נדודי שינה

נדודי שינה

רציתי לשתף אתכם בהתלבטויות שלי. בזמן האחרון אני לא מפסיקה לשאול את עצמי אם בחרתי בכיוון הנכון, אם אני בכלל צריכה את כל זה והאם אני לא מעדיפה את החיים ה"נורמאליים". מצד אחד אני נורא נמשכת לתחום המאגיה, לתפיסות מסויימות של פגאניזם, וכו. אני מאמינה בזה, יש בי תאווה ללמוד ולדעת יותר על התחום. מצד שני אני פשוט לא בטוחה... לא יודעת אפילו מה מפריע לי כל כך- דרך חיים כזאת תתאים לי מאוד, הרי בעצם כל חיי הייתה לי נגיעה בתחום, אם כי אף פעם לא התעמקתי בזה אפילו ברמה של מתחילים. יש גם את עניין נדודי השינה- מאז שהתחלתי להתעמק בנושא מדי יום לוקח לי משהו כמו שעתיים להרדם. וזאת לא הפעם הראשונה- בכל פעם שקראתי איזה ספר מתחיום המיסטיקה והעל טבעי היו לי נדודי שינה, שפסקו כשסיימתי את הספר. אף פעם לא הייתה לי שינה עמוקה במיוחד, אבל לא להרדם במשך שעתיים, מדי יום- זה קורה רק בתקופות שבהן אני מתחילה להתעמק במשהו על טבעי. אולי אני באמת לא בשלה לזה? כאילו, אני חושבת שאני כן, אבל קשה להחשיב את דעתי בנושא כאובייקטיבית. אולי אבא שלי צדק.. תהיתי אם אתם ידעתם בוודאות שזוהי הדרך שבה אתם רוצים ללכת, או שמה גם לכם היו התלבטויות בנושא בהתכלה? ומה יכולה להיות סיבת נדודי השינה שלי? אודה לכם מאוד אם תענו לי.

T i a

New member
נדודי שינה

כרגע אענה לך על שאילתך השנייה. נדודי שינה שלך הם סה"כ פעילות המוח. שמוח שלך כל הזמן חושב ומוטרד ממחשבות. אם את רוצה טיפ: תעשי מדיטציה עם צלילי מוזיקה "טבעית" כמו צלילי היער , ים וכו'... לפני שינה ותגידי לעצמך "על זה אני אחשוב מחר" -סקרלט או'הרה. אם זה לא יעזור, תה קמומיל.

T i a

New member
שאלה ראשונה

לפני שמצאתי את וויקה חיפשתי רבות ועשיתי מחקרים על דתות ואמונות בעולם כדי למצוא את הדרך שלי...עד שבאינטרנט קפצה המילה "וויקה". התחברתי עם זה מיד כי היתה לי מערכת אמונות וערכים ופשוט לא ידעתי שיש לזה שם. אני מבדילה בין עיסוק במאגיה לבין פגאניזם, אומנם הם קשורים זה בזה אבל מאגיה יכולה לעמוד גם לבד. מאגיה גיליתי עוד בגיל צעיר וגם אז לא התלבטתי, הנושא פשוט ריתק אותי לא פחות מעכשיו. לדעתי את צריכה לראות אם האמונה הבסיסית שלך והערכים לא "נוגדים" את הדרך העכשווית שלך. למרות שקשה לי לחשוב איך זה יכול לקרות. חיים נורמלים? גם אני השתמשתי במושג הזה פעם, אבל אלא החיים הנורמלים שלי עכשיו, כל מה שהיה מקודם,, פשוט נשאר גלגול נשמות ישן. באהבה ואור, נטלי

תודה

למען האמת עכשיו אני לא כל כך מבינה מה הטריד אותי כל כך אתמול בלילה- זה בא לי במעין גלים... אני פסיכופתית או משו כנראה..

למעלה