נדחפת לפורום עם שאלת

7יעלה

New member
נדחפת לפורום עם שאלת ../images/Emo32.gif

לבעלי יש מחר יומולדת ואין לי מושג מה לקנות לו . מה הייתם שמחים לקבל במתנה ? תודה רבה

smailie

New member
מממ...

ארוחה במסעדה במיקום רומנטי במיוחד (אם במקרה יחזור מזג האוויר החורפי זה יכול לתרום רבות לריגוש שבדבר), רמקולים חדשים למערכת הרדיו / dvd, סט חדש של תחתוני בוקסר או דיסק עם שירים שליוו את תקופת ילדותו. אני לא יודע עד כמה אני דוגמא לגבר טיפוסי. אישית, אני רומנטיקן שטיולי ג'יפים וכדורגל לא מדברים אליו. זה די תלוי אם הוא גם גבר כזה. אם כן, אז יש סיכוי שההמלצות האלה יעבדו. אם הוא גבר טיפוסי, אני מתאר לעצמי שכרטיסים למשחק הבא בהחלט יעשו לו את זה והוא יזכור לך את זה למשך זמן רב לאחר מכן.

7יעלה

New member
האמת שיש לי רעיון

כסא למחשב , אני זקוקה להמלצה לכסא נוח למחשב . תודה :)

shno

New member
מה ז'תומרת?

iPhone כמובן!
אם זכרוני אינו מטעני, בעלך הוא איש של טכנולוגיות וחובב מחשבים וגאג'טים, נכון? את יכולה גם לקנות לו מסגרת תמונות דיגיטלית (מעלים ל"מסגרת" תמונות דיגטליות מהמחשב, והן מוצגות במסגרת בתצוגה מתחלפת). לגבי כסא מחשב - הכי טוב שתלכי איתו ושהוא יבחר את מה שנוח לו (אלא אם הכסא מיועד לשניכם ואז אתם שניכם צריכים למצוא משהו שנוח לכם). המגוון והמבחר כל כך גדולים - שנורא קשה להמליץ על משהו ספציפי. וליומולדת שלי את כבר יודעת מה להביא לי, נכון? |סיר ג'חנון||סיר ג'חנון||סיר ג'חנון||סיר ג'חנון||סיר ג'חנון||סיר ג'חנון|

SaTLaN32

New member
רגע אז אתה רוצה סיר גחנון?

וכמובן, Iphone זה המתנה הכי מושלמת.

למעלה