נדודי שינה....

iditush11

New member
נדודי שינה....

מישהו כאן מכיר תרופות סבתא מוכחות נגד נדודי שינה? הבעיה אצלי נמשכת דיי הרבה זמן, והכול התחיל שהייתי לוקחת תרופות מסוימות שגרמו לכך שלא הצלחתי לישון טוב בלילה, ובגלל זה קיבלתי כדורי שינה שממש לא הסתדרתי עימם וגרמו לי לתופעות לוואי קשות שבעקבות כך הפסקתי את השימוש בהם. הבעיה היא עכשיו שאני פשוט לא ישנה טוב בלילה, קורה שאני נרדמת לרוב בשעות הקטנות של הלילה (1:00-2:00) ומתעוררת אינספור פעמים ולא ישנה רצוף בכלל. הייתי רוצה לחזור לתקופה שהייתי מצליחה להרדם מוקדם יותר, כיום זה כמעט בלתי אפשרי אני נכנסת למיטה ופשוט לא נרדמת עד לפנות בוקר כמעט וגם אז השינה שלי גרועה. הבעיה היא שאני מתפתה לחזור לכדורי שינה שלי אבל קודם כל הייתי רוצה לדעת אם יש טיפול טבעי/אלטרנטיבי נגד בעיות שינה? תודה לכל העונים.

iditush11

New member
מק../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif

מקקק פייייי צצצהההההה לפני שזה ירד דף, אנשים בבקשה תענו לי זה חשוב.

shoshi1940

New member
פרחי בך לא עוזרים לי. נדודי שינה

פרחי בך לא עוזר לנדודי שינה. האם כוס חלב באמת עוזר? האם ישנה דרך נוספת

iditush11

New member
חלב זה סתם מיתוס

הכי הרבה שחלב יעשה לך לפני השינה זאת צרבת מגעילה כמו שקורה לי תמיד. אני הבוקר ביררתי לגבי דיקור סיני, מסתבר שיש מטפלים בקופ"ח שלי שמתמחים באקופונטרה או איך שקוראים לזה...
וקבעתי תור ליום חמישי, נראה אם זה יעזור לי בכלל. רווינסרה אם את פה, אני אשמח אם תוכלי לענות לי לגבי דיקור סיני. האם זה כואב? כי בכל זאת מדובר במחטים ואני מה - זה רגישה שמדובר במחטים. תודה עידית

למעלה