נדרשת עזרה

zoar36

New member
נדרשת עזרה

שלום יש לי פצעים (לא חתכים) על איבר המין לאחר מגע מיני (למשך כשבוע ,10 ימים) עד כה לא עזרו כל המשחות שמרחתי , רכשתי שמן מעץ תה (נכון?) למריחה על איבר המין, יכול לעזור? נא עזרתך למשהו אחר , רופאי עור נתנו לי משחות שלא עזרו העור נעשה דק מיום ליום וחיי המין שלי נעשים יותר נכון לא נעשים בכלל.... תודה

זהר, סליחה על התגובה המאוחרת...

זהר - בן או בת? חסר המון המון מידע.... האם איבחנת את הפצעים אצל רופא? איך הפצעים נראים? האם זו פעם ראשונה? אם היו כמה פעמים, איפיון ההתקפים, יכול לסייע... אני ממליצה לגשת לרופא גניקולוג שמתמחה במחלות מין. ייתכן מאוד ש"חטפת" הרפס או מחלת מין אחרת... יתכן שאוכל לעזור עם קבלת מידע נוסף נאוה

zoar36

New member
צודקת..

נכון לא ציינתי , אני גבר ובאמת הפצעים מתחילים כל פעם שאני מקיים יחסי מין. אני נמנע מלקיים במשך (כל תקופת הריפוי ושוב...) הפצעים מתחילים כנפיחויות קלות ולאחר מכן שפשוף ואז מתחיל שלב של קילופי עור מטרידים. אני נשוי,לא בוגד ומקווה שגם אישתי לא- אישתי טוענת שהכל אצלה בסדר... תודה

זהר,

ברשותך , עוד מס´ שאלות.. האם חתכים אלו מלווים בכאב - חד או עמום ובאיזה שלב ( הנפיחות, קילופי העור או בכל השלבים). האם הינך סובל או סבלת בעבר מאפיזודה של הרפס או פצעי חום? האם יש תסמונות נוספות מציקות לך ( נסה לפרט כל מה שעולה על דעתך..) כרגע המנע מעץ התה - הוא טוב רק לאחר שמאבחנים את הבעיה ואם הכיוון יהיה פיטריתי זה יהיה השמן הנכון לטיפול. שבוע טוב יעל

zoar36

New member
המשך

הנפיחויות מיד לאחר קיום היחסים לאחר מכן מתחיל להרפא ואז קילופי העור. לא קרה לי בעבר אבל זה נמשך יותר מידי זמן. השתמשתי העץ התה , גרם לקילופי עור בלתי פוסק וגורם לצריבה כמו ששואפית סוכרית מנטה חריפה.
תודה

zoar36

New member
בנוסף

בנוסף, לאחר שזה קצת מחלים יש לי דגדוגים מעצבנים לא על העור משהו פנימי כזה...

מה עם איבחון רפואי?

בכל מקרה מזמינה אותך להיבדק אצל רופא.... אם הפצעים הם כמו של אבעבועות רוח (מתחילים כמו חצ´קון ונראים כמו כיב אח"כ - פצע של עור חשוף), זהו הרפס.... אם זהו הרפס, אני מופתעת שלאשתך אין לכן... סביר להניח שזה "לא זה" לך לאיבחון אצל גניקולוג שמתמחה במחלות מין באסה"ר יש אחד כזה, שמו דר´ ליפשיץ (עד כמה שזכור לי) אולי תמצא עוד.... תחזור אלינו עם איבחון והמלצות רפואיות? אני מניחה שיש עוד המון שאלות.... אבל חוקית אסור לנו לעשות איבחון רפואי ומעשית, אנחנו לא ממש יכולים לאבחן דרך האינטרנט.... יכול להיות שיש לזה בכלל רקע נפשי, שזה בור לחפור בו, בפני עצמו... מחכה לשמוע ממך... נאוה

למעלה