נדמה לי ששאלתי פה כבר פעם

נאוה שפ

New member
נדמה לי ששאלתי פה כבר פעם

ולא קיבלתי ממש תשובה.... רציתי לשאול האם לאבחון מחלת מנייר צריכים כל שלושת הסימפטומים להופיע יחד באותו הזמן? אני שואלת כי לפני חמש שנים היתה לי ירידה משמעותית בשמיעה שחזרה לעצמה אחרי 24 שעות אך עדיין פגיעה בתדרים הנמוכים. ולאחרונה אני סובלת מהתקפי וורטיגו. צלצולים באוזניים ברמה נמוכה מידי פעם.... פה ושם.... האם זה צירוף מגרים משונה? האם אני צריכה ללכת לבדיקות? בשביל מה הטעם בעצם אם ממילא אין מה לעשות?

zs1957

New member
נאוה עלייך לקבל טיפול תרופתי

שלום רב נאוה, מחלת מנייר היא מחלה כרונית .עלייך ללכת לטיפול לרופא א.אג. מומחה לסחרחורת או , לנוירולוג. יש טיפול רפואי למחלת מנייר. הטיפול הרפואי הוא תרופתי בשילוב דיאטה דלת מלח ללא קפאין ואלכוהול.יש להרבות באכילת בשר, להמנע מחשיפה לרעש. מחלת מנייר מורכבת משלש הסימפטומים: סחרחורת, ירידה בשמיעה ,וטינטון. הטיפול הרפואי יקל על סבלך ויתן לך איכות חיים. זה כמו חולי סכרת וחולי לחץ דם גבוה שצריכים לקבל תרופות כל החיים ולשמור על תזונה נכונה המותאמת למחלה, כדי להגיע לאיזון. ממחלת מנייר לא מתים אולם ניתן לאבד את השמיעה עד לחרשות. אין פה צירוף מקרים. את סובלת מפגיעה עצבית. הטיפול המטאבולי והתרופתי יביאו את גופך לאיזון גופני ונפשי. גשי לרופא והתיעצי עמו על שיטות הטיפול המקובלות כיום. רפואה שלמה, זהבה שחם

נאוה שפ

New member
תודה אבל....

אני לא מבינה משהו כשהיה לי את הוורטיגו הלכתי לרופא אאג, שראה על המחשב שהיה לי לפני כמה שנים ירידה בשמיעה, שלח אותי לנוירולוג שלא העלה כלום. גם אני זוכרת שלפני חמש שנים כשהיה לי את הירידה בשמיעה שלחו אותי לעשות BERA שיצא תקין לגמרי. אז איך אף אחד לא אמר לי כלום עד היום?

למעלה