נגנים של קירשנבאום

udiwudi

New member
נגנים של קירשנבאום

ושוב שלום לכולם. בסופ"ש קיפלתי (תוך כדי צפייה בעונה השניה של אבודים) את הנגנים של מרק קירשנבאום מתוך ספרו "Paper in Harmony". למרות שהבטחתי לעצמי שאני מפסיק בינתיים עם טישיו פויל, לא עמדתי בזה... הדגמים עשויים מריבועים בגדלים שונים (מ-15סמ עד 40ס"מ) כדי שכולם ייצאו בסדרי גודל דומים בסוף. הטישיו פויל הפעם נעשה כמו שצריך – משני הצדדים של נייר האלומיניום (בעזרת לוחות בשיטת גלעד נאור). התוצאה יצאה חביבה מאד... יש לומר שהדגמים בדרגת קושי גבוהה, אולי גבוהה מידי – לעיתים יש את הרושם שיש התעקשות לבצע עשרות closed sinks שבהחלט אפשר היה להסתפק בקיפולי valley ו-mountain רגילים... אודי נ.ב. closed sinks בטישיו פויל - לא כיף.

eyal reuv

New member
כל הכבוד

יצא בהחלט מרשים,וכל הכבוד על השימוש בצבעים שונים לכל נגן. אני חייב לרכוש את הספר הזה! תוכל לציין באיזה ניירות השתמשת(ניירות משי דבוקים לנייר אלומיניום?) אייל

udiwudi

New member
ניירות

ניירות - טישיו פויל מנייר אלומיניום "Diamond - Extra Wide" מהסופר (45סמ רוחב) עם נייר משי שנקנה מאופיס דיפו לפני 6 שנים ורק עכשיו הגעתי אליו - דפים במגוון צבעים (סגון, כחול, אדום, צהוב) בגודל של 70X100סמ. מגיע בחבילות של 12 דפים נדמה לי. שיטת ההכנה לפי הנחיות באתר של גלעד נאור (שיטת הלוחות). אודי.

eyal reuv

New member
טישיו פויל

לגבי ההכנה-אני יודע איך להכין טישיו פויל(אני אגב משתמש בשיטה שונה). שמתי לב שהדפים שבהם השתמשת הם ניירות משיתוכל הכבוד שלא רואים כמעט נייר אלומיום בין השכבות. מאיפה רכשת את הספר נגנים של מארק קירשנבאום?

udiwudi

New member
טישיו פויל

ברור שאני יודע שאתה יודע...
(ראיתי את התמונות של הדגמים מטישיו פויל שקיפלת). כתבתי את ההוראות גם למען גולשים אחרים. הספר מאמזון. אודי. אגב, באיזה שיטה אתה מכין אותם?

eyal reuv

New member
טישיו פויל

אני בד"כ מגלגל את נייר המשי על גליל קרטון ארוך ,מתיז ספריי דבק על נייר האלומיניום ואז מגלגל את הנייר משי, תוך הפעלת לחץ קל ,על הגליל על גבי נייר האלומיניום. דרך נוספת(למרבה הפלא-מוצלחת לא פחות)- אני חותך ריבוע מדוייק מנייר המשי ומניח ישירות על נייר אלומיניום עם דבק בצורה הכי מדוייקת באפשר על מנת שלא יווצרו יותר מדי בועות אויר -כמובן שכאן צריך כבר יותר מיומנות ודיוק,אחרת הניירות לא יוצאים טוב והולכים לפח(כמו שקרה לי בהתחלה). אני כבר השבוע אזמין גם את הספר של הנגנים(לא ידעתי שיש אותו גם באמאזון...) אייל

למעלה