נדרש עורך דין לטיפול מול ביטוח לאומ

tal1234561

New member
נדרש עורך דין לטיפול מול ביטוח לאומ

שלום לפורום. האם מישהו יכול להמליץ לנו על עורך דין טוב המתמחה בטיפול מול ביטוח לאומי. כאילו לא די בכל הקשיים בהם אנו נתקלים, ביטוח לאומי מערים קשיים רבים בכל הנוגע לקבלת סיוע. אנו מחפשים מי שינהל את המלחמה הזו במקומנו, עייפנו. אשמח לקבל הצעות...

פנטזי1

New member
תנסו להכנס לקישורים של הפורום

יש שם קטגוריה של יעוץ ומוסדות לתשושי נפש אולי תוכלו להעזר בזה.

ענתי44

New member
לא יודעת על עורך דין טוב אבל...

אני נעזרתי נגד ביטוח לאומי במבקר המדינה וקיבלתי עזרה מהירה ואפילו התנצלות. אם לא יועיל לא יזיק

אירילה

New member
מחיקת הודעות אשר יש בהן המלצות

לא אחת ציינתי בפורום כי המלצות על עו"ד או חברות כ"א ,או על כל חברה כל שהיא ,יש לעשות במסרים בלבד. למרות היות הפורום כפורום תמיכה עדיין כפוף הפורום לתקנון הנהלת תפוז ,ולכן כמנהל הפורום עליי להיות נאמן "למקור" ולכן לצערי הרב נמחקה היום הודעה אשר היה בה המלצה על עו"ד המפטל בתביעות כנגד ביטוח לאומי. אני חוזר ומזכיר שוב -המלצות אך ורק במסרים בלבד. תודה רבה על תשומת הלב ונא להקפיד על כך למניעת אי נעימויות בעתיד.

l i i

New member
לענתי 44 -מבקר המדינה?

לענתי שלום! התפלאתי לשמוע שמבקר המדינה עזר לך בעניין ביטוח לאומי. בעלי עבר תאונת עבודה לפני 3 שנים, תבענו מביטוח לאומי לשלם לו על 3 חדשי עבודה כחוק, והם מתזזים אותנו כבר שלוש שנים (סך הכל בשביל 5100 ש"ח) פנינו לסיוע משפטי (זה שניתן חינם, בדר פ"ת בתל אביב, ואנחנו מגובים בעו"ד, אבל ביטוח לאומי ממשיך לשטות בנו, כביכול הם לא מאמינים שלאחר שבעלי שבר את הקרסול, הוא לא הלך מיד לקו"פח, אלא המשיך להתייצב בעבודתו עוד 3 ימים , טרם שפנה לרופא. הוא טיפוס כזה , מה לעשות?), האם נראה לך שאפשרי יהיה להסתייע במבקר המדינה? למי לפנות?

ענתי44

New member
תשובה מבקר המדינה

היי, גם אני נפצעתי בעבודה בקרסול ובגב והמשכתי לעבוד כי סיקרתי ביקור בכלא נווה תירצה והמצב הלך והחריף ואני, כמו בעלך, התעקשתי להמשיך עד שהרגל מרוב נפיחות יצאה לי מהנעל ופינו אותי לבית חולים. במקרה הזה 4 חודשים הייתי בחופשת מחלה ועוד שנה עם קב, אבל העבודה טיפלו עבורי בטפסים ומייד הכירו בזה. מאז ביטוח לאומי החל לשגע אנשים ולמשוך זמן מתוך כוונה שיתייאשו ויוותרו ( זו דעתי האישית) אותי לפני כשנתיים הם טירטרו יותר משנה.ולא הכירו בי כמובטלת. מצד אחד אם אני לא מגישה את התביעה אז עליי לשלם להם כל חודש למרות שאני מובטלת ומצד שני הם התעקשו שאני סטודנטית גם שהבאתי להם תואר ביי איי. עד שעלו לי על העצבים ושלחתי מכתב למבקר המדינה. צילמתי כל מסמך וכל התכתבות עם ביטוח לאומי וסיפרתי מה קרה וטופלתי מהר וטוב.אפילו קיבלתי בתנצלות. כתבי בבקשה את השתלשלות הדברים ואת העובדה שבעלך מרוב מסירות ונאמנות ולמרות הכאב הלך לעבודה. לא צריך אולי לתת לו מדליה על זה אבל גם לא להעניש. תשלחי רשום ומספיק הכתובת מבקר המדינה ירושלים תקבלי מכתב שהמכתב הגיע ואז הטיפול יועבר לעורך דין מטעם מבקר המדינה שאם ביטוח לאומי צודק הוא יסביר לך למה אבל אם אתם צודקים ולדעתי כך המצב אז הוא יתערב וידרוש לשלם לכם. בהצלחה

l i i

New member
תודה

היי ענתי! את מקסימה כרגיל! אעשה כך (אצלינו הסחבת נמשכת כבר 3 שנים)* תודה!

למעלה