נדלקתי על הפורום, פורום מדליק

blueirus

New member
נדלקתי על הפורום, פורום מדליק

אגדות אורבניות תמיד היו קיימות, בשביל להפחיד, להצחיק, להציק - וגם סתם בשביל שיהיה מה לספר במסיבות יום השישי ה-13 (זוהי אגב גם אגדה אורבנית... בסופו של דבר). אז הבאתי לכאן תמצית מהאגדות האורבניות שקיימות בימינו, יש הטוענים שאלה סיפורים אמיתיים, יש המכחישים בכל תוקף, ויש כאלה שלא איכפת להם. תבחרו אתם מה שנראה לכם... אני לא ארבה בהקדמה ואתחיל לכתוב, הנה: האגדה הראשונה: זהו סיפור על אחת, שנקרא לה א (שם בדוי). היא נסעה לטיול בדרום אמריקה, טיול של אחרי צבא - טרק כזה. הכל הלך טוב ויפה, עד שהיא נעקצה ע"י יתוש. בהתחלה היא לא שמה לב למשהו חריג, חוץ מעקיצת יתוש כמובן, אבל לאט לאט, העקיצה גדלה ונהפכה ל"בועה". א וחברותיההבינו שמשהו לא בסדר, הן נסעו לארה"ב וא אושפזה בבית חולים, אחרי שהסירו את הבועה התברר שבתוך הבועה קינן זחל של יתוש, הניזון מגופה של א. האגדה השניה: עוד אחד על דרום אמריקה. שתי חברות, שנקרא להן סוג, נסעו ללימה, בירת פרו. החופשה עברה בשלום יחסי, הטיול ארך מספר חודשים, הן עברו בכל-מיני מדינות בדרום אמריקה: פרו, ברזיל, ארגנטינה, מקסיקו, בוליביה ועוד הרבה. אחרי שחזרו לארץ ופיתחו את הפילם שהיה במצלמה שלהן, הן גילו ששני מקומיים פרצו לחדרם, ציחצחו את ישבנם במברשות השיניים, ותיעדו הכל במצלמה שלהן. השתיים היו המומות, כי הן ציחצחו את השיניים שלהן אח"כ, עם אותן מברשות. האגדה השלישית: אנחנו כבר לא באמריקה הדרומית, אלא באמריקה הצפונית, בכל עיר זה קורה, מכנים את זה "משחקי כנופיות", בדרך כלל, כנופיות של צעירים, או סתם כמה צעירים שיכורים, נוסעים בכבישים המהירים בארה"ב, ללא אורות בכלל, בארה"ב ובכל העולם נהוג שאם אתה בא מול אוטו נוסע ללא אור ואתה מבחין בו, אתה מאותת לו עם האורות של מכוניתך. במשחקים האלה, הצעירים שנוסעים במכונית מחכים שמישהו יאותת להם, כשהוא מאותת להם, הם עושים פניית פרסה ומתחילים לרדוף אחרי אותו רכב, בד"כ, נהגי הרכבים ה"נרדפים" מאיצים בכדי לאבד את הרכב שרודף אחריהם, אך הכנופייות מאיצות גם וממשיכות במרדף, המרדפים האלה מסתיימים ברוב המקרים בתאונת דרכים, נפילת רכב מצוק וכדומה... האגדה הרביעית: הנה סיפור מארצנו הקטנטונת, זו לא ממש אגדה עירונית, אבל זה יפה. נערכה חתונה מסויימת של זוג אקראי, אחרי טקס החופה וכל הבלאגן, הכלה נשאה נאום, לאחר שהודתה לכל מי שרצתה להודות ומיצתה את דבריה, היא הוסיפה: "ותודה לאחותי ששכבה עם בעלי אתמול," והתגרשה מבעלה. משעשע... האגדה החמישית: גם זה סיפור מארץ הקודש, במבחני הבגרות שניגש אליהם תלמיד אחד. באותו מבחן התבקש התלמיד לכתוב חיבור על נושא אקראי, אותו תלמיד כתב על אומץ. מה הוא כתב? הוא פשוט כתב "זה אומץ." והשאיר את כל שאר הדף ריק. הדעות חלוקות בקשר לציון שקיבל, חלק טוענים שקיבל 100, ואילו חלק טוענים שקיבל 0, אבל בהחלט נדרש הרבה מאוד אומץ בשביל לעשות את זה. האגדה השישית: זה סיפור שאני לא בדיוק יודע איפה מסופר שהתרחש, אבל לא משנה. מסופר על בחורה צעירה שהייתה רגילה כל לילה להירדם כאשר כלבה מלקק את ידה. כל לילה היא הייתה מושיטה את ידה אל מתחת למיטה, כלבה היה מלקק אותה והיא הייתה נרדמת. לילה אחד, אחרי שהיא הושיטה את היד, אכן ליקקו אותה. כשהיא התעוררה, על הקיר היה כתוב (אני מניח, בדמו של הכלב) "לא רק כלבים יודעים ללקק", ספוקי. זה בערך מה שקרה שם... (לקוח מהסרט אורבן לגנד) אגדה שביעית ואחרונה: עוד אגדה בקשר לכלבים, גם את המקור של אגדה זו אני לא יודע בדיוק, אבל מה זה משנה. בכל אופן, מסופר על אישה זקנה שאהבה מאוד את הכלב שלה, לילה אחד, הטלפון צילצל, האיש מן הצד השני, שהיה בעל קול מפחיד ונמוך מאוד, אמר: "רדי למטה, תפתחי את המיקרו... מצפה לך שם הפתעה". הזקנה הייתה מבוהלת, וירדה למטה, היא פתחה את דלת המיקרו וראתה את כלב הפודל הורדרד שלה כשקיבתו מפוצצת, שרוף. זהו, מספיק לכם... אני מקווה שנהנתם לקרוא, אני מקווה שזה היה קצת מפחיד, ואני מקווה שתעבירו את זה הלאה ותוסיפו קצת פלפל משלכם. אורי, דה אוריגינל, דה וואן אנד אונלי קונדו

blueirus

New member
ועוד סיפור ששמעתי פעם בקייטנה ../images/Emo163.gif

זה התרחש איפשהו בארה"ב, היה יום גשום במיוחד, גשם זלעפות. נהג מונית נסע בדרך לא דרך, כנראה נסע בכביש תועה,צדדי, מוקף עצים וחורשות, מעט מכוניות חלפו באותה שעת לילה כה מאוחרת, לפתע הנהג חרק את הרכב, היה נדמה לו שבחורה ערומה עומדת בשולי הכביש, נסע קצת רוורס, ראה נכון, עלמה יפת תואר ערומה כביום היוולדה עמדה ונרטבת מהגשם, הנהג ההמום מיהר לפתוח לה את דלת המונית, היא נכנסה לרכב, והוא מיד הסיר את המקטורן מעליו, והניח על גופה החשוף והרטוב שתתחמם,היא הוקירה לו תודה, ואמרה שהיא צריכה להגיע לבית סבתה, הוא נסע לרחוב לא מוכר, היא כיוונה אותו, כשהגיעו, נכנסו לבניין די ישן וחשוך, והוא ליווה אותה עד לפתח ביתה, ואמר לה, שתשאיר את המקטורן עליה, ושלמחרת יחזור לקחת את המקטורן. למחרת, הגיע בשעות הערב הגיע לבית שאתמול ליווה אותה אליו, נקש בדלת, אישה זקנה פתחה את הדלת, שאלה כן? הוא אמר שלום, אני נהג המונית, אתמול ליוויתי לכאן עלמה והשארתי לה את המקטורן, חזרתי היום לקחת את המקטורן שלי. האישה הזקנה הסתכלה עליו כהמומה, לא הבינה מה הוא רוצה ממנה, ואז אמרה, כנראה טעות, לא גרה כאן אף אחת חוץ ממני, אני גרה לבד. הוא אמר לא יכול להיות, אתמול ממש ליוויתי את הבחורה עד למפתן הבית הזה ממש, והתחיל לספר את אשר עבר עליו , שאסף עלמה ערומה והשאיר לה את המקטורן שלו. האישה הזקנה, הסתכלה עליו כאילו הוא לא שפוי, ואז, היא פתחה עוד קצת את הדלת, והוא הציץ במקרה לתוך הבית, ראה סלון חשוך, ורק נורה אדומה זעירה דולקת בפינה, מאירה באור קלוש, ואז זיהה את המקטורן שלו מונח על שידה בפינת החדר, אמר לאישה הזקנה, אוי הנה המקטורן שלי, אפשר רגע להכנס לבדוק? הוא נכנס לבית, הלך לכיוון האור האדום שהאיר בפינת הסלון, ועל הקיר ליד הנורה, ראה את התמונה של העלמה הצעירה שאסף אתמול...... הוא פלט, הנה זו היא הבחורה שאספתי, מדוע סיפרת שאף אחד אינו גר איתך?? האישה הזקנה החווירה כלא מאמינה ואמרה לו, זו הנכדה שלי, היא הייתה מעורבת בתאונת דרכים , נדרסה לפני 5 שנים.... (ממש במקום בו הנהג מצא אותה) את הכתוב בהדגשה- להמתין רגע, ואז צריך לומר בצעקה את ההדגשה... אם מספרים את זה ליד מדורה או משהו כזה

blueirus

New member
שמעתי עוד סיפור אחד כשהייתי בקייטנה

סיפור דומה, אכתוב אותו רק אם יהיה עניין לילה טוב בברררר... קצת קר לי הדלקתי רדיו יש לכם תחושה כאילו, שאם אתם מתרכזים במחשב וקוראים דברים מפחידים, יש מישהו מאחוריכם??

וואי... יש לך סיפורים מצויינים../images/Emo9.gif

ואת/ה מספר/ת מדהים, אז בבקשה... שימ/י עוד!!! למרות שכבר הכרתי את רובם... הם נחמדים, אהבתי מאודדד!!!

blueirus

New member
אגב, אני בת ../images/Emo171.gif

תודה אכתוב את הסיפור השני בימים הקרובים

Idan91

New member
יפה מאוד,

אמנם מישהו כאן כתב את זה אתמול, בגרסה שונה.. אבל תמיד כיף לקרוא גרסות שונות, או פשוט שמספרים בדרך שונה.

Idan91

New member
תודה לך,

זה פשוט מצויין! ד"א, הקישור לזה נמצא בקישורי הפורום כבר מיומו השני (של הפורום). :)

למעלה