נדרש ומבוקש 8-15/12, נא לציין מיקום
מ מיוחדת 12 New member 8/11/13 #2 מחפשת כריות שינה טרנינגים במידות 14 ו XL ונעלי ספורט במידה 34-5 ו 44 במצב טוב. שבת שלום לכולם,
Z zeshe shoel New member 9/11/13 #3 למסירה מזרן בן 8 שנים במצב טוב (לדעתי) בתל אביב. רחב 140 אורך 190
ב בובית 29 New member 10/11/13 #5 בוקר אור חברים מחפשת עבור משפחה נזקקת מזרון יחיד פשוט עבור הילדה (בת 8) לדברי האם המזרון שלה ישן וקרוע. מטעמי שינוע עדיפות למזרן שאפשר לקפל לשניים ולהכניס לאוטו. מי שיכול לעזור למשפחה-יבורך בנוסף עבור הילדה דרושים בגדי חורף מידה 10-12 כל עזרה תתקבל בברכה
בוקר אור חברים מחפשת עבור משפחה נזקקת מזרון יחיד פשוט עבור הילדה (בת 8) לדברי האם המזרון שלה ישן וקרוע. מטעמי שינוע עדיפות למזרן שאפשר לקפל לשניים ולהכניס לאוטו. מי שיכול לעזור למשפחה-יבורך בנוסף עבור הילדה דרושים בגדי חורף מידה 10-12 כל עזרה תתקבל בברכה
א אסנת22 New member 10/11/13 #6 מחפשת עגלת בובה לילד או מטבח מפלסיק משחק. למסירה/ במחיר סמלי תודה ושבוע טוב!
י יעלי1232 New member 10/11/13 #7 יש לי עגלת בובה ! דורשת כמה תפרים קטנים והיא במצב שמיש לאן את צריכה? אני יכולה לשנע לאזור רעננה-הרצליה-כפס. או דרך בני או לירושלים בעוד שבועיים ככל הנראה.
יש לי עגלת בובה ! דורשת כמה תפרים קטנים והיא במצב שמיש לאן את צריכה? אני יכולה לשנע לאזור רעננה-הרצליה-כפס. או דרך בני או לירושלים בעוד שבועיים ככל הנראה.
א אילולה1 New member 11/11/13 #11 איזורים: נתניה עד רחובות תודה רבה! (הניסוח העילג הוא בגלל העייפות של סוף יום, לא בגלל שאני לא מעריכה)
איזורים: נתניה עד רחובות תודה רבה! (הניסוח העילג הוא בגלל העייפות של סוף יום, לא בגלל שאני לא מעריכה)
J Jen74 New member 13/11/13 #23 יש אצלי בגד גוף סגול שרוול ארוך כתוב בפתק מידה 6 אבל הוא נראה גדול יותר. לא נראה שהבת שלי עוד תלבש אותו. רוצה לנסות? מקסימום אם לא יתאים תוכלי להעביר הלאה למי שצריכה וכן מתאים לה.
יש אצלי בגד גוף סגול שרוול ארוך כתוב בפתק מידה 6 אבל הוא נראה גדול יותר. לא נראה שהבת שלי עוד תלבש אותו. רוצה לנסות? מקסימום אם לא יתאים תוכלי להעביר הלאה למי שצריכה וכן מתאים לה.
J Jen74 New member 13/11/13 #31 זה בלי חצאית. עכשיו תלוי לייבוש אחרי כביסה... אנסה לצלם יותר מאוחר כשיתייבש.
א אדרת2 New member 13/11/13 #24 צ\משה וסתן מהיכן אתה? והאם כוונתך לבגד גוף לריקוד בלט? או גם לטייץ שחור לריקוד בלט. אבדוק אצלי אם נשאר לי ואם כן בשמחה אעביר אליך.
צ\משה וסתן מהיכן אתה? והאם כוונתך לבגד גוף לריקוד בלט? או גם לטייץ שחור לריקוד בלט. אבדוק אצלי אם נשאר לי ואם כן בשמחה אעביר אליך.
מ משה וסתיו New member 13/11/13 #30 תודה! אנחנו מאזור מודיעין הכוונה היא לבגד גוף עם חצאית בחלק התחתון (בגד בלט של ילדות)
ב בליסימו1 New member 15/11/13 #38 בידיוק כזה יש לי עם חצאית במידה 10-12 בצבע כחול כהה למסירה,במצב מעולה.הבגד נמצ ברחובות.גם כן ישנם נעליי קייץ לבנות במידה 37-38,זוג סניקרס במידה 37,בגדים(רובם לקייץ) לנערות במידה 12-14 וגם פריטי הלבשה תחתונה(חזיות ותחתונים לנערות).כל זה ברחובות.
בידיוק כזה יש לי עם חצאית במידה 10-12 בצבע כחול כהה למסירה,במצב מעולה.הבגד נמצ ברחובות.גם כן ישנם נעליי קייץ לבנות במידה 37-38,זוג סניקרס במידה 37,בגדים(רובם לקייץ) לנערות במידה 12-14 וגם פריטי הלבשה תחתונה(חזיות ותחתונים לנערות).כל זה ברחובות.