נגנים של קריאייטיב

• פותח הנושא Kiru
  • פורסם בתאריך

Kiru

New member
נגנים של קריאייטיב

היי כולם
אני עומד לקנות נגן MP3. אני מחפש נגן Flash קטן של חברה מוכרת, ורצוי שיהיה בו רדיו ותפס לחגורה. נפח הזיכרון לא חשוב – גם 128MB מספיקים לי. ראיתי שלושה נגנים של קריאייטיב שמתאימים לרוב הדרישות שלי, ואני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים ביניהם: 1. FX-120 2. Muvo TX 128MB 3. Muvo NX 128MB בנוסף, יש לכם המלצה לנגן אחר שעונה על הדרישות?

יאיר B

New member
קריאייטיב:

1. FX120 - כתבתי עליו ביקורת - תוכל לקרא במאמרים (בקצרה: אני לא חושב שהוא נגן מוצלח למרות השם). 2. ההבדל בין TH ל-NX הוא שסדרת ה-TX היא של נגנים מתפרקים (הזיכרון מתפרק מהנגן והופך למעין DOK כך שניתן לתקוע אותו ישר במחשב, שאר הנגנים צריכים כבל, זה שימושי מאוד לסטודנטים). בסידרת ה-TX תקפיד לקנות נגנים ששמם מסתיים ב-FM: אלו כוללים רדיו. 3. סידרת ה-NX היא יותר יקרה. 4. מציע לך לבדוק נגנים של איריבר. טובים מאוד. אם אתה לחוץ בתקציב (ה-120 הוא זול מאוד) אני מציע במקומו את הסאנדיסק. תפס לחגורה זה קצת בעיה. יש סרט ליד (לחלק מהאיריברים ולסאנדיסק). אפשר אולי לקנות בנפרד.

Kiru

New member
אחלה, תודה

יש רק דבר אחד שאני לא מבין: אם ה-TX מתפרק (שזה טוב), למה ה-NX יותר יקר? לגבי iRiver: אני באמת לא רוצה משהו יקר, אבל ראיתי שה-IFP180T עולה 399 שזה בסדר מבחינתי. זה דגם מוצלח?

יאיר B

New member
זה תשאל את קריאייטיב... ../images/Emo13.gif

לגבי האיריבר: מדובר בדגם מיושן יחסית. הוא עובד על סוללת AA אחת ומחזיק כ-20 שעות (שזה לא רע). הוא גם בא עם אוזניות טובות מאוד (סנהייזר הוא יצרן מאוד מוכר). שים לב שהמבנה שלו הוא משולש. יש כאלו שזה מפריע להם (לשים בכיס למשל). אגב, ב-128MB אפשר לשים בערך 30 שירים. אם אתה מסתפק בכמות צנועה שכזו - האיריבר הנ"ל הוא נגן טוב שיספק לך איכות צליל טובה. איריבר מציע לך לקנות בבאג - הם עובדים עם היבואן הרשמי (חברת ארקדיה) ויוכלו לטפל לך בכל בעיה שתהיה.

יאיר B

New member
../images/Emo92.gif ../images/Emo13.gif תהנה!

אשמח לקבל סיקור שלו ותמונות, במידה ותרצה לשתף אותנו בדעתך על הנגן. סיקורים עולים למאמרים על שם כותביהם!

למעלה