נדבקתי בחיידק: שיר לתחרות

K u d z u

New member
נדבקתי בחיידק: שיר לתחרות

תמיד רציתי קול של מלאך כמו שכתוב בספרים "צליל כסף טהור וצלול" אבל, כמו שאומרים יש לי צפרדע בגרון. הצפרדע שלי לא שומע כל כך טוב לצפרדע שלי יש מכשירים וזה מה שיוצא: קול של צפרדע. אמרתי : "תגיד, אתה לא מתבייש. זה כל מה שיש? איפה הם צלילי הכסף? אי היא שירת הציפורים?" ומה ענה לי? קול של צפרדע. קול של צפרדע כך אמר לי: "אלה הצלילים של העולם את חלקם אני שומע, אבל לא כמו כולם הם שונים, יש בכל - עיוות הדהוד צרצור טרטור אין מטה, אין מעלה, אין ימין או שמאל" וסך הכל? קול של צפרדע. זה בסדר ח'ברה, מותר לצחוק...

0ne Man

New member
שיר מספר 3 מתקבל בחיוך! ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שעוד הרבה הרבה גולשים אחרים "יידבקו" בחיידק שלך...

K u d z u

New member
אגב, השורה האחרונה

היא לא חלק מהשיר. פשוט היתר לכולם לא לחטוף דיכאון...

0ne Man

New member
והערה אישית קטנה...

אולי בעתיד, עם השתכללות הרפואה, תיזכי לקבל את "קול הפעמונים" הצלול שלך... מה יש, מותר לחלום...ואם יש אגדות שבה הצפרדע המכוער הפך לנסיך יפה תואר, אין סיבה שגם ה"צפרדע" שלך (ושל כולנו) לא תיהפך ביום מן הימים לנסיכה יפהפיה...

צלף

New member
לפי דעתי זה שיר יפה

וגם אותנטי, גם מבטא את הרגשות שלך, וזה מה שחשוב, ולצחוק ? יש מספיק דברים אחרים לצחוק... וצלילי כסף
אנחנו משמיעים צלילי כסף
אבל רק אנחנו יודעים שהם צלילים של כסף...

K u d z u

New member
תודה

בינתיים, לדעתי, השיר של ליהי לוקח את כל הקופה... הוא מאוד חזק. רציתי לשאול את כולם: מה באמת מפריע לכם יותר, מה שאתם לא שומעים --- או איך שאתם נשמעים? לי מפריע יותר איך אני נשמעת, מהסיבה הפשוטה שכחרשת מלידה לא ממש חסר לי מה שמעולם לא היה לי. נכון שגם קול של מלאך אף פעם לא היה לי
אבל אני מודעת יותר לזה שהוא לא קיים...

כיסוף

New member
גם לדעתי

השיר של ליהי לוקח את כל הקופה אבל גם לשיר שלך לא חסר הרבה. הוא גם נראה לי יקח בסיבוב

0ne Man

New member
מה שמפריע לי יותר

זה מה שאני לא שומע. איך שאני נשמע מפריע לי פחות. המבטא שלי לא כל כך נורא, וזה רק באותיות מסויימות. חוץ מזה, אם הייתי מסוגל לשמוע את כל העיצורים והאותיות, מן הסתם הדיבור שלי היה משתפר, כי המבטא שלי נגרם בגלל שאיני מסוגל להבחין בשמיעה בין העיצורים השונים.

K u d z u

New member
ודאי שאם היינו שומעים

הקול שלנו היה משתפר - אולי לא פברוטי או קררה, אבל לא שטוח כמו עכשיו... אלא שאם אני חושבת לעצמי במה עצם קיומו של ליקוי השמיעה מפריע לי, זה לא כל כך מה שאני (לא) שומעת (כי אני לא מכירה מצב אחר ממילא) אלא הקול שלי, שעליו אני מקבלת כל הזמן משוב לא הכי חיובי... היה נחמד לחשוב שנעים יותר לשמוע אותי, לא?

0ne Man

New member
משהו מצחיק...

פעם חברתי לשעבר ( שומעת)- אמרה לי שדווקא המבטא שלי סקסי...
(טוב, אולי היא סתם אמרה לי)

Catty

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

ולמה רבים חושבים שיש לי מבטא אמריקאי?
בטח באמקריקה יחשבו אחרת...

Catty

New member
לי יותר מפריע

איך אני נשמעת... כי אם מישהו מדבר איתי, אני קוראת שפתיים, והאדם יכול בכלל לא לנחש שאני לקויית שמיעה... אבל דווקא בגלל איך שאני נשמעת, האדם בד"כ שם לב ומתחיל לשים לב מדוע... כאילו הוא יסתכל עלי, על האוזניים והופ-מכשירי שמיעה
כי בעיקרון לא ממש מפריע לי מה שאני לא שומעת. אך אל תדאגו, אני לא מתביישת בעובדה שאני לקויית שמיעה ומעדיפה שהאנשים יראו את המכשירים. סוגרים את הספריה בביה"ס. ביי.

צלף

New member
נראה לי שמכשירי שמיעה זה לא ../images/Emo153.gif

היום, ולא נופלים מהכיסא שרואים אדם עם מכשירי שמיעה, מכיון שיש מספיק אנשים עם ירידה בשמיעה קלה שמרכיבים מכשירי שמיעה, ו...

למעלה