נגני אמ פי שלוש (הגרסאות הזולות)..

oridoron77

New member
נגני אמ פי שלוש (הגרסאות הזולות)..

אוקי נכנסתי פה לפורום פעם ראשונה , ואכן מצאתי (כמו שחשבתי) שאנשים כאן לא יאהבו את נגני האמ פי 3 הזולים , כמו האמ פי 3 הזה@ אני כמובן מבין , שכאשר יש נגני אמ פי 3 כמו IPOD, SONY והשאר.. אכן קשה להסתפק בפונקציות "הזולות" שנגני האמ פי 3 הזולים מציעים. השאלה שלי היא , האם באמת קנייה של אמ פי 3 מהזן הזול יהיה טעות גורלית אשר תגרום לי לחשוב שהייתי צריך לקנות דיסקמן או מינידסק במקומו , או שפשוט אני יהנה מהפונקציות הבסיסיות ביותר (השמעת השירים,הקלטה באיכות לא משהו ורדיו), שפשוט מתאימות לי מבחינה אישית (אין כח להסתבך בכל הפונקציות , רוצה רק לשמוע מוזיקה), וגם מהבחינה הכלכלית (מת לנפח ג'יגה ולא רוצה לשים יותר מ350 שקל...). אז מה אתם אומרים? אני יהנה מהאמ פי 3 בכללי (מיותר לציין שאני רואה כל יום יותר ויותר אנשים עם נגני האמ פי 3 הזולים מסתובבים ברחוב חופשי חחח) , בשביל לשמוע מוזיקה באיכות חמודה והכל , או שזה לא יהיה כיף ,יתקלקל וסתם נתעניין על מצבה בשביל ה350 שקל ששמתי... YOUR TURN

בוביץ

New member
אממ תלוי בך

מה הצרכים שלך? מה האפשרויות הכספיות שלך? אם אתה למשל רוצה להשתמש בזה לספורט אז דווקא הנגנים הגאנריים כדאיים הכל תלוי למה אתה צריך ומה האפשרויות הכספיות שלך!

oridoron77

New member
צרכים ,אפשרויות וכל היוצא מזה

דבר ראשון אם אפשר להבין מזה נגנים גאנרים (הסבר כללי עם קישור יהיה נחמד
) הצרכים שלי הם שמיעה סתם ברחוב , אוטובוס וכ'ו... ויש מצב שאקח את זה לריצה (או שכפי שאחותי אמרה לי: "אני אקח את זה מידי פעם להליכה זה יעביר לי את הזמן..."). אפשרויות כספיות: LIKE I SAID בין 250-400 - אם יהיה נגן ממש ממש טוב שברמה יותר גבוהה מהנגן הבסיסי כמו שהצגתי , אז יהיה אפשר לחתוך את הזכרון לחצי (1-> 512 M ).... YOUR TURN

קצת על נגנים ג'נרים תוכל למצוא בטאג

ליינס במאמרים: "לי זה לא יקרה" ו"למה לא לקנות נגני מדבקה"

oridoron77

New member
מה לגבי השאלה המרכזית

אני מצטט: "השאלה שלי היא , האם באמת קנייה של אמ פי 3 מהזן הזול יהיה טעות גורלית אשר תגרום לי לחשוב שהייתי צריך לקנות דיסקמן או מינידסק במקומו , או שפשוט אני יהנה מהפונקציות הבסיסיות ביותר (השמעת השירים,הקלטה באיכות לא משהו ורדיו), שפשוט מתאימות לי מבחינה אישית (אין כח להסתבך בכל הפונקציות , רוצה רק לשמוע מוזיקה), וגם מהבחינה הכלכלית (מת לנפח ג'יגה ולא רוצה לשים יותר מ350 שקל...). אז מה אתם אומרים? אני יהנה מהאמ פי 3 בכללי (מיותר לציין שאני רואה כל יום יותר ויותר אנשים עם נגני האמ פי 3 הזולים מסתובבים ברחוב חופשי חחח) , בשביל לשמוע מוזיקה באיכות חמודה והכל , או שזה לא יהיה כיף ,יתקלקל וסתם נתעניין על מצבה בשביל ה350 שקל ששמתי..."

יאיר B

New member
אתה תהנה ממנו עד שהוא יפסיק לעבוד..

הוא ינגן מוזיקה באיכות לא משהו, יצרוך הרבה חשמל (כלומר: הסוללה תגמר מהר) ובשלב מסויים כנראה יתחיל לעשות בעיות (ואז כנראה נפגש שוב...). הרבה אנשים קונים את הג'נריים כי הם לא מבינים בזה כלום וגם בגלל הטבע הכה ישראלי של "לא צאת פראייר" (הם חושבים שעשו עיסקה מעולה כשקנו נגן ב-400 ש"ח שיודע לעשות אותו דבר מה שנגן ב-1000 ש"ח עושה. ואז הם אומרים: "אני לא פראייר לשלם 1000 ש"ח עם נגן כשאני יכול לקנות ב-400! למה מי מת..."). ורק הערה לסיום: אם אתה מתעקש עם ג'נרי - אל תקנה פרוסאונד. קנה משהו אחר שיהיה לו רדיו מובנה (לפרוסאונד יש רדיו באוזניות - יען כי אם יתקלקלו לך האוזניות ותחליף אותם, לא יהיה יותר רדיו!). יש הרבה כאלו - בזאפ תמצא בכמויות.

תיקון..

לספורט לא מומלץ ג'נרים אלא פלאש, הג'נרים הם אכן נגני פלאש אבל גם לחברות המובילות בתחום(אפל, אייריבר, אייאודיו, סוני...) יש נגני פלאש..

oridoron77

New member
מה לגבי השאלה המרכזית????

אני מצטט: "השאלה שלי היא , האם באמת קנייה של אמ פי 3 מהזן הזול יהיה טעות גורלית אשר תגרום לי לחשוב שהייתי צריך לקנות דיסקמן או מינידסק במקומו , או שפשוט אני יהנה מהפונקציות הבסיסיות ביותר (השמעת השירים,הקלטה באיכות לא משהו ורדיו), שפשוט מתאימות לי מבחינה אישית (אין כח להסתבך בכל הפונקציות , רוצה רק לשמוע מוזיקה), וגם מהבחינה הכלכלית (מת לנפח ג'יגה ולא רוצה לשים יותר מ350 שקל...). אז מה אתם אומרים? אני יהנה מהאמ פי 3 בכללי (מיותר לציין שאני רואה כל יום יותר ויותר אנשים עם נגני האמ פי 3 הזולים מסתובבים ברחוב חופשי חחח) , בשביל לשמוע מוזיקה באיכות חמודה והכל , או שזה לא יהיה כיף ,יתקלקל וסתם נתעניין על מצבה בשביל ה350 שקל ששמתי..."

אני חושב שמקישים את האיכות

גם משתמש שלא מביו במוזיקה כמוני ! הרגשתי שהאיכות ממש גרועה ! יחסית לסאן דיסק למשל שהיה סביר ! למשל הרדיו משמיע רק 5 תחנות באיכות ממש גרועה , הרשמקול מקליט אולי ממקסימום של מטר אחד ! והמוזיקה באיכות לא משהו ! כלומר שומעים אבל רק שומעים ! תנסה את הזולים של החברה הזאת אבל לא בדקתי אותם אבל הביקורות טובות ! http://i.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB144426=147827

nh5

New member
שמע

אני אישית לא כ"כ שמתי לב לרדיו ואיכות שמע וכו', זה היה לפני שהבנתי מה הולך היום בשוק. קניתי ג'נרי ונהניתי ממנו מאוד (!!) אבל תוך יום הוא אכל לי 7 בטריות (ואני לא מגזימה). כמה ימים אחרי הוא נתקע, ונדלק רק אם שמתי בטריה חדשה (אפילו שהישנה הייתה מלאה!). ועד ששמתי בטריה חדשה לגמרי, זה סימן לי במסך שהיא חלשה. תעשה את השיקול לבד. עוד לא קיבלתי חזרה את הכסף שמגיע לי ע"פ האחריות.

matke

New member
רציני?

בעעע את זו שהיתה צריכה ליריקס בעיברית?

nh5

New member
כן

אני זו שהייתי צריכה את הליריקס בעברית. חשבתי שיש בג'נרי אבל.... אגב אחרי עדכוון של טופ חזרתי הביתה ולא הייתה עברית. אז איך שאומרים- שלא יעבדו עליכם.

למעלה