נדמה לי או ש...

נדמה לי או ש...

חרשו על כל נושא אפשרי שקיים? חוץ ממדעי הגרעין אני חושב שדיברנו על הכל... החל מזהותה/ו של נעל ועד למצב המדיני. זה רק לי נראה ככה?

Cleopatra

New member
לא נכון! יש מיליון נושאים אפשריים

רוצה כמה לדוגמה? סרטי קולנוע, ספרים, גזענות, בדיחות, יחסי- מין (כן... אבל לא בסטיות, אלא בצורה בוגרת) ועוד... תחשבו קצת. זה פורום מעניין יכול להיות אם נתנהג ברצינות...

MiSheL

New member
לפי דעתי

הגעת למסקנה הזו כי רצית לכתוב איזשהיא הודעה ופשוט לא היה לך מה לכתוב ואז התחלת לחשוב על כל מיני נושאים ואמרת : את זה כבר כתבתי ואת זה כבר כתבתי...... כל אחד כותב פה על מה שמפריע לו ושהוא רוצה לדבר עליו, ואולי מה שמפריע לי היום יפריע לך עוד חודש ולכן נוצר מצב שדיברו פה (כמעט) על כל נושא, אבל לא על הכל בכל נושא - כי כל אחד מביא את הנושא מפרספקטיבה קצת שונה, מן הסתם. מישל

את לא הבנת...

פשוט מישהי כאן בפורום כתבה כבר פעם שאם דיברנו על נושא מסויים לא צריך לחזור ולחרוש עליו (רוצים למז מי זאת או שלא צריך?) אז חשבתי שאם דיברנו על הכל למה לא לסגור את הפורום? הרי כבר אין על מה לדבר... ושוב...אני לא בעד שגירת הפורום, רק מעניין אותי מה אותה אחת תגיד.

Black Star

New member
תמיד אפשר לדבר על חיי המין של הפינגווינים באוזבקיסטן.

אין אפס, הנושא הזה תמיד מעורר את השיחה :)

אותה אחת חושבת ש...

לא צריך לסגור את הפורום, אבל... צריך קצת לסנן את התגובות. אם כבר אמרו מה שאמרת, אל תגיד אותו שוב. (וזה כולל גם לא לנסח את ההודעה אחרת ולהגיד בדיוק אותו הדבר.) ובאמת, לאותה אחת גם נמאס מהעובדה שחלק נכבד מחברי הפורום מנסים באופן תמידי להוכיח עד כמה האינטיליגנציה שלהם בשמיים ועד כמה הם מתוחכמים ועמוקים, במקום לענות לעניין. חוצמזה, שמדעי הגרעין זה אחלה נושא. אפשר לנסות... דולצי.

AshkA_

New member
קורט היקר

קורט, פתאום קלטתי, מה זו השעה הזו. מה אתה עושה ער ב630 בבוקר?

למעלה