נדבקתי בחשק

צוף3

New member
נדבקתי בחשק ../images/Emo143.gif

בא לי גם לקבל ממכן ייעוץ, אפשר? פרסתי קלטית, לשאלה: מהו הפוטנציאל הטמון ב - מהלך x בשנה הקרובה? 1. נער המטות 2. 6 גביעים 3. 8 מטות 4. 3 מטות 5. 4 מטבעות 6. 5 גביעים 7. 10 מטות 8. נער המטבעות 9. מלכת החרבות 10. 6 מטבעות נראה כי קלפי העתיד לא מזהירים למרות הפוטנציאל הקיים, וכמו כן נראה לי לפי עמדה 7 שיש לי איזושהי בעיה בגישה, אולי חששות מאכזבה נוקבת? אני אודה לפרושכן :)

blackcat2

New member
../images/Emo42.gifהי

למרות שאני ללא הקלפים אנסה לפרש. אני חושבת שהפרסום נתפס בעיניך כאופציה ממשית להצלחה עסקית. זה מלווה גם ברוח הרפתקנות חדשה ומלהיבה ואפילו מרגשת. (נער המטות). אין ספק כי התקופה הקרובה מסמלת עבורך כפתיחה של פרק חדש ומצליח בחייך. הבעיה היא שאת חוששת במידת מה שהענין יאבד במעט מהקסם שלו ומהאינטימיות אותה אני יודעת שאת מקדשת במסגרת הפרטית והמצומצמת של קריאת קלפים. את חוששת אולי שמשהו מהיופי והפשטות יעלם. (6 גביעים). נראה כי הענין הולך לתפוס תאוצה ללא קשר לתחושותיך (8 מטות). הכל ישתנה מכוח האנרציה. את רואה אמנם דרך חדשה לפניך ואת נכונה לצאת אליה (3 מטות) אבל בלב פנימה אני חושבת שאת חוששת מעומס אולי רגשי אולי אפילו מקצועי. אני לא חושבת שהחשש הוא מעומס לקוחות אלא מהנושא שהעלית אותו בפני (ולא אכביר עליו במילים אלא באי מייל נפרד, בו אכלול גם את מלכת החרבות כפחדים). בחצי שנה הראשונה צפויה התבססות כלכלית (4 מטבעות) אולם בחצי שנה שלאחריה צפויה תקופה של אי שביעות רצון. אולי את תרגישי שדברים אינם טובים כפי שציפית (ולטעמי זה קשור יהיה למה שאכתוב לך באי מייל הפרטי). בחצי השני של השנה כדאי שתעשי מאמצים לראות את הדברים החיוביים שבשינוי ולא את השליליים ותלמדי לקבל את המצב בהשלמה. הסביבה יודעת כי את עובדת היטב וביסודיות ועל כן את ראויה לרווח כספי הולם לעבודתך. יותר מזה נראה שכשאת מאמינה בדרך את ממוקדת עליה ואינך זזה ממנה מילימטר וזו דגולתך. קלף הסיכום מאד אופטימי ומעיד על תקופה דינמית וטובה של הצלחה כספית אך גם של הדדיות וסיוע ונגיעה בליבם של רבים. זה נראה מצוין.

צוף3

New member
קודם כל תודה רבה ../images/Emo24.gif

אהבתי מאוד את הפרשנות והתחברתי אליה, מי יייתן ואפילו רק חצי מהדברים אכן ייתרחשו וזה יספק אותי :) שוב תודה.

צ ל י ל 8

New member
בלי רקע ../images/Emo35.gif

מהו הפוטנציאל הטמון ב - מהלך x בשנה הקרובה? 1. נער המטות 2. 6 גביעים 3. 8 מטות 4. 3 מטות 5. 4 מטבעות 6. 5 גביעים 7. 10 מטות 8. נער המטבעות 9. מלכת החרבות 10. 6 מטבעות האם זהו מהלך "חדשני"? האם מדובר במין "הרפתקה" שונה לגבייך? אולי חו"ל? האם זהו משהו שנוגע לעברך או לאנשים מעברך? הייתי אומרת שאת חושבת על המהלך הזה כבר תקופה מסויימת ואין לך סבלנות לבצעו. זה משהו שאולי יהיה חשוב לעתידך, אבל אני לא בטוחה שאת יכולה לבצעו בתקופת חצי שנה זו, אלא אם כן יהיה לך את הכסף הדרוש. אם לא תקבלי מימון, תאלצי לזנוח את הרעיון. הגישה שלך תובענית מדיי. כנראה זהו מהלך שיעמיק עליך, נפשית או פיזית. המהלך עצמו דורש הרבה תכנון, לשים לב לפרטים ולבחון אותו מכל צדדיו, שוב, גם בעניין הכספי. מותק, בלי רקע, הכל סתם ירייה באפילה. אין לי מושג אפילו במה מדובר... לא קראת את הודעת המנהלות לפי כן ?!?

צוף3

New member
האמת צליל, שקראתי את הודעת המנהלת

אבל נורא רציתי לראות אותך מ-ת-ע-צ-ב-נ-ת !!!!!!!! זה כיף כזה, מה לעשות...

צ ל י ל 8

New member
בקימר, נפלתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איפה הפרוש שלי היה ואיפה הרקע.. כמו
ו

צוף3

New member
אני נזהרת ממך צלילה ../images/Emo41.gif

אני מנצלת את המרחק הוירטואלי ביננו... עכשיו מעניין מה תהיה פרשנותך, למרות שהפרשנות של החתולה נגעה בי מאוד :)

צ ל י ל 8

New member
אבל יש משהו שאני רוצה לאמר

בלי קשר לקלפים. עכשיו שאני יודעת במה מדובר, אני חושבת שמאוד כדאי לך לעשות את הצעד הזה, ולא רק בשביל הכסף. אני חושבת שהגיע הזמן שלך להתפתח בנושא, ומאפשרים לך מקום - אז לכי על בגדול. אין לי ספק שתצליחי... ובשביל זה לא צריך קלפים חביבתי...

batgalim

New member
צוף יקירה../images/Emo47.gif

על פי הפוטנציאל נראה כי מהלך זה בא לסייע לך בדרכך אל יעודך וכי הסיוע זורם אליך מבלי שביקשת או עשית משהו דרסטי על מנת לקבלו. 8 מטות מראה כי הדברים כבר התגלגלו וכעת נמצאים בהאטה לשם מחשבה, לשם איסוף אנרגיות בכדי להגיע להחלטה הנכונה, באם תשכילי להפנים את המסר, קרי - לשקול בזהירות ולהחליט נכון - הבונוס שתקבלי יהיה התקדמות של יוזמות שכבר החלו ושיתוף פעולה עם אותם יזמים - להמשך התהליך. את חשה כי הדברים יכולים להשמט תחת ידייך, את מרגישה כי את נושאת בעול של יותר מידי דברים אותם התחייבת לספק, יותר מידי אחריות רובצת על כתפייך (10 מטות), ופוחדת כי העומס יגרום לך לנטוש דברים שאת אוהבת לעשות למען דברים אחרים שאמורים להועיל לך במישורים הזקוקים לכח ההגיון. את פוחדת להגיע למצב בו תצטרכי להסתפק בערוצי תקשורת מוגדרים כשכלתניים מבלי יכולת להשתמש באינטואיציות. (אם את צריכה הסבר - לגבי שורה זאת, אתן לך במסרים). הסביבה רואה אותך שקולה והגיונית, פועלת פחות עלפי האינטואיציות הפנימיות הקיימות בך ויותר בהגיון ובשיקול דעת בנושא המדובר. נראה לסביבתך כי אינך מודעת מספיק לאפשרויות הרבות הגלומות בתהליך אליו את נכנסת. לגבי העתיד - נראה שמהלך זה אכן יביא לך ביסוס כלכלי כלשהו, אך את עצמך לא תהיי מרוצה, כנראה שהעומס יעיק עליך, דבר שיביא לך לחוסר חשק להמשיך, נראה כי לא תוכלי לראות את כל התמונה ונקודת מבטך תתמקד רק במה שאיבדת ולא במה שאת משיגה ויכולה עוד להשיג. הקלף שעומד נגדך - 6 גביעים - הוא כל הדברים שכבר לקחת על עצמך, עבודה, לימודים, משפחה, בן זוג... כל מה שהשגת בעבר וגוזל ממך היום - המון כוחות ואנרגיה נפשית. כל האנרגיות והרגשות שלך מופנים כיום כלפי נושאים אלו, כך שקשה לך לראות את עצמך לוקחת חלק במהלך נוסף שיגרום לך אולי להזניח נושאים אלו. הקלף שעומד בעדך - נער המטות - מראה כי את אמנם בכיוון הנכון, אך את מתפזרת כרגע לכיוונים רבים מדי. אמנם אינך יודעת כיצד תתמודדי עם המצב, ו"כבד" לך כל העומס, אך אין ספק כי הכיוון נכון ועם הכוונה נכונה (אולי לגבי לו"ז מסודר, יומן מאורגן ומחושב עפ"י כל שעה וכל נושא או ויתור על נושאי ענין אחרים שלך...), תוכלי לממש את התכניות. וכמו שאני אומרת תמיד צוף יקירתי - ההחלטה היא רק שלך. אין לי ספק שההצלחה שלך מובטחת, הבעיה היא רק אצלך בראש, את צריכה להחליט מה סדר העדיפויות שלך וללכת עם זה קדימה. מאחלת לך בהצלחה בכל דרך בה תבחרי.

צוף3

New member
תודה לך בת גלים ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

יש הרבה דברים שקולעים בדיוק למצבי ומתחברים לחששות שלי, לקחתי את פרשנותך לתשומת ליבי המון המון תודה

למעלה