נדב!!

HuGo Hell

New member
נדב!! ../images/Emo1.gif

ברגע שתראה את ההודעה הזאת תתחבר לאיסייקיו אני רוצה לדבר איתך

King Of Kromags

New member
סורי, אין לי כאן אייסי...../images/Emo103.gif

אבל אניבמירק.
- האייקון המאומץ החדש שלי.

SaberTooth

New member
מה קרה לגזוז../images/Emo35.gif אני יכול לקחת אותו?

פליז
בבקשה בבקשה בבקשה

SaberTooth

New member
אז מעכשיו גזוז שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo175.gif

Kryptonite

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo168.gif

;_; לין...

HuGo Hell

New member
לאלאלאלאלאלאל!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo1.gif

זה יהיה יותר מידי מבלבל. אל תקח אותו. אפילו שלין עזבה עדיף שהוא ימשיך להיות שלה הרי היא הייתה המנהלת של הפורום במשך שנה. אל תקח אותו, בבקשה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

וזה לא שהיא עזבה את תפוז או משו... אתה יודע...

Charmed Gal

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

מה קשור שהיא לא עזבה את תפוז, ליאלי? את חושבת שאני למשל היחיד שאימץ את
או אין עוד אנשים שאימצו את
של סם? ברור שכן. לין לא כותבת באותם פורומים שרובנו, אז נדב יכול לקחת אותו. בקשר לזה שהיא הייתה המנהלת שנה, מה הקשר בכלל? אז האייקון שלה מקודש ומוקדש לה בלבד? לא. נדב, לדעתי תהנה לך עם

SaberTooth

New member
זה נורא מבלבל...../images/Emo175.gif

ואני מעדיף שהוא לא ישתמש ב-
בכל הקשור לפורום מכושפות.

SaberTooth

New member
וחוץ מזה... ../images/Emo175.gif

אתה סתם נגד לין כי היא העליבה אותך.

Charmed Gal

New member
WTF../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני נגד לין?! הא?! אני כל כך לא נגד לין! לין העליבה אותי, נכון, אני חושב שהיא סתם חיפשה תירוץ לפרוש מהפורום ואת מי להאשים. אבל מה זה קשור בכלל?! זה פשוט מפגר שהוא בגלל זה לא יאמץ אותו! אני בפורומים אחרים שאייקונים של אנשים פה מאומצים ואני לא מתבלבל... אני יודע מי כותב בכל פורום, זה לא ממש קשה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo1.gif

אני קורא הודעות של לין הרבה. אני בעוד פורומים חוץ ממכושפות. בפורומים שלין כותבת. וזה מאוד יבלבל אותי. למשל מיקודם מישהו רשמה בשירשור בפורום הזה עם האייקון של סם וחשבתי שזה הוא. קורא לעצמו נחמע! זה מאוד מבלבל.

למעלה