נגנים של CLUBIN

tiramisu1

New member
נגנים של CLUBIN

שלום. אני בדילמות קשות בימים אלה והדעה שלי נעה בין "לא דחוף עכשיו נגן" לבין "אני חייב נגן". אחרי חיפושים רבים מצאתי כמה וכמה דגמים שמצאו חן בעיניי מאד - כולם של חברת CLUBIN AMERICA. מצאתי את המוצרים שלהם בEBUY. הפיצ'רים שהלהיבו אותי היו הסוללה הפנימית הנטענת דרך USB, יכולת הקלטה ישירות מהרדיו שבמכשיר ובעיקר - המחירים המתאימים לתקציב שלי - בסביבות 600 שח למכשירים של 1GB, הקיבולת שמתאימה לי בול, לדעתי. קראתי את המאמרים שלכם ולא מצאתי את החברה מוזכרת בהם. השאלה האם היא נכנסת לקטגוריה של "החברות הסיניות (טוב אולי לא סיניות) שלא שוות כלום" ? מה דעתכם ? מצורף לינק לדוגמה לאחד הנגנים שמצאו חן בעיני. תודה !!

C h a r k i

New member
אז ככה

עושה רושם מכשיר סבבה לגמר רק ששמתי לב שהעוצמה שהוא מוציא היא מאוד חלשה 10MW... אין תמיכה בפורמט OGG ולא נראה לי שאפשר לעדכן פירמוור... הייתי ממליץ על נגן IBEAD400 שנראה ממש כמוהו רק טיפל'ה יותר יקר אך איכותי בהרבה...

Giodor

New member
לשאלתך האחרונה...

כן, הוא נחשב בין הנגנים הסינים הזולים

tiramisu1

New member
עוד דעות ? אה שכחתי לציין:

אני שומע אך ורק מוזיקה עברית, ולכן מאד חשוב לי התמיכה בתגיות עברית. מה הכי מומלץ בעניין ?

¿matan¿

New member
ת'אמת יש לאחי נגן של קלאבין,

ודווקא הוא נחמד מאוד יחסית למחיר. יש בו איכות הקלטה יחסית טובה, ושומעים בו טוב. ת'אמת הוא לא רע.

למעלה