נדודי שינה.....

HyPeR SoNiC

New member
נדודי שינה.....

4 וחצי לפנות בוקר ואני לא נרדם... (כמו בשיר "4 לפנות בוקר אני לא נרדמת, לבד קשה לי ללכת לישון, 4 לפנות בוקר אני לא נרדמת, חלום ליל קיץ כיד הדמיון"... מכירים? לא? אז לא משנה...) כבר עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שישנתי כמו בן אדם. אז הלילה, במקום להתגלגל ולהתהפך במיטה בניסיון להירדם שוב, החלטתי לנצל את זה שאני ער ויש לי זמן פנוי, ואת העובדה שאני בקושי כותב פה ואני חייב לחזור לעניינים, על מנת לתת לכם קצת חומר למחשבה ולדיון....
הנושא: יחסי ידידות לאחר מערכת יחסים..... השאלה: האם יש חיה כזאת? האם את\ה מסוגל\ת לחזור ליחסי ידידות עם אקס\ית שלך?? לדעתי זה אפשרי, אבל רק אחרי תקופת "רגיעה" מסויימת... לתת לרגשות קצת לדעוך, ולהתרגל לעובדה שאנחנו לא ביחד. אבל גם אז, יחסי הידידות לא יוכלו להיות כל כך קרובים, כי בכל זאת,יש בזה משהו מן העבר שיתן לזה מעיין הרגשה מוזרה שכזו... בגלל זה גם אומרים שמערכת יחסים הורסת ידידות.... מה אתם חושבים?

hero D

New member
אז ככה...

אני בעקרון לא מאמינה בקשרים עם אקסים/אקסיות... אבל מצד שני האקסית שלי, היא בין החברות הכי טובות שלי היום ואין בינינו לא משיכה ולא כלום! האקסית של אחי, היום בקשר כמו אח ואחות והיא כבר התחתנה והילדים שלה קוראים לאמא שלי "סבתא", מוזר אה? עדיין...אני לא חושבת שזה כדאי אם רוצים להמשיך הלאה, זה עוצר וסתם מתסכל...

HyPeR SoNiC

New member
מישהו ער עכשיו?! ../images/Emo2.gif

פיייייי חיות לילה אתם, בחיי...... תודה על התגובה, אני אגיב עליה מחר..... אני מרגיש עוד גל של עייפות, אז אני אנצל אותו כדי להירדם. לילה טוב....

hero D

New member
../images/Emo29.gif זה לא שאני ערה כי בא לי...

פשוט החברה שלי וידיד שלה מנסים לנצח פה איזה מסך בסוני פליסטיישין כבר איזה שעה ככה שאני מחכה שהם יכבו אותו כבר....חחחח

נדודי שינה ../images/Emo1.gif

עכשיו חזרתי מהמועדון ולא כל כך בא לי ללכת לישון.. היה לי בילוי ממש מוזר, שאין לי ממש כוח לפרט עליו עכשיו אבל מבטיחה שמחר תצא הודעה מפורטת בנושא.. כן, זה קשור לגברים, לגבר מסוים.. יחסי ידידות בין אקסים - ממש לא בא בחשבון אצלי! אני מעדיפה לנתק לגמרי קשר עם האקסים שלי.. ממש מיותר למשוך את זה, ובכלל אני לא חושבת שיש דבר כזה שנקרא יחסי ידיות בין גבר לאישה, אבל זה כבר בהודעה אחרת.... ושוב אין לי כוח לפרט, אז מחר אני אגיב לבאופן יותר מפורט... (יש לכם למה לצפות מחר ווווהוווו
) אז לילה טוב חברים, אני אפרוש לנסות להירדם..

בשלולית

New member
לא רק שזה אפשרי לדעתי..

אני גם בעד זה.. ואני תמיד ("תמיד" - כאילו כמה כבר היו...) מנסה לשמור על קשר עם האקסים שלי.. בדיוק אתמול דיברתי עם החבר הראשון שלי... אחרי המון זמן שלא דיברנו באמת.. ועם החבר השני שלי אני כל הזמן בקשר משהו כמו פעמיים בשבוע... והוא בצבא אז זה ממש הרבה תכלס.. וגם עם החבר האחרון שלי (
) הייתי אומרת שאני דיי בקשר.. בשבילי זה מאוד חשוב.. בנאדם שאוהבים פעם אוהבים גם היום.. אי אפשר להפסיק.. החשק להיות איתו אולי יורד ויורד הרבה... אבל הרצון להיות מעורב בחיים שלו ולשאול לשלומו ממש לא נעלם... זה שלא יוצאים ביחד ואין קטע רומנטי יותר לא אומר שצריך לאבד את הבנאדם לגמריי... (וזאת רק דעתי )

זכוכיות

New member
האקסים שלי הם החברים הכי טובים שלי

חלקם עם תקופת רגיעה, חלקם לא. אז כן, זה עובד נהדר.

Zoharrr

New member
אני דיי מסכימה איתך...

ואני חושבת שזה תלוי במקרה ובאנשים. היה לי ידיד שדווקא המע' יחסים בינינו רק חיזקה את הידידות אחרי שנפרדנו. ולעומת זאת עשיו הכרתי מישהו וניסיתי לקחת את המע' יחסים לצעד שאחרי ידידות והוא דחה אותי ואני לא יכולה להישאר ידידה שלו.... כואב לי להיות לידו...

עד אתמול חשבתי שכן...

היה לי מערכת יחסים מדהימה עם בנאדם שאהבתי בטירוף זה נמשך שנתיים וזה היה קשר מושלם אחריי שזה נגמר לא הסכמנו לנתק קשר היינו חברים טובים מידיי היום אני מאמינה שפשוט אין דבר כזה כל כך נפגעתי ממנו ולא הצלחתי לשכוח אותו ועכשיו שלושה חודשים אחריי הפרידה אני רק מנסה להתחיל להשלים עם זה שזה נגמר לא היה שווה להישאר ידידה שלו. היום אני מאמינה שאין קשר ידידותי בין בחור לבחורה אלה עם כן הוא הומו או היא לסבית....

namnamonet

New member
אני עוד לא החלטתי....

הייתי בקשר עם האקס הראשון ובסופו של דבר שהתראנו....הוא ניסה לנשק אותי וישר אח"כ הפסקתי את הקשר לחוטין..... אח"כ עם האקס השני שלי שהיה עוד בכיתה ט' ועכשיו סיימתי ללמוד כבר (שתבינו כמה זמן עבר)....חשבתי שהכל בסדר....אנחנו ידידים די טובים בשנתיםם האחרונות אבל שוב יש לי את אותו בעיה איתו....הוא מתחיל איתי....מנסה לנשק כל פעם שאני באה לבקר וכל מיני דברים כאלה, פעם זה היה פחות וזה בא בתקופות ועכשיו...עכשיו זה כל הזמן.ויש לו חברה...והיא למדה איתי והיא נורא נחמדה אז כל פעם אני מזכירה לו אותה...בקיצור הבעיה לא נפתרה...אם יש עצות אז בכייף.... עם האקס השלישי (כיתה י) הפסקתי את הקשר לגמרי כי הוא היה אובססיבי וקרו דברים איומים איתו אז זו בעיה.....ואני שונאת אותו והוא אותי... ועם האקס הרביעי שלי שזה הקשר הכי רציני שהיה לי של שנתיים וחצי שנפסק לפני חודשיים בדיוק....אמ....המצב שונה.כי יש לי חבר חדש עכשיו ואני מאוהבת בו.ומצד שני התגברתי על האקס אבל זה עדייו קצת קצת קצת קשה כי בכל זאת שנתיים וחצי לא הולכות כמו כלום...אבל אני אל מתקשרת אליו...פשוט מפחדת להחזיר רגשות כי ניפרדנו המון פעמים ואז היינו "ידידים" וחזרנו אחרי שבוע או חודש..אז לכן ידידים זה דבר מסובך לחלוטין בהתחלה ועכשיו אני לא רוצה לחזור על הטעות...הוא התקשר לפני חודש אמר לי להתקשר כל שניה ב20 דקות של שיחה.לא אמרתי כן או לא.אבל לא התקשרתי ולכן הוא בטח יתקשר עוד מעט..שיהיה....אני מאושרת כבר...רק מפחדת שארגיש שוב לאקס משהו ואז אחבל בקשר עם החבר החדש שלי....בעיה... ידידות זו בעיה....תחשבו לבד אם כן או לא לפי הסיפור שלי...מקווה שעזרתי נמנם... נ.ב-להגיד לאקס שיש לי חבר חדש או לא?

למעלה