נהגי אוטובסי דן

zac1919

New member
נהגי אוטובסי דן

שלום לכולם לאחרונה הדביקו על אוטובוסי דן מדבקה, כמו שנהוגה בהרבה חברות, עם טלפון לתלונות על נהגין שעוברים עברות תנועה. אני חושב שיש פה סוף סוף הזדמנות לנסות מעט לתקן את הנהגים הגרועים במדינה (הנהגים הגרועים במדינה הם נהגי כל חברות האוטובוסים ולא רק דן) על ידי עקשנות והתקשרות למספר על כל הפרעה שהנהגים גורמים. אני כבר התקשרתי.

פרטנר

New member
הנהגים הגרועים במדינה?

אני מבטיח לך שאחרי יום אחד מאחורי הגה של אוטובוס (או ליד נהג אוטובוס) גישתך תשתנה לחלוטין. לנהוג על הדבר הגדול הזה בתוך העיר העמוסה , להכנס (אם לא חנו לך בתחנה) ולצאת אינספור פעמים ממפרצי התחנות כשהנהגים כלל לא מתחשבים, זה לא פשוט כמו שאולי נדמה לך. לשרוד יום יום שעות בתנאים הללו נדרשת יכולת לא קטנה . לזה לא הייתי קורא נהגים גרועים.... לגבי ההתנהגות של הנהגים היא אמנם לא תרבותית ולעיתים אלימה אך ניתן לעיתים גם להבין את הלחץ והתנאים שהם מתמודדים איתם ולהבין (ואף לעזור ולהתחשב). לרוץ ולהתקשר על כל נהג שלא אותת ביציאה מהתחנה ואולי לפגוע לו ע"י כך בפרנסה -נקמנות קטנונית.

zac1919

New member
הסבר

כאשר בדרך קבע בצומת בר-אילן 90% מנהגי האוטובוס לא מחכים בפקק אשר במסלול הפניה ימינה אלא חותכים ממסלול הנסיעה ישר רגע לפני הפניה - נהגים גרועים. כאשר יש כביש עם מסלול לכל כיוון וקו הפרדה לבן, מפרץ התחנה ריק לחלוטין ו50% מנהגי האוטובוסים לא נכנסים אלא עוצרים במסלול הנסיעה (באופן מלא) כי גם ככה קצת עמוסה התנועה ונוסעים לאט אז אח"כ יהיה להם קשה להיכנס - נהגים גרועים. כאשר נכנסים למפרץ התחנה ובשניה בה עצרו ופתחו את הדלתות כבר מאותתים שמאלה (חזרה לכביש) למרות שיש 10 נוסעים בתחנה - נהגים גרועים.

פרטנר

New member
לא גרועים, אולי חוצפנים?.

מעצבנים, חסרי תרבות. ושוב , אני נוטה לחשוב שאם תחווה את ה"חויות" שנהגים אלה עוברים מדי יום ,עם רכבם הגדול וחוסר התחשבות הנהגים מסביב , דומני שדעתך תשתנה מעט עליהם . אני לא מצדיק התנהגות חסרת התחשבות אך לדעתי אתה שופט אותם ממושב המשפחתית שלך ולא ממרום מושב האוטובוס והשעות המרובות על הכביש.

השיטה

יש לקות בולטת בתרבות הנהיגה של נהגי האוטבוס. וזה מתבטא כמו שהבחור פה אמר, בכל מיני עבירות שגורמות עוול לעוברים האחרים בדרך. השינוי יכול להתחיל רק בהם. אני יכול להגיד שאם יהיה טלפון לתלונות על האוטובוס אני אממש את זה, כי ככל שיותר אנשים יביעו את תלונתם על חוסר התרבות הזו, כך בחברת "דן" דברים יתחילו לזוז לאנשהו. ככה זה עובד: מסה של תלונות מול מסה של טיפול לתיקון. זו השיטה

zac1919

New member
יש טלפון על דן

03-6933044 אני חושב שיש גם על קווים ואולי אפילו אגד.

wil

New member
התופעה האחרונה אכן מעצבנת

וגורמת לכך שכנהג רכב, אני נוטה להתעלם מהאיתות הנ"ל כל עוד האוטובוס לא מתחיל לזחול. אבל אני מצטרף לדעה של פרטנר, נהגי האוטובוס ניצבים בפני מציאות לא פשוטה, ולמרות שגם לי יש להוסיף תלונות עליהם (בעיקר שמירת מרחק לקויה באופן כרוני) - ממש לא מדובר בנהגים הגרועים או המסוכנים במדינה. לדעתי דווקא חלק גדול מנהגי המוניות הם מסוכנים ביותר, ופירטתי כבר באופן נרחב בכמה מקומות אחרים, אין לי כח עוד פעם בשעה כזו

למעלה