נדבקתי רשמית זהו כעת זה סופי ראו מה קרה ל שלי
פ פנינה קדם New member 5/2/06 #4 אחרון להערב, תגידו גם אתם הולכים לישון וחושבים מה לעשות בבוקר עם החרוזים שבקופסא
ח חרוזית חמודית New member 6/2/06 #5 פנינה מקסים!!! אני חולמת בלילה על מה שאני הולכת לחרוז ולפעמים לא נרדמת בגלל זה וצריכה לקום מהמיטה לעשות!!! חולת נפש כבר אמרתי?!!!!
פנינה מקסים!!! אני חולמת בלילה על מה שאני הולכת לחרוז ולפעמים לא נרדמת בגלל זה וצריכה לקום מהמיטה לעשות!!! חולת נפש כבר אמרתי?!!!!
W wildspirit New member 6/2/06 #6 פנינה ברוכה הבאה לעולם המכורים פשוט כיף לראות שנדבקת חכי חכי את עוד רק בתחילת הדרך נראה לי שבאותה שבת... אנחנו נעביר משהו אחר בסוף
פנינה ברוכה הבאה לעולם המכורים פשוט כיף לראות שנדבקת חכי חכי את עוד רק בתחילת הדרך נראה לי שבאותה שבת... אנחנו נעביר משהו אחר בסוף
פ פנינה קדם New member 6/2/06 #7 |לא+ווילדי נראה לי פשוט שנפגש ליותר משבת אחת תודה אכן כיף ליצור יש מאין ואת השעון הזה ממש כך עשיתי, נקרעה הרצועה אז הוא ישב מיותם במגירה, וכעת אני הולכת להשוויץ איתו . יום נעים
|לא+ווילדי נראה לי פשוט שנפגש ליותר משבת אחת תודה אכן כיף ליצור יש מאין ואת השעון הזה ממש כך עשיתי, נקרעה הרצועה אז הוא ישב מיותם במגירה, וכעת אני הולכת להשוויץ איתו . יום נעים