נדמה לי או שהפורום בתהליכי גסיסה?.

גל נעים

New member
נדמה לי או שהפורום בתהליכי גסיסה?.

זהו?-נוצחו המחבת"ים לאלתר?

גל נעים

New member
תודה רבה.אני בסיידר.

ואני לא שמח לאיד. אני שמח לעיד. (או לעד-בעברית תקנית...) מה קורה איתך?. איך את מתקדמת?. יש חדש? נעלמת לי!!! חזרי למסרים!!!!.

voguemaster

New member
נדמה לי...

שפשוט נמאס לאנשים להילחם
מייאש אותם..

G o v er n o r

New member
לעולם לא איגע. לעולם לא איעף.

I will not cease from mental fight, nor shall my sword sleep in my hand

masorti

New member
בטח שלא תיגע...

הרי כל מה שאתה יודע לעשות הוא לשרשר את אותן שטויות שוב ושוב, ולדקלם מנטרות שאפילו אינך אפילו את משמעותן. עיין ערך "בגנטיקה זה מקובל..."

עלה זית

New member
היית רוצה

עם ישרא-ל בהמוניו רוצה יהדות והפורום יספק לו זאת. בימים של חרדה, ערפול העתיד רבים מחפשים שורשים ובמה להאחז. בכל יהודי פנימה יש אמונה חזקה בצור ישראל. נצח ישרא-ל לא ישקר.

masorti

New member
אולי הגיע הזמן להתרכז ביהדות...

ולא בשנאת היהדות.

masorti

New member
אינך מפריך כלום, ועיקר עיסוקך..

הוא רמיסת כבודם של יהודים מאמינים ע"י גידופים ונאצות. כל זאת אך ורק מטעמי שנאת היהדות.

G o v er n o r

New member
חושבני שמספר אנשים ואני בכללם

הפריכו כל "מופת" שהוצג כאן ע"י פאגאנים. מה שאתה מכנה גדוף אינו אלא חוות דעת דיאגנוסטית מתונה למדי של כשרים נפשיים שונים של הפאגאנים...

masorti

New member
שטויות במיץ...

כל מה שעשית הוא לגדף אנשים ולקרוא להם בכינויי גנאי רק מפני שהם חרדים. את איכות ה"הפרכות" שלך כבר ראינו בפרשת גן הכוהנים. "בגנטיקה זה מקובל...." פחחחחח...........

G o v er n o r

New member
טעות. זו ס"ה חוות דעת ענינית.

אין ספק שאתה מומחה לגנטיקה. השיטות שלך לחשוב משך שנות דור הן מן המקוריות בעולם ותילמדנה עוד שנים. אשר למומחיות המשפטית. ניתי ספר ונחזה. נא לקרוא פתיל זה. הנה עוד האשמת שופטים באנטי-דתיות (לקרוא במורד הפתיל) והנה, לשם שנוי, חדושי masorti בסוגיות נבחרות מהווי הבית המשותף.

masorti

New member
נו מה הבעיה?...

השירשורים שלך רק מוכיחים את צדקת טענותי. נ.ב. שמעתי שמצאת הסבר מדהים למספר המאגי של קצב המוטציה. "בגנטיקה מקובל ש...." פחחחח.....

G o v er n o r

New member
משפטים? אין בעיה. אתה עקבי כצור!

גנטיקה? כהן מוליד מגיל 17 עד גיל 63 ולכן ממוצע משך דור הוא 40 שנה. פחחחח...

G o v er n o r

New member
זה בסדר, כל עוד זו הנחה עבודה

מקובלת, אשר יכולה גם להשתנות. תחום זה של גנטיקה הוא מדע צעיר יחסית. מה שילמד עוד שנים רבות בגנטיקה זה ממוצע מסורתי לדור כהנים (Masorti´s priestly generation mean ולהלן MPGM) לפיו כהן המתחיל להוליד בגיל 17 ועד גיל 63 מוביל לממוצע משך דור של 40 שנה. וכמובן, ה- case study הקלאסי של הפקולטות למשפטים, "מסורתי vs מערכת המשפט". אה, ולסיום: איך מוכיחים, בסגנון masorti כי בית המקדש הראשון _לא_ היה בירושלים, אלא somewhere else? אילו היה בירושלים היינו מוצאים שרידים שתפוצתם הולכת ויורדת רדיאלית עם ההתרחקות מירושלים. מכיוון שאין המצב כך, זו ראיה שנבנה בסטודיו של האמן לפי הזמנה של יהודי somewhere else, פורק לגורמיו תוך כדי מספור כל חלק, הובל על גבי בהמות משא ל- somewhere else והורכב שם מחדש...

masorti

New member
כן כן...

כל עוד המאמר של HEYER עושה חוכא ואטלולא מה"הנחה המקובלת" שלך, אפשר להיות רגוע. וראוי לכולם ללמוד מגוברנור איך כמה כדים שנמצאו אך ורק בגבול סיני מוכיחים שבירושלים היה בית מלאכה פעיל לכדים שמכר את תוצרתו לתושבי המקום......

למעלה