.. יש שקר שאתה הכי מצטער עליו?ממ לא זכור לי.. אולי זה ששיקרתי לעצמי. האם תפסו אותך בשקר?אני אתפוס את עצמי? חח תפסת משהו בשקר?כן האם בגדת בבן זוג?לא! חס וחלילה! תפסו אותך?בחיים לא בגדתי, ולא אבגוד האם שיקרת כשמלאת את השאלון?לא

למעלה