נדמה לי שאני יוצאת עם א-מיני...

שרהS

New member
נדמה לי שאני יוצאת עם א-מיני...

הוא אוהב אותי. הוא מדבר על בחורות יפות. הוא מחבק ומנשק. אבל כשזה מגיע למין הוא פשוט לא מעוניין. זה שלא שכבנו. אבל הוא מעולם לא גמר. אנחנו ביחד ה-מון זמן. שנים. אבל מין לא מעניין אותו. כמה רבנו בגלל זה...כמה ולמה אתה לא רוצה אותי? ואז הוא עושה זאת לצאת ידי חובה. עכשיו עברו חודשיים מהפעם האחרונה. למה? ומה עושים עם זה? אגב, הוא כן בעניין של פורנו למשל ובחורות יפות. מישהו יכול לומר לי האם הוא עונה לתיאור של א-מיני או שהבעיה פשוט בינינו?

p019

New member
לא יכולה לתת תשובה חד משמעית

יכול להיות שכן, ויכול להיות שלא. רק האדם עצמו יכול לענות על השאלה הזו. בכל מקרה, אם הוא א-מיני, אז זו לא אשמתך בשום צורה, ושום דבר שתעשי לא ישנה את זה. את צריכה להחליט אם זה משנה לך או לא. בהתחשב בעובדה שאתם כבר שנים יחד, אני משארת שהסתדרת עם זה עד אחשיו. אבל שוב, לא כל אדם שלא רוצה לקיים יחסי מין הוא א-מיני. הדרך היחידה לדעת אם הוא א-מיני זה לשאול אותו, ויש סיכוי שתצטרכי להגדיר לו קודם מה זה א-מיניות, יכול להיות שהוא לא שמע על זה. אם הוא רוצה הוא מוזמן להיכנס לאתר לקרוא בעצמו. בהצלחה

שרהS

New member
לא הסתדרתי אני מתוסכלת.. אני ההיפך

הגמור. חוץ מזה אני זקוקה לתשובה קצת יותר מקיפה לפני שאני עושה צעד דרמטי כמו להראות לו את הפורום. ומה עם העובדה שפורנו מעניין אותו<? זה לא מעיד על כלום? סליחה על הנידנוד אני פשוט קצת חסרת אונים.

korpiklaani

New member
שמעי

תשובה יותר מקיפה, תקבלי אצל מומחה שעוסק בזה אי אפשר על רגל אחת באמצעות פורום ועוד לגבי איש שאיננו מכירים לדעת מי הוא ולמה ואיך

p019

New member
קשה לתת תשובה חד משמעית

כמו שכתב korpkiklaani, אף אחד בפורום הזה לא יכול לתת לך תשובה חד משמעית. בקשר לפורנו, היו כאן ובAVEN כבר אנשים שהגדירו את עמצם א-מיניים והסתקלו עם פורנו. יכול להיות שזה מספק אצל צורך שונה משאר אצל אנשים מיניים. אדם א-מיני עדין יכול להיות שיצטרך פורקן מיני, זה פשוט לא מקושר לאנשים אחרים, אלה רק לעצמו. אני לא יכולה להסביר יותר כיוון שאני לא חשה את זה. אבל הנושא מורכב וגם לא הכל ידוע. יכול להיות גם שהוא לא א-מיני אלה בעל מיניות נמוכה. עוד משהו ששמעתי עליו (דווקא בהקשר היסטורי) הוא שיש מחלה שגורמת למגע מיני להיות לא נעים, ושסביר להניח יגרום להימנעות. ההקשר ההיסטורי שמלך צרפת, בעלה של מרי אנטואנט, סבל מיזה. לפחות זה מה שתענו בערוץ ההיסטוריה.

אולי הוא היה א-מיני?

כל כך קשה להבין מי היה א-מיני בהסטוריה, מנסים להסתיר את זה.

p019

New member
זה מה שחשבתי בהתחלה

אבל, לפחות לפי התוכנית שראיתי, כנראה שלא. רק בעיה רפואית. האמת, לא ממש מרגישה צורך למצוא אנשים בהסטוריה שהיו א-מיניים. יותר חשוב, לדעתי, למצוא אנשים חיים כיום בתחומי מפתח שהינם א-מיניים. הדרך הבטוחה לעלות את הנושא למודעות.

korpiklaani

New member
מחלוה שגורמת

למגע מיני להיות לא נעים- שמעתי שיש כמה כאלה, אבל בעיקר אצל נשים נראה לי מה שלא יהיה יש המון סיבות לאי חשק/רצון/עיניין במין - צריך לבדוק מה הסיבה <מופנה למתחילת השרשור>

למעלה