נגנים בתקציב של 150 דולר

Beyond Time

New member
נגנים בתקציב של 150 דולר

היי יש מי שיקנה לי בארה"ב, התקציב כאמור הוא עד 150 דולר - כולל הכל: מטען, אוזניות, בטריות או כל מה שעוד אפשר לעשוק אותי לגביו. הגודל צריך להיות לפחות 8 ג'יגה. יש המלצות??? תודה

יאיר B

New member
כל הנגנים מכילים כיום תמיכה בוידאו בצורה כזאת

או אחרת. נועם התכוונה לשאול אם וידיאו חשוב מאוד (כי יש כאלה עם תמיכה טובה יותר בוידיוא ויש כאלה עם פחות). לגבי אחריות - רק לאיפוד תהיה אחריות בארץ (שאר הנגנים, אם יקרה להם משהו תצטרך לשלוח לארה"ב על חשבונך + טיפול בכל הניירת הקשורה לזה). מכאן שהייתי מציע לקנות איפוד. נגנים מגיעים עם אוזניות באריזה תמיד. אם אתה רוצה משהו נוסף צריך להגדיר מה אתה רוצה בדיוק. ספק - סיפור של שקל בארץ. סוללה - הנגן מגיע עם אחת כזאת. לא צריך לקנות עוד אחת. נרתיק אם אתה רוצה (תלוי איזה נגן זה ואם יש עבורו זמין בצורה פשוטה, לאיפוד יש הכל).

Beyond Time

New member
הוידיאו פחות קריטי לי...

שלא לומר לא מעניין אותי ובקשר לתוספות - אני צוחק. בערך. לפי החבר בארה"ב חלק גדול מהמכשירים שם נמכרים ללא מטען...מה שנראה לי ממש תמוהה ותכלס, שמות של מכשירים עדיין אין לי! אם תוכלו לעזור... שוב תודה

לך על אייפוד. רק לו תהיה לך אחריות והוא במחיר

הזה בדיוק. הנאנו החדש, 8 ג'יגה, לפי האתר של אפל סטור עולה 149 דולר.

אה וכן, רוב הנגנים נמכרים בלי מטען

וטוענים אותם דרך המחשב. אפשר לקנות מתאם מתאים.

יאיר B

New member
גם בישראל אין (אולי חוץ מאחד או שניים) נגנים

שנמכרים עם ספק באריזה. שמות: גם אני חושב שאיפוד זה רעיון לא רע (ולו רק בגלל האחריות). אם היא לא משנה לך, אז איריבר (I7 למשל, אם יש לך טלפון של מוטורולה אז הספק שלו יתאים גם לנגן שיש לו כניסת מיני-USB רגילה).

למעלה