נגריית עץ המשאלות- המלצה חמה

• פותח הנושא vemp
  • פורסם בתאריך

vemp

New member
נגריית עץ המשאלות- המלצה חמה

שלום רב, בימים אלו סימנו לבנות את ביתנו, תהליך מורכב ומייגע לכל הדעות. רציתי לציין את אחת מנקודות האור היחידות בתהליך, נגרית עץ המשאלות שייצרו לנו את המטבח. עץ המשאלות זו נגריה מכרמיאל שעובדת בכל הארץ (אנו מאזור רחובות) שני חברה מקסימים שפשוט עשו לנו את כל התהליך מהנה, עמדו בזמנים שלהם התחיבו ותכננו ויצרו לנו מטבח מדהים במחיר הוגן ביותר. (וזה לאחר שקיבלנו הצעות מכ 6 בעלי מקצוע כולל החברות הגדולות ביותר) אנו ממליצים בחום. אני מצרף תמונה להתרשמות. אשמח לשלוח תמונות נוספות למעונינים. (נא לפנות במייל) מירב ורועי, תודה רבה.

ניננית

New member
תתחדשו, אהבתי

יפה מאוד, וכל הכבוד על הצבעים, כבר נמאס קצת מהשמנת שכולם עושים

למה במייל../images/Emo30.gif../images/Emo35.gif

תפרסם כאן- כדי שכולם יהנו.... אתה יכול לפרט לגבי מחירים

ניננית

New member
מה זה פה ,שוק?

הקטנה, זה לא לעניין לשאול את הלקוחות , ועוד לבקש שיפרסמו את המחיר בפורום... אני מניחה שאם את רצינית ורוצה לדעת מחירים תוכלי לפנות ישירות אליהם, לא?

איריסג

New member
מאד מקסים. אהבתי

ואכן - מירב ורועי נחמדים מאד מאד. גם אנחנו נפגשנו איתם.

ARCH 2

New member
חברה שלי עשתה אצלם מטבח

ויצא מקסים. היא גם מרוצה מאוד מהתוצאה.

vemp

New member
מחיר הוגן ביותר, זה לא רציני לפרסמו

המחיר זה נגזרת של גודל, כמות מגרות ועוד. אני יכול להוסיף שהם היחידים שלא גבו ממני כפול מטר'ז על פינות. כשיהיה שיש אני אפרסם תמונות נוספות.

fireman

New member
מי גובה פעמיים על פינה במטבח?

זה לא שיש. אצל במטבח יש פינה, לא שילמתי עליה כלום כי אין שם כלום. לא משלמים כסף על חור\כלום.

M הדרך

New member
firemen אתה טועה ובגדול

אין חברת מטבחין ( ואני בספק אם עץ המשאלות) שלא גובה פעמים על הפינה. זה הקטע שהכי מקומם בעשיית מטבח.. והיום מצאו פתרון יצירתי ל110 ס"מ הפינתיים בצורת מג'יק שזה עוד שטות בעיני למרות שגם אני הלכתי שבי אחרי זה. כשתכננתי לחברה שלי את המטבח כבר הייתי חכמה יותר וסגרתי בגבס (מטבח ענק 5.2 על 4.8 ) את הפינה כך שבאמת לא חישבו את הפינה והיא לא נאלצה להוציא כמוני על מג'יק 3000 ש"ח בדוק על מה שילמת ותראה שזה מחושב באבו אבוהם כנאמר.

fireman

New member
אין לי פינה במטבח ולא שילמתי

על פינה, תאמיני לי, אני יודע על מה שילמנו

ניננית

New member
לדעתי

אם מישהו גובה כסף על פינה ריקה זו באמת רמאות ממה שאני ראיתי, היו חברות שניסו "למלא " לי בכל מחיר את שתי הפינות ניסו לשכנע אותי שזה הכי טוב לשים את המג'יק ממה שאני הבנתי מהסבר מקצועי ששמעתי- אם יש משני צידי הפינה מגירות- ניצול השטח יהייה אפילו יותר טוב מהמג'יק קורנר וזה גם חוסך כסף, כי אז לא אמורים לחשב את המטראז של הפינה, וגם חוסכים קצת בעלות המתקנים , למרות שגם מגירות טובות זה יקר.

עזבו שטויות העיקר שהלקוח מרוצה

חישוב מטבחים מזמן לא נעשה לפי מטר גם אצל הנגר הכי זקן.

השם כפול

עץ המשאלות נמצאים כ-50 שנה בצריפין (זוהר - חבר באיגוד יצרני העץ וראש היח' למלחמה במזיקי עץ) לכן השם כפול וצריך לבדוק - בכל מקרה העבודה נראת יפה.

meroi

New member
הבהרה לגבי השם

קודם כל, תודה על ההמלצה החמה גם אנחנו נהננו לעבוד איתכם לגבי השם, זה נכון, יש שני עסקים (או יותר) בשם הזה אנחנו נמצאים בצפון, ויש גם נגרייה באותו השם באזור רמלה, אפילו דיברנו בטלפון לא מזמן זהר ואני התברר שבחרנו את השם פחות או יותר באותו זמן מבלי לדעת אחד על השני ( אנחנו קיימים כעסק כמעט 8 שנים) בכל מקרה- להבהיר שאנחנו לא קשורים כלל, כל אחד ותחום עיסוקו, והסגנון הייחודי לו. לא פעם הגיעו אלי בטלפון לקוחות שראו פרסומת בעיתון לשולחן אוכל של עץ המשאלות מרמלה, והפנתי אותם אליו. אנחנו נמצאים באזור כרמיאל , מתמחים במטבחים וריהוט מעץ מלא, ועובדים באזור הצפון והמרכז. בהצלחה לכל הבונים מירב, עץ המשאלות כתובות אינטרנט נילוות: עץ המשאלות

למעלה