נדחה הפסטישקמה....

ליאור...!!!

היי!!! שאלתי אותך שאלה פעם, מי המדריכים שלך או מאיזה גדוד את, אני אשמח לקבל תשובה.... וממש לא באסה שהפסטי נידחה, ככה נוכל לארגן לעצמנו שיר וריקוד יותר יפים, וככה ניקח מקום ראשון...! וניראה לי שדחו אותו רק ביגללנו (החמשושים) כי המדריכים שלנו אמרו שאנחנו לא מוכנים, ושהיו לנו מלא דברים להרים (קיוסק, תורן, סמינר) אז לא היה לנו זמן להשקיע בשיר... נועה.

אויש.. סליחה נועה

אבל לא ראיתי אף פעם את השאלה הזאת... לא משנה אני גדוד שניר המדריכה שלי מורן אליקים.... את הבת של אמירה לא?

דניאלוש....

אומנם אני לא חמשושית, אבל הם באמת עובדים קשה בשבט... אבל באמת, לא נראה לי שדחו אותו רק בגללם.... ד"א קוראים לזה אצלנו פסטישקמה.....

איזה כיף... אנשים מעריכים אותנו..!

תודה ליאור... אנחנו ממש שמחים שיש בעולם אנשים שמעריכים את העבודה שלנו
ודניאל, אנחנו חושבים שכן דחו את זה בגללנו - המדריכים שלנו אמרו שהם ביקשו את זה, אולי (וכניראה) היו עוד סיבות אבל אנחנו זה אחת מהן...
נועה

תגובות...

גם אם החמשושים עובדים קשה בשבט...(וברור שהם ז"א אנחנו עובדים קשה נראה לי שהתענוג של השכב"ג זה לסנג´ר אותנו) בכל מקרה זה לא נראה לכם דפוק שרק בגללכם דחו פסטישבט (פסטישקמה) שלם! זה כזה ברור שהיו עוד סיבות ותאמינו לי אם אתם הייתם הסיבה היחידה לא נראה לי שהיו בכלל חושבים על לדחות את הפסטישבט (פסטישקמה) שלכם.

למעלה