נגני טושיבה

orimaor

New member
נגני טושיבה

שלום כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן דיסק קשיח יש ברשותי נגן IFP 990 אבל הוא משמש אותי לפעילות ספורטיבית בגלל שיש לי אפשרות להזמין את הנגן מאתר בארה"ב (משפחה בארה"ב) יש לי יותר מבחר נגנים ביחס לתקציב 300 דולר בערך אני בהתחלה חשבתי בכיוון של האייפוד פוטו אבל ראיתי באינרטנט את הנגן של טושיבה ואפשר לומר שדי התלהבתי ממנו משהו אולי שמע ביקורות עליו? או שיש לו מידע עליו? אני ישמח לשמוע אני מתעניין בדגם ה10 ג'יגה

weird dust

New member
כל הנגנים הגדולים משתמשים בטושיבה

אי פוד ואי ריבר מכילים בתוכם דיסקים של טושיבה - ככה שהדיסק באת איכותי. אבל אני לא יודע להגיד יותר על המכשיר. הגיוני שאי ריבר ואפל מייצרים את שאר החומרה טוב יותר מאשר טושיבה. אבל אני לא יודע.

DrLecter

New member
העיצוב שלו מ-אמם אבל...

יש צלב באמצע זה אנטי-יהודי

weird dust

New member
יש גם עוד כמה דברים שיש עליהם צלב

וחוץ מזה, זה לא רע - ככה תוכל להיות שקט כשיבוא אליך ערפד (אבל תיקח גם את הגורמט אם במקרה הוא ערפד יהודי, ואז הוא לא מפחד מצלב
).

orimaor

New member
נכון יש לו עיצוב יפה

אהבתי מאוד את העיצוב בניגוד לאייריבר וקראייטיב שלא הצליחו לתת מלחמה לאייפוד בנושא דרך אגב לאייריבר אין שום יתרון מבחינתי משום שאני לא שומע רדיו ואני קונה בארה"ב אז בכול מקרה זו תהיה הגרסה האמריקאית ועם כבר עיצובים יש לי גילוי נפש קטן בנושא אייריבר אני חושב באופן אישי שאייריבר עשו טעות אדירה בH300 מבחינת עיצוב בגלל שהH-100 היה יפיהפה אם הם היו לוקחים את העיצוב של ה100 ומשלבים בו את התכונות של ה300 טיפה מקטינים ומורידים משקל למידות ה300 היה להם נגן מנצח שהאייפוד היה מחוויר לידו

weird dust

New member
הנגן לא מפורסם יותר מידי

הוא מבוסס על דיסקים קשיחים של טושיבה וזה דבר טוב. אני לא מכיר אותו אישית ולא ראיתי אותו במציאות. פעם דובר עליו בוואלה אבל לא מצאתי את זה.

orimaor

New member
מצאתי מידע

יש עליו ביקורת אפשר לומר סבירה בכסחנות של CNET שלדוגמא הוציאו את הH10 כנגן בדרגה יותר נמוכה מהמיני אייפוד והמיקרו זן שמתי לב שיש לו מסך ענק 2.2 אינץ' אני חושב שזה די גדול בגלל שלH320 הגדול והכבד ממנו יש 2 אינץ' יש לו זמן סוללה של 16 שעות ואחת הפנקציות החשובות זה האפשרות להעביר תמונות מהדיגטלית ישירות למכשיר מה שאומר שלא צריך לבזבז מאות שקלים על כרטיסים גדולים אי אפשר לצפות בתמונות על גבי המכשיר אלא רק אחרי עריכה במחשב. סה"כ מבחינתי הוא מציג ביצועים טובים מאייפוד פוטו ובגלל שאני לא צריך 30 ג'גה (ואפילו לא 5) אני חושב שאני יילך על הטושיבה ולדעתי (יכול להיות שאני טועה ) הטיעון שטושיבה מייצרת חומרה לנגן פחות טוב מאפל היא לא הכי נכונה כי גם אפל לא ייצרה דיסקמנים ו-ווקמנים לפני האייפוד. וטושיבה ייצרה איזה נגן שהוצא לשוק היפני בלבד בשם G20 שלפי מה שראיתי נראה נגן בעצוב מדהים חבל שלא הביאו לארץ

weird dust

New member
בטוח שאפל ייצרה דיסקמנים וכ'ו?

אפל ייצרה מחשבים במשך שנים ואפילו היה לה הסכם עם אפל שהיא לא תיכנס לשוק המוזיקה. לדעתי הם ייצרו רק את האי פוד ולא מוצרי מוזיקה אחרים. אני לא אמרתי שזה נחות רק אמרתי שזה עלול להיות נחות. זה כמו שמחשב בונים מכל מיני חברות ולא חברה אחת שמייצרת הכל.

TheRealDeal

New member
מה??

אני לא מבין אותך... אתה מחפש נגן של 5 ג'יגה שמציג תמונות? לך על הH10 וזהו, למה להסתבך עם נגנים של טושיבה שלא מוכרת בתחום הזה, אלא מוכרת בתחום של ייצור נגני דיסק-קשיח 1.8", למרות שבקרוב אפל עוברת לחברה אחרת (אבל לא זוכר את השם שלה), לך תדע עד כמה טוב המעבד סאונד בנגן, ואין אחריות ראוייה לשמה בארץ, חבל על הזמן שלך.... ד"א, CNET הוא אתר אמין, ויש סיבה שהמוצרים של אייריבר קיבלו ציון נמוך אצלם - כי הם מסקרים את הגרסאות האמריקאיות, וחוץ מזה, המסקרים שמה הם אמריקאים, ז"א, קודם אייפוד, אח"כ קריאייטיב, ואז לכו תחפשו מי ינענע אותכם.. אם אתה מתכוון שהH10 יותר טוב מהמיני אייפוד ומהקריאייטיב זן מיקרו, לדעתי זה לא נכון, כי יותר פיצ'רים לא בהכרח אומרים שהמכשיר יותר טוב. ומה רצית בקשר לחומרה?? לאפל יש ניסיון של 7 מכשירים (דור ראשון, שני, שלישי, מיני, דור רביעי ופוטו - לפי הסדר שיצאו לשוק), ולטושיבה יש גם כמה נגנים שיצאו ביפן בלבד, לא ניסיתי, אבל אפשר לקנות מwww.audiocubes.com, אחלה אתר.

orimaor

New member
H10

לH10 יש מסך מאוד קטן אבא שלי נוסע לארה"ב פעם בחודש חודשיים כמעט (והוא עובר אצל דוד שלי בדר"כ ככה שאחריות לא מהווה בעיה מבחינתי) אם הייתי רוצה את האת אחד מנגני המיקרו דרייב הייתי הולך על הקראייטיב ועוד דבר בארה"ב יש אפשרות החלפה אבי יכול להביא את המכשיר אני לא יאהב תמיד אפשר להחליף ולקבל את הכסף חזרה ככה שזו גם לא בעיה

meidos

New member
ותגידו, מישו יודע אם יש רדיו לנגן?

וכמה לעזזל הוא עולה? (הגרסה של ה-10 ג'יגה)

למעלה