נדב יעקובי מגיע ל
|תפוז|

נדב יעקובי מגיע ל
|תפוז|

|*|
הסופר קלאסיקו בפתח, ואין זמן טוב מזה לארח את נדב יעקבי, פרשן הכדורגל המוביל של ערוץ הספורט
|!|
נדב יעקבי הוא עיתונאי בעל נסיון רב, שדרן ופרשן כדורגל בערוץ הספורט משנת 1990. נדב יתארח בפורום
|כרגל|
היום ה- 3/10 מהשעה 17:00 ויענה על שאלות הגולשים בנושא הסופר קלאסיקו ושאלות אחרות שתרצו לשאול אותו http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=35&messageid=164683846
|*|
טיפול בנוירופידבק - יעוץ עם דר' דורון תודר
|!|
דר' דורון תודר יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD היום ה- 3/10 בין השעות 21:00-22:30 וייעץ על טיפול בשיטת נוירופידבק, המבוססת על אימון מוחי. נוירופידבק הינה שיטה שהוכחה כיעילה במגוון גדול של בעיות כגון ADHD, אוטיזם, אפילפסיה, לקויות למידה, קשיי שפה, הפרעות התנהגות, הפרעות טיקים, דיכאון, חרדה, מצבים שלאחר פגיעת ראש ועוד. אתם מוזמנים לשאול את ד"ר תודר שאלות בנושא http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=201&messageid=164706284

mad alot

New member
מעניין מתי אנשים יבינו שלא קוראים לזה

סופר קלאסיקו

mad alot

New member
שברצלונה משחקת מול ריאל מדריד

וקוראים לזה אל קלאסיקו. סופר קלאסיקו זה בכלל בארגנטינה שבואנו משחקת מול דל בוקה.

וזו היתה עוד פנינת מידע לא נחוצה בפינתינו היומית

mad alot

New member
אוי זה באמת יכול להיות אחלה פינה יומית

ואחלה תירוץ בשבילי לחפור על שטויות שלאף אחד לא אכפת!

goldy

New member
אני אשמח

והיום בפינתנו "אני מוזר": מילים שעושות כאב ראש / ניסוחים עבריים שרק אני מבין.

mad alot

New member
*תיקון

שדל בוקה משחקת מול מול ריבר, ששתיהן קבוצות מבואנוס.
לא יודע איך זה התלבלב לי

EdisonGirl

New member
חחח סינית.

אבל לך תדע מתי פיסת האינפורמציה הזו תעזור לי

Purple Mushroom

New member
תן לי לנחש.

אתה אוהד את בארסה, כמו דודתך הידועה.

פעם ראיתי בבית קפה ליד הבית, (כנראה לפני כשנתיים,אחרי המונדיאל ב2010),
את ברצלונה, מנצחת את ריאל, 5:0 (היסטורי), בבית קפה נלסון, ליד הבית שבו גרתי בגבעתיים. עלה לי כ27 ש"ח בלי טיפ (או עם טיפ, לא זוכר). הזמנתי לחם לאכול, עם מטבל, ומשקה כלשהו :) היה היסטרי ! :).

spaysi8

New member
אוף איתך.

ממש אהבתי אותך עד שהתחלת לחפור על כדורגל/כדורסל.
זה כל כך רגיל מצדך לאהוב את זה.

Purple Mushroom

New member
פעם נושא הכדורגל היה חזק בפורום.

היו כאן איזה לפחות 3 אוהדות של בית"ר ירושלים!.
דווקא כדורגל זה נושא מאוד רלוונטי, ובנות אוהדות קבוצת כדורגל, (בתל אביב, יש הרבה אוהדות של הפועל תל אביב), זה דווקא נורא סקסי,

אני עוד זוכר את הלילה ההוא, במרכז תל אביב, שנפגשתי עם חבר אוהד מכבי חיפה כמוני, בלילה שבו הפועל תל אביב, לקחה את האליפות ממכבי, נדמה לי שזה היה אביב 2010
:)

mad alot

New member
אני הכי ראגיל שיש:)

האמת שזה ממש מפתיע אנשים שאני רואה כדורגל, אני הכי לא הסוג.
זה הפוך על הפוך.

Xellos

New member
מצחיק שאתה מטיף לתפוז

כשאין לך מושג איך קוראים לקבוצות בארגנטינה אפילו. זה ריבר פלייט נגד בוקה ג'וניורס..

למעלה