נדרש ומבוקש 20-27/12, נא לציין מיקום

מחפש בגדי נערה:חולצה 16,מכנס 18,נעל 37 ירושלי

למי שאינו זוכר/מכיר - אני עו"ס ומורה.

אני מחפש ביגוד עבור נערה בכיתה ז', שאני מספק למשפחתה צרכים בסיסיים -
כרגע צריך חולצות מידה 16, מכנסיים 18, נעליים מידה 37.

בנוסף אשמח אם יש ספר/קוסמטיקאי לעשות לה טיפול כיף במתנה.

אני רוצה רק בגדים במצב מעולה, משום שביגוד משומש במצב בינוני אני יכול להשיג, אבל לילדה הזאת אני רוצה לתת יותר. היא עובדת כל כך יפה וקשה בבית ספר. אם לא אמצא, אקנה לה מכיסי, זו לא תהיה הפעם הראשונה. אבל אני מעדיף אם מישהו מחליף מלתחה או יש לו ביגוד מעולה עם טעות במידה, לתת לה ולא להוציא מכיסי (אז אקנה מכיסי לנערים אחרים ציוד אחר
)

אני נייד בירושלים, ואשתי בחלק מהיישובים באיזור מטה בנימין.
אפשר לתת גם במבשרת ציון וגם בשכונת נווה עוז בפ"ת (קרובי משפחה).

Dav same same

New member
שלום לכם

מחפשת מכונת כביסה, מייבש, ארון לאיחסון דברים במקלחת, שולחן קפה. תודה לכל מי שיכול להושיט יד!

tula12

New member
לתאומות בנות 5 - מחפשת מצפן

חיפשתי וחיפשתי - לא ייאמן אבל לא ניתן למצא היום מצפנים פשוטים בחנויות צעצועים? ובחנויות ציוד לטיולים המחירים בשמיים!!!!

האם יש למישהוא מצפן ישן אבל עובד למסירה? י ש לי 2 ילדות מקסימות שממש מתעניינות במפות וניווט .

תודה מראש

SWEET111

New member
שלום! מחפשת נעלים לבן מידה 27 -28

מאזור המרכז !

תודה רבה

ללה42

New member
מישהי/הו יכולה לתרום .....

לתאומים שנולדו את כל מה שנחוץ בגדים ניו בורן, טיטולים, חיתולים מוצצים, וכולה

מדובר במשפחה עם 2 ילדים בני 5 ועכשיו נולדו תאומים הם במצב כלכלי קשה מאוד מחולון .

תודה

לאם חד הורית את עזרתכם

היום ביקרתי בשרון בחורה צעירה שביום אחד העולם התהפך עליה כאשר אב המשפחה עזב אותה עם ארבעה קטנטנים בגילאי 4 חודשים, תאומים בני 4 וילד בן 5 וחצי .
המשפחה נקלעה למצוקה כלכלית. האם אינה עובדת כרגע בגלל טיפול בתינוק. לא מקבלת כבר למעלה מחודשיים מזונות והיא נמצאת בתביעה מול ביטוח הלאומי ועד אז, נתונה לקושי רב.
הערב עזרנו לה עם אוכל לשבוע הקרוב. אשמח לאסוף עבורה, אוכל יבש ובעיקר מזון לתינוקות מטרנה או נוטרילון או סימילק שלב 1 טיטולים ומגבונים.
מבחינת ביגוד ומשחקים היא די מסודרת למעט התינוק שצריך ביגוד חורף מידה 12 (גיל שנה).
מדובר במשפחה במשבר אשר ברגע שתקבל מזונות תוכל להכניס את הקטנצ'יק למשפחתון ולצאת לעבוד.
תודה מכל הלב!

דרוש עמוד מיתלה לצעיפים / מעילים /כובעים /תיק

בכל צורה, חומר, צבע - לא משנה העיקר עמוד...
הצילום הוא רק דוגמא

עדיפות באזור ת"א -אך לא רק
(נבדוק שינוע)

למעלה