נגני MP3

Lost Oath

New member
נגני MP3 ../images/Emo91.gif

שלום לכולם, אני בעיקרון חדש בפורום הזה אבל אני מקווה שנושא השאלה שלי מתאים. אני מתכנן לקנות נגן MP3 בקרוב אך מיכון שאינני מומחה בתחום אשמח להמלצה ממי שמבין... מה כדאי לחפש? האם יש נגני MP3 שאפשר לשמוע איתם גם רדיו? האם הסוללה באמת ניגמרת מהר? שמעתי שיש כאלה שאפשר לשמוע איתם דיסקים צרובים של MP3...? וכו´... בתודה מראש, -Lost Oath

מניסיון

עדיף לך לקנות נגן דיסקים של MP3 במילים אחרות - דיסקמו שיכול לקרוא דיסקים צרובים עליהם נמצאים קבצי MP3 בכל קנה מידה, העלות(400 ש"ח +-)לעומת תועלת של מכשיר כזה עולה על כל נגן MP3 שתוכל למצוא החיסרון היחיד, זה הגודל שלו

גם אני באותה דעה..

בייחוד שמדברים על דור חדש של פורמט MP3 הידוע גם כ-MP3Pro. אמיר.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אכן mp3-cd הוא הבחירה הכי טובה כרגע

אפשר לשים על דיסק אחד עד 12 אלבומים (!) שלמים של מוזיקה, שיכולה להספיק להמון זמן. החסרונות היחידים בנגנים אלו הם הגודל שלהם ואורך חיי הבטרייה. אבל זה יש לכל דיסקמן רגיל גם. לדעתי, הנגן הכי טוב שאפשר להשיג בארץ (בלי להזמין מחול ושיגיע אחר חצי שנה) הוא ה PINE SN200C. נגן טוב ואמין, שקורא את רוב הצריבות (אני בדכ צורב עם NERO והוא קורא כל דיסק, אפילו של 800 מגה). כמו כן, הוא גם יודע לזהות ID3 TAGS ככה שלא צריך לנחש איזה שיר אתה שומע כמו בכל שאר הדיסקמנים האחרים.

noa_f

New member
ואם במקרה יש לך מק

אפל הוציאו נגן MP3 שיכול להכיל משהו כמו 70 דיסקים:IPOD. מתאים רק למק, כרגע. קישור ל-IPOD

albanetc

New member
../images/Emo52.gif תרשו לי לחלוק על דעתכם....

... ולהציע את האופציה האחרת - מינידיסק. קטן מימדים, עד 150 ש´ עבודה על סט סוללות, קיימים דגמים עם רדיו, נכנס לכל כיס, מתאים לרכב (עם בולם זעזועים). המדיה: לא נשרטת, ניתן למחוק ולהקליט שנית, עלות - לא יותר מ-8 ש"ח (עד 320 ד´ על מדיה).

omerrosen20

New member
לא בדיוק../images/Emo58.gif

גם אני נורא אוהב את המיני דיסקים אבל הבעיה בצריבה דחוסה היא האיכות הנוראית. אם אתה מחפש משהו קטן ולא איכפת לך "לסחוב" איתך עוד כמה דיסקים ממש קטנים(יש נרתיקים מצוינים לדגמים MZR-70 ומעלה שיש בהם מקום לדיסקים) אז מיני דיסק זה מושלם. בעצם יש עוד בעיה וזו בהקלטה מהמחשב.אם אין לך כבל USB אז האיכות לא כל כך טובה.

Lost Oath

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

תודה לכל האנשים שענו והמליצו. עכשיו כשאני יודע מה לחפש אני אלך למצא לי משהו טוב (כנראה נגן MP שמנגן דיסקים). שוב תודה על המקצוענות, כנרה אשתמש בפורום זה גם בעתיד. -Lost Oath

למעלה