נדב גבר. שלחנו לך מסר. כנס!!!

worldcupg06

New member
את היודע מה אני מוכן

לשפוט אותך לכף זכות. אתה כנראה מתבלבל בין הכינוי שלי לבין כינוי דומה של משהו אחר.

E442

New member
אתה רצית להחליף איתי ,

ואחרי שקיבלת את הקלף ביטלת את העסקה. אתה לא קורא לעצמך רמאי ? אני לא מתכוון להחליף איתך יותר בחיים שלי , גם אם יהיה לך את הקלף האחרון שאני צריך לחוברת. אתה דפקת לי עסקה , וזה לא מנומס. אני בטוח שאינני מתבלבל בשם המשתמש שלך , ואם אתה רוצה להמשיך לדבר , פנה אליי בפרטי , מפני שזהו איננו נושא לדיבור כנגד עיני הציבור.

E442

New member
זאת אומרת , שהעסקה הייתה אמורה

להתבצע , וברגע שקיבלת את הקלף מספר שעות לפני סגירת העיסקה , ביטלת אותה וזה לא היה מעשה יפה.

worldcupg06

New member
איתי מעולם לא החלפתי איתך קלפים

אני בפורום הזה בשמו של אחי albatross7. אולי אתה מזהה? אתמול שוחחנו כל-כך יפה במייל. בגלל זה אני לא מבין על מה כל הטרוניה היום? שלחתי לך רק אתמול מעטפה, לפני כן בכלל לא שוחחנו. אני עדיין חושב שאתה מתבלבל וממש לא כועס עליך. אני גם מאמין שאכן שלחת לי מעטפה ולא רימת.

E442

New member
../images/Emo41.gif התנצלות ../images/Emo41.gif

אורי סליחה. נפלה טעות , והמשתמש אשר דיברתי עמו לא היית אתה. אני מצטער. להתראות.

gyyg10

New member
של סהר 1234 ????? אין סיכוייייי

מה פתאום !!! סהר ושרון הם אבא וילד והם אבל ממש הם לא SUPERGOL

E442

New member
כנס ותראה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1544&msgid=78819224 .

סהר12345

New member
גם אתה לא יודע להבין מה כתוב

ההודעה נכתבה על ידנו וציינו את הכינוי והמס שלו באסיקיו אבל בטח הוא כבר שינה ויש לו שם חדש שרון וסהר

E442

New member
באמת ?!

נדב , אין לך בושה ? לקלל ככה אנשים ? אני ניסיתי להחליף איתך , ואתה קיללת אותי אחרי שעליתי עלייך שיש לך עוד 2 שתמשים , נדב , אני לא שונא אותך או משהו , אני פשוט לא אוהב את הדרך , בה אתה מדבר עם אנשים. קצת שפה יפה לא תזיק , ואפילו תיצור לך קשרים טובים יותר עם אנשים. חברי הפורום , ראו את הודעה זו כהזהרבה , לנדב דה לוקו יש 3 משתמשים : 1 - נדב דה לוקו 2- FR MAN 3- PANINI היזהרו שלא יטמון לכם פח. להתראות.

למעלה