נדחפת עם שאלה קשה

ashlaya

New member
נדחפת עם שאלה קשה

שלום לכולם ולמנהלת הפורום אז ככה התחלתי עבודה שהיא מסתבר ממש כלום וכלום זה אומר שאני ממש לבד במשרד כל היום! אין לי מושג מה היה השיקול לקבל אותי בכלל חשבתי על אופציה שבמקום להתפטר לחפש משהו לעשות במקביל יש לי את כל הזמן שבעולם מחשב זמין טלפון זמין ו 7 שעות של כלום!!! יש לכם רעיונות?

בוקר טוב

אכן שאלה קשה, ועוד יותר קשה לתת לך תשובה... אני מציעה לחשוב קצת גם על מדוע את עובדת ונמצאת במקום זה מעבר לשיקול הכלכלי ואולי יש גם משהו נוח שם מעוד בחינה, במקום לחשוב על מה היו השיקולים שלהם. בוסים לא אוהבים שעושים שימוש בציוד שלהם בשביל משהו אחר גם אם הציוד עומד כאבן שאין לה הופכין. לדעתי, אם את מחליטה להשאר בכל זאת, העסיקי את עצמך בקריאה או אולי לימוד עצמי של משהו שאת אוהבת, אם זה אפשרי. מנסיון שלי, ולא שהוא אומר משהו למישהו ועל מישהו, זו תקופה לא טובה מבחינה אישית, ואני ממליצה לך לחפש משהו יותר מועיל ומספק לעצמך. ואם תשאלי מה הוא הדבר הזה? אומר לך שרק את יודעת מה את יודעת/יכולה/רוצה/מסוגלת/ לעשות.אף אחד אחר. יום נעים

אנדראה

New member
שלום לך- כ"כ מכירה את המצב שלך

בתקופת ההריון עבדתי בדיוק בעבודה כזאת אז מה שעשיתי, גלשתי מלא/ישנתי/קראתי את יכולה אולי לקחת משהו ללמוד (שפה או משהו כזה- ויש מלא אתרים), אולי לחפש עבודה אחרת תוך כדי שאת שם אבל מנסיון, הדבר שהכי מעביר את הזמן זה האינטרנט

פעם עבדתי במוקד מצוקה לקשישים.

מהרגע שפתחו אותו היינו חייבים לאייש אותו 24 שעות ביממה, למרות שבהתחלה היו מספר קשישים בודדים ולא היתה עבודה בכלל. העבודה הזאת היתה העבודה המעולה ביותר שיכולתי להעלות על דעתי. הייתי אז סטודנטית, הבאתי לעצמי שיעורים, ספרים ועיתונים, הייתי דואגת להתעדכן במצב החברים שלי באותן שעות, עשיתי המון דברים. (אז עוד לא היה במקום חיבור לאינטרנט, היום הייתי חורשת גם שם). הגעתי למצב שהייתי מחכה לשעות האלו כדי להשתחרר קצת מהלחץ של הלימודים ולעשות לי דברים כייפים. והבונוס הגדול היה שגם קיבלתי משכורת בסוף החודש וגם מדי פעם הצלחתי לעזור לאנשים בשעת מצוקה. מה אני מנסה להגיד - מאוד תלוי איך את מסתכלת על הדברים. כמעט בכל מצב אפשר להוציא את המתוק מהעז. ואם זה ממש ממש לא מתאים לך להישאר 7 שעות ביום לבד (אני ממש אהבתי, אבל זה מאוד תלוי באדם), אז תנצלי את הזמן לחפש לך בראש שקט - עבודה אחרת. אולי לחשוב מה את באמת רוצה לעשות, במה את רוצה לעסוק, אולי תירשמי ללימודים שתמיד רצית ויהיה לך זמן להכין שם שיעורים. יש המון אפשרויות - רק תבחרי. בהצלחה,

buzy2

New member
גם אותי השאירו לבד במשרד פעם

וזה היה חורף, הבאתי נעלי בית חמות וסריגה. קראתי עיתונים והדפסתי את כל המתכונים שלי שהיו מפוזרים על פתקאות ופנקסים לתוך חוברת יפה. כשהבוס חזר הוא מצא את הקובץ הזה על המחשב והידפיס אותו ושם לי על השולחן עם פתק מצורף: "זה מה שאת עושה בזמן העבודה"? במקום לכתוב או להגיד לי שהוא שמח שאני כל כך יעילה וזריזה שאני מספיקה גם לעשות בשבילי אחרי שסיימתי את העבודה שהוא בקושי השאיר לי. אני לא אשמה שהוא נסע ולא השאיר לי מספיק משימות כדי להעביר את הזמן, גם כשהוא היה במשרד לא היה לי הרבה מה לעשות משום שהוא לא היה אפקטיבי. בקיצור צריך להבין האם זה משהו זמני או זה ימשך כך לתמיד. אני לא הייתי יכולה לשבת בעבודה ולא לעשות כלום. זה מנוון את המוח, אנחנו צריכים עבודה לא רק כדי להתפרנס אלא גם להיות נחוץ, מועיל, להרגיש טוב מסופק עם עצמי, לעסוק במשהו שדורש גם מאמץ מחשבתי, רוחני, שאחרת נרגיש מיותרים.

למעלה