נגנים ללהקה בסגנון רד הוט

capit

New member
נגנים ללהקה בסגנון רד הוט

מה המצב?? אני מחפש נגנים (בס ותופים) ללהקת קוורים לרד הוט וגם לחומר מקורי מושפע מהסגנון אם מישהו מעוניין (ומעל גיל 18) אני אשמח אם יפנה אלי לאי-מייל [email protected] !!RHCP!!

חחחח לכי תמצאי בס ותופים מספיק טובי

ם כדי לעשות קוורים לרד הוט ... וגם מנסיון קוורים שלהם תמיד יוצאים מסריחים ואין כמו הדבר האמיתי

lollapalooza

New member
מממ...

אני לא מנגנת על כלום, אבל קאברים לפפרז?? אני קצת נגד. איך אפשר?? הרי שום דבר לא יתקרב לכשרון וליכולות של החברים. לא שאני מזלזלת בכשרון שלך אבל אתה יודע למה אני מתכוונת... ובכלל עדיף לכל להקה מתחילה, לדעתי, למצוא את הסגנון שלה ולא לחקות אחרים. חוץ מזה, נראה לי שאנחנו כבר מכירים באיזושהיא דרך, לא אעשה לך פה אאוטינג אז קרא מסרים טוב?

swan k

New member
אני שמעתי שיש להקה ממש

ממש טובה שעושה מידי פעם מחווה לפפרז ב"בארבי" בת"א הם כבר הופיעו פעמיים ופיספסתי את שתי הפעמים
אה ואנדר דה ברידג' של אול סיינטס ממש מגעיל

lollapalooza

New member
כמה שיהיו טובים

זה לא זה. ואנדר דה ברידג' של אול סיינטס הוא פשע נגד האנושות.

Vdrums

New member
להקת קאברים לא באה כתחליף למקור.

ויש נגנים מעולים שיכולים לנגן רד הוט אחד לאחד. מבחינת תופים למשל צ'אד סמית' לא מסובך בכלל, מנגן פשוט, העניין הוא שיש לו FEEL מטורף ואת זה אי אפשר לחקות, ועדיין, לא לזלזל בקאברים אלא אם הם ממש גרועים.

ממממממממההההה

אנדר דה ברדיג' של מי?? בחיים שלי לא שמעתי מישהוא אפילו מנסה לעשות לזה קאבר

m a n k o

New member
All saints

להקת בנות כזו של עשתה קליפ לפני שנתיים שלוש שנים בערך... סתם ביצוע די עלוב ובקליפ כזה רואים אותם יושבות בבניין חלול כזה ונטוש.. אין מה לדבר בכלל... סתם קאבר די סתמי הייתי אומרת

בושה וחרפה לרד הוט

שנתנו להם רשות לעשות קאבר ומי שלא יודע אז הם חייבים לבקש מהם רשות בגלל חוק זכויות יוצרים

m a n k o

New member
שטויות

מה אכפת לרד הוט עוד כסף גם קרייזי טאון השתמשו בסמפל שלהם לשיר באטרפליי

בעעעעעעעעעע

אחרי ששמעתי את הקאוור של אול סיינטס הקאתי..!! זה לא אפשרי!! איך אפשר לקחת שיר כל כך מושלם, ולהפוך אותו לשיר כל כך זוועתי!? אוהבת -

capit

New member
חבר'ס

קודם כל שמחתי לראות את כל התגובות פה היתי דיי בטוח שיפסחו על זה א.קוורים לרד הוט זה אפשרי וכבר עשיתי את זה בעבר אם אנשים שאחרי כמה זמן התפרקנו בגלל חילוקי דעות אומנותיים...(פשוט נמאס להם מרד הוט דבר שאני פשוט לא מבין...) והיה לי הכי כיף וזה נישמע גם סבבה. את הגיטרה אני עושה ממש קופי ,זה רק עניין של תרגול והרבה ממנו וגם רגש שבא טיבעי אם זה המוזיקה שאתה הכי אוהב. זה נכון גם לגבי שאר הכלים ,רק הזמר יכול להיות המפלה כי את זה מן הסתם ממש קשה לחקות בהצלחה. מה גם שרד הוט אינסטרומנטלי בלבד זה אחד הדברים שפשוט כיף מאד לעשות. ב.לדעתי כל להקה מתחילה מאיזשהו סאונד שהיא אוהבת ומנסה להידמות לו ופשוט מתפתחת משם ,כמו שממש אפשר לשמוע השפעות של הנדריקס אצל רד הוט (ועוד שלל השפעות שאני זוכר שקראתי בתודות שהם כתבו לעטיפה של מטרז מילק) אני זוכר גם אחלה ציטוט של אריק קלפטון בעברו שאמר שהוא לא מבין למה הוא זוכה לכזאת הצלחה ,שהוא בסה"כ מנסה לחקות את בי בי קינג :) ג.בלהקה שעושה עכשיו קוורים לרד הוט בבארבי מנגן על תופים חבר מאד טוב של חברה שלי ואמור לנגן איתם הבסיסט של עברי לידר והגיטריסט החדש של היהודים(אם יש כזה דבר?) והם אמורים להיות ממש טובים למרות שגם עדיין לא הלכתי ,מטעמי חוסר פירגון בעיקר.... ולדעתי הם ימשיכו אם עוד הופעות כל עוד יבאו אנשים ובנתיים הבנתי שבאים ממש הרבה בסופו של דבר גם אם לעולם לא ניתקרב לשמינית הרמה של רד הוט לפחות נהנה בטרוף לנסות ,וזה לדעתי המשמעות ברמה המסחרית כבר עושים קוורים לרד הוט... חשבתי אולי לנסות קוורים לאינקיובס ,מישהו פה היה הולך לכזה דבר אם היה רואה מודעה בעכבר או משהו??

Hamall

New member
את זיינת שכל.

ואגב, יש לי דיסק עם קאברים לרד הוט ויש בו ביצוע יותר טוב מהמקור לברייקינג דה גירל...

למעלה