נדב- לא כמו שחשבתם

נדב- לא כמו שחשבתם

אתם רואים את נדב בפורום כאחד שבד"כ מקלל ומציף ושממש לא כדאי להתעסק איתו כי הוא יכול לרמות אתכם... אז זהו, שלא! לפני שבוע שלחתי לנדב 200 ש"ח על כ-400 מדבקות שאין לי בשביל למלא את האלבום הכמעט ריק שלי(בקושי 30 מדבקות) נדב נתן לי רשימה של מדבקות שהוא יכול למכור לי(כולל אסים) ובסופו של דבר הגענו למספר מרשים של 399 מדבקות. אז שבוע שעבר שלחתי לנדב בדואר רשום ואתמול הוא לקח את הכסף וגם שלח לי את המדבקות. ותנחשו מה? המדבקות הגיעו אלי תוך 24 שעות! המשלוח של נדב הגיע בדואר רשום עד הבית והמשלוח עלה לו 9.5 ש"ח. אז נדב, מפה אני אומר לך כל הכבוד, תודה רבה, צל"ש וח"ח

לא - התשובה האמיתית היא שהודת בפני

היום שרימית אותי ואת מרקוב והתחזית למישהו אחר והבטחת קלפים שאין לך. לפחות תשתוק ואל תעשה לך פאדיחות בפורום

שאנשי הפורום ישפטו אם רימית או לא !

נשלח על ידי: נדב דה לוקו אל: מחליף בירושלים תאריך: 01/06/2006 15:25:10 הייתי חייב תקלף הזה וגם על מרקוב עבדתי כדי שהוא ישלח לי אותו . תגיד מי חסר לך ואני יגיד לך מי יש לי לתת לך . תיתן לי רשימה של החסרים שלך . את באלאק אין לי ואני זוכר הבטחתי לך את נדבד אבל גם אותו אין לי . תביא רשימה של מי חסר לך .

מה הבעיה שלך יא מסכן

תאמין לי אני יודע את מי לרמות ואת מי לא . בחור הגון כמו שאול אני לא ירמה אבל אפס כמוך שרק מתערב בעניינים לא לו לרמות אותך זה חובה .

E442

New member
חחחחח תמשיך לקלל , כבר סיפרו לי

מי אתה ... סם קללן , לא יצא לך כלום מהשפת רחוב המסריחה שך שא מעניינת אף אחד ... לך תמצא חיים

E442

New member
חחחח

גמה מתחיק לראות אותך מתעצבן .... תמשיך לקלל ... אה והעי חשוב , לך תחפש חיים.

E442

New member
אה ונדב

בבקשה אל תלשין לאמא ש'ך שקיללתי אותך , אני לא רוצה שהיא תתקשר להורים שלי ..

למעלה