נגנים וווינדוס 98

נגנים וווינדוס 98

היי 1. האם יש הבדלים נוספים מלבד גודל הזיכרון בין נגן סאנדיסק 256 MB (האדום) ובין נגנן סאנדיסק 512 MB (הכחול)? 2. אני רוצה לקנות אחד מהדגמים הנ"ל.יש לי ווינדוס 98 במחשב. האם התוכנה של הנגן להעברת השירים מהמחשב לנגן, תעבוד לי בווינדוס זה? תודה רבה

יאיר B

New member
היי

1. אין הבדלים מלבד הזיכרון (והצבע). 2. חלונות 98 זה לפעמים בעיה. בעיקרון, הנגן מגיע עם CD שעליו יש דרייברים ל-98SE. אני לא יודע אם יעבוד תחת 98 רגיל. גם באתר החברה (תוכל למצוא אותו בקישורי הפורום - נגנים שונים) מדברים רק על 98SE.

איך יודעים איזה ווינדוס יש לי?

היי יאיר איך אפשר לדעת איזה ווינדוס יש לי? איפה אפשר להוריד את הדרייברים ל 98 SE באינטרנט? תודה

יאיר B

New member
בנוגע למערכת:

קליק ימני על "המחשב שלי" --> מאפיינים. יפתח חלון כמו בדוגמא שצרפתי (ויזואלית הוא יראה קצת שונה, אבל זה אותו רעיון). תסתכל איפה שהמרובע האדום אצלי - אצלך גם צריך להיות רשום באותו מקום איזו מערכת חלונות יש לך. בנודע לדרייברים: בסאנדיסק הם מגיעים עם הנגן על CD. במקרה שיש בעיה - לרוב ניתן להוריד אותם מאתר החברה (יש בקישורים רשימה ארוכה של חברות נגנים מוכרות). הערה: לג'נריים לפעמים יש בעיה למצוא דרייברים (בדרך כלל ליצרן אין אתר אינטרנט, וזה במקרה שיודעים מי היצרן...) ולכן זו עוד סיבה למה לא לקנות ג'נריים.

shay0600

New member
איזה עוצוב יפה

מאיפה זה? אם זה דרך התוכנה סטייל xp אז אני מכיר אותה ואין צורך לפרט היא בעיתית לפי דעתי ואם יש דרך שונה לשנות את מראה הוינדוס אשמח לשמועה

יאיר B

New member
זו תוכנה שמשנה את החזות של

חלונות (אבל זה עדיין חלונות, לטובה ולרעה...). מה זה סטייל XP?

shay0600

New member
זו עוד תוכנה שמשנה את זה

קוראים לה StyleXP היא קצת בעיתית עם השינוי בווינדוס בעברית לכן אני לא משתמש אם יש לך תוכנה שונה אשמח לנסות אותה מספיק לי השם שלה

למעלה