נדמה לי שארה"ב מודה בחצי פה קיום עבמים

levincor

New member
נדמה לי שארה"ב מודה בחצי פה קיום עבמים

עפ"י הכתבה והאתר ששוטטתי בו התחילו באפ.בי.אי לשחרר מסמכים ומידע כמו בשאר העולם כולל קבצים על עבמים. לדברי הכתב זאת רק ההתחלה ועוד ישוחרר במשך הזמן. במנה הראשונה יש תכתובת בין סוכן השטח הוושינגטוני של האפ.בי.אי למנהל הסוכנות תוך איזכור של הצלחות המעופפות שנתפסו ברוזוול. פרוט כללי של גודל העבמ ,החוצנים לבוש וכאלה. אז אם זה אכן מטעם האפ.בי.אי זאת התחלה של שחרור מידע והודאה בחצי פה על קיום ואמיתות החוצנים והעבמים. לכתבה: http://www.realufos.net/2011/04/fbis-new-initiative-vault-reveals.html האתר עצמו: http://vault.fbi.gov/ לחפש ב Unexplained Phenomenon מדהיםםםםםםםם מענין לחכות ולראות כיצד הענין יתפתח.

hamamin

New member
מה שיפה שאדגר הובר עצמו

הפיץ את האינפורמציה שהגיעה לFBI אל הצבא ואל חיל האויר כשהוא חותם על השליחה בשנים הראשונות באמת חשבו שאולי אלו כלי טייס רוסיים . דומה קצת לבריטים אבל פה יש חוות דעת של סוכני הסוכנות עצמם.

levincor

New member
נראה לך אמיתי המאמין?

שבאמת מתחילה בריחת אינפורמציה? זה אתר רשמי של הממשל..נכון שאין הצהרה על אמיתות אלא רק שחרור מסמכים. אבל ככה ביום בהיר? בלי התרעה? בלי רעש וצלצולים, בגניבה כמעט הייתי אומר. אולי כדי שבעוד זמן יוכלו לטעון לא הסתרנו ואפילו פרסמנו מה שידענו תוך הפניה לאתר. יש שם עוד מסמכים לקריאה רק שקשה קצת לקרוא ,לא ברור.

hamamin

New member
היו מעט מסמכים מה-FBI בעבר

בהקשרים לעבמים. יש שם בארה"ב בכל זאת זכות לציבור לדעת אחרי שנים[אצלנו המסמכים יהפכו למגילות גנוזות ולא יראו אור] והמסמכים האלו מראים על ההתענינות והחשיבות של "עצמים מעופפים לא מזוהים" אבל לא מחקרי שטח וסודות עמוקים כמובן. עברתי על כמה דוגמיות כי יש הרבה חלק ראיתי מזמן וחלק חדש. אם יעשו על זה תוכנית טלוויזיה זה יכה גלים ואם לא זה ישאר יופולוגיה לתלמידי חכמים בלבד. אופטימי אני, לא.

אני יכולה לעשות מידול:

של המחשה לגודל וצורת החללית+ השוואת הגודל והיחס בין חוצן לאדם ממוצע...(דרך תוכנת תיב"ם) הנתונים האלה אומרים הרבה, אם המסמך הזה לא זיוף...

לימור , לא הבנתי

את כוונותייך - אם אפשר לפרט - כיוון שלמדל אני יודע שאפשר מהיא תי"בם ?

תיב"ם:

תכנון, ייצור בעזרת מחשב- זאת תוכנה גרפית שניתן למדל בה הכל מחלקים קטנים ועד להרכבה מלאה של דברים הרבה גדולים ... בתעשייה משתמשים הרבה בתוכנות שונות של תיב"ם...

למעלה