נדרשת עזרת ארכיאולוג...

נדרשת עזרת ארכיאולוג...

טוב, די ברור שזו שאלה ל-Dia Leoghann. ביאנה שאלה אותי על המקדש לניקה שבאשקלון. אז חשבתי, למה שלא תשים את הסקירה של המקום ההוא כסקירה הבאה?

Justin Angel

New member
ואני לא ארכיאולוג?

אומנם אני לא ארכיאולוג כמו ארי-אל שזה ארכיאולוג של ההיסטוריה ומישהו שבאמת חוקר את הנושא בהנאה, וגם אני חושב שכל הארכיאולוגים מפוקפקים ולכן לא סומך עליהם. אבל אני כן סוג מעוות של ארכיאולוג מסוג אחר לחלוטין... ארכיאולוג אינטרנט כמובן! אני יכול למצוא תריסר דרכים לסרק חתול בלונדיני ככה שהוא ישיר סופרנו וירקוד כמו שר. אתה חושב שפסל ארכיאולוגי גדול עליי? *חיוך זדוני*

Justin Angel

New member
ארכיאולוגיה בישראל - אשקלון

הערה קטנה: כאן נקרת האלה על גבו של אטלס "קורה"... מה זה אומר? צריך לשאול מישהו שבאמת מבין בזה, אני פשוט גמד גינה :)

Justin Angel

New member
אינצקלופדיה לידעית ארץ ישראל

"('ניקה'( בעלת כנפיים. ניצבת על כדור העולם הנשען על כפתיו של אטלס, המפורסם באגדה יוונית. הפסל ניצב בחלקת העתיקות בחורבות אשקלון" - עמ' 407, כרך א'.

Justin Angel

New member
ארג...

מושים אותי בכוח מהמחשב, אני אחזור מחר! תזכור את דבריי!

Saty

New member
thanks...but...

Hey Ilan! thanks for posting here for me, Joseph's answer only gives the pictures of the place, and it doesn't actually answer the questions I asked you about it... I understand his need of proving to be best, yet pics as you understand, I don't need I've been there:) Thank you for the concern (and that's a general "you") But I would REALLY love to hear juicy details, and a complete cover on all the items inside the temple, not only the 3 statues of the goddess.... and if possible- with special close up on the round stone. Dia Leoghann: a Full review of the place would be wonderful! thanks in advance. Saty

למעלה