נדמה לי שעשיתי טעות

לעשות שיחה עם אח/ות אחראי/ת

ולהסביר בצורה מנומסת ומפורטת את בקשותייך.
אם האחות אחראית מתחשבת,אנושית ומבינה,אז היא תתחשב בך.
שבת שלום.

Duck82

New member
נדמה לי שעשיתי טעות

שלום אחים ואחיות יקרים,
אני אחות חדשה דנדשה, והתחלתי לעבוד במחלקה פנימית. אני מאוד מאוד אוהבת את העבודה, אבל בראיון העבודה ביקשתי משרה מלאה.
אין לי בעיה לעשות סידור יפה כזה - יומיים כפולות בשבוע ועוד משמרת זה אדיר. אבל הם ממש לא מסדרים לי ככה את המשמרות, ואני פשוט...מתחילה לסבול מזה בטירוף. מה עושים? אני עובדת שם בסך הכל חודש! כבר לנסות לתת תנאים??
תודה לעונים..

evil moon1

New member
מה הכוונה כפולות?

האם את מתכוונת לשתי משמרות צמודות, כמו , נגיד, ערב ןציד אחרי זה לילה?או שזה שילובים כמו בוקר-לילה, ערב-בוקר?במקרה שזה אכן כפולות, בתי חולים לרוב לא מאשרים בכלל...כי כביכול לפי החוק חייבים להיות לך 8 שעות מנוחה בין המשמרות(זה לא יוצא כך באמת, אבל את אף אחד זה לא מעניין) ובנוסף, ככל שאת עובדת רצוף מעבר ל-8 שעות, ובמיוחד מעבר ל-10 שעות שכר לשעה מתחיל לטפס עם כל שעה והנהלה כמובן לא אוהבת את זה....
מעבר לזה, סידור הוא דבר מורכב ובחיים אין מצב שישימו לך כל שבוע בדיוק מה שאת רוצה לעבוד....בעיקרון, הכי חשוב שהם יתחשבו בבקשות מתי את לא יכולה לעבוד...אפשר לדבר עם האחראית ולבקש לעבוד בצורה המסויימת שאת רוצה במידת האפשר....וזהו...במקרה הזה לדעתי מיותר לעשות יותר מידי שרירים, בטח כשאת ממש חדשה...
בהצלחה

למעלה