נדלן מסחרי

htalon

New member
נדלן מסחרי

היי חברים,
לפני כמה ימים נפגשתי עם חברת ב.ס.ר שעתידים להקים מגדלי משרדים בפתח תקוה, ממש ליד ז'בוטינסקי (בעתיד מתוכננת לעבור שם הרכבת הקלה), מדברים על מרכז מסחרי עצום ומרשים. הם מוכרים שם משרדים של מינימום 137 מטר ברוטו על פי מחיר של 8400 שח למטר (פחות או יותר, לפני הוצאות נלוות: עו"ד, מיסים וכו'). אינני מבין גדול בנדלן מסחרי, ולכן אשמח לשמוע את דעתכם בנושא...
הפרוייקט נמכר בתור קבוצת רכישה, חשוב לציין.
המלצות/הערות יתקבלו בברכה...

תודה רבה

יותם כהן, א. קישורים מתפוז אינם מועילים לקידום האתר שלך

ב. אתה מבזבז כמה דקות מחיי כדי לבדוק איך להתחבר לממשק ניהול
כדי למחוק הודעתך ולהשעותך. באסה.
&nbsp

רימון חייט - איני מבין מדוע הכעס שלך מופנה לשמאי ?

האם זו לא דרך לגיטימית להעביר מסר מקצועי בהפניה לאתר אחר ?
על מה הכעס ?

אני דווקא נהנה להכיר את השמאי "יותם כהן" ואף הייתי ממליץ לו להצטרף באופן קבוע לפורום , לכתוב תחת שמו מאמרים מקצועיים שיועילו לו ולאלה שיבקשו את שרותיו.

האם 2 הברנשים ש"המציאו מחדש את ההשקעות בנדל"נ" [עפ"י טענותיהם] ויצאו במסע פרסום אגריסיבי בכל רחבי הרשת כולל פרסום כאן בתפוז, ואף הפנו כאן בפורום קוראים להצטרף להכשרה מטעמם...זה לגיטימי ?

תגובתך לדעתי מחייבת הסבר.

הודעה שכל מטרתה הינה הוצאת הגולש מתפוז לאתר פרטי

הינה פרסום אסור.
מחיקת ההודעה הינה "עונש" קל עד בלתי מורגש.
שני החברים עם תרמית הנדל"ן ללא סיכון זכו לטיפול
קשה יותר - הודעתם הושארה יחד עם דעת הקהל על פעילותם.
מקווה שזה ימנע מתמימים לחשוב שיש דבר כזה עסקה "ללא סיכון" כפי
שהם מתיימרים לספק לאחרים.

danadlan

New member
אני בדיוק עכשיו במו"מ לרכישה משרדים בפרויקט מקבלן בפתח תקווה

אני בדיוק עכשיו במו"מ לרכישה משרדים בפרויקט מקבלן בפתח תקווה.

קרוב לבית המשפט ולקניון,ברחוב מוטה גור, צמוד לפארק אולימפיה בונים עכשיו פרויקט מקבלן שנמצא בשלב מאוד מתקדם של בנייה , מסירה לפני סוף השנה - אביב 050-900-9040 המשווק של הפרויקט (ללא תיווך).

בנוסף, יש שני מגדלים של חברת גלובל טאוור שמתוכננים ממש ליד הפרויקט של ב.ס.ר. שזה גם קנייה מקבלן ולא מקבוצת רכישה - הדר: 054284422 - הפקידה של החברה היזמית (גם ללא תיווך)

אני כנראה מתקדם עם הפרויקט הראשון , האכלוס יותר קרוב ואתחיל לקבל תשואה על ההשקעה מהר יותר.

בהצלחה!

למעלה