נהגי המוניות מרגיזים נורא !!!!

נהגי המוניות מרגיזים נורא !!!!

ארבעה היתקלויות היום היו לי עם נהגי מוניות !!! ארבעעעעה ! הראשון יצא מחנייה כאשר שדה הראייה שלו לימינו חסום ע"י משאית גרר שעסקה בהורדת רכב לחנייה,פשוט פרץ לכביש ולא עצר כדי לבדוק מה קורה !!! אני באתי מימינו ומזלי שאני ראיתי אותו מאחרי המשאית והאטתי,כי ידעתי שהוא יפרוץ לי.רכב אחר היה נכנס בו. כמובן שעצרתי אותו וקצת הכנסתי בו דברים כג' "את הרישיון שלך צריך לשלול,כי אתה מאותם הנהגים בישראל שנמצאים כל העת על הכביש ועדיין לא למדו לבדוק אם הדרך פנוייה כאשר שדה הראייה חסום." ובנוסף אמרתי לו שיהיה אסיר תודה ויגיד לי תודה על כך שהצלתי את חייו,כי אם היה פה נהג אחר הוא היה מעיף אותו לעזאזל שכן זה כביש ישר וכולם טסים שם,אפילו שזו דרך עירונית. בעעעעע... ההיתקלות השנייה; אני נוסע מאחרי מונית שירות והחמור הזה החליט לעצור באמצע הכביש בכדי להעלות ולהוריד נוסעים,בסדר אני ממתין בסבלנות חצי דקה-דקה [זה המון זמן],החמור לא רוצה להמשיך לנסוע.חיכיתי עוד קצת,התחילו הצפירות מאחורה,הוא לא הקשיב להם,עשה בכביש כשלו,יצאתי מהרכב ושוב יצא לי לצעוק על נהג מונית. ויותר מרגיז ששתי מכוניות קדימה הייתה לו חנייה !!!!!
ההיתקלות השלישית,מונית שירות שפשוט לא יודעת מה זה לתת זכות קדימה בכיכר תנועה ויותר מרגיז שבסוף הסיבוב [פרסה] בכיכר,הוא עצר על המעבר חצייה בגלל נוסע שרצה לעלות.והרכב שהיה מאחריי,לא שמר על מרחק מספיק ונתן לי "נשיקה".ושוב יצא לי לצאת אל הנהג מונית דווקא ולא אל הנהג מאחריי,צעקתי עליו בעצבים היות והוא השלישי שהרגיז אותי כבר. הוצאתי את המצלמה וצילמתי את המצב בדיוק כפי שהוא,נהג המונית יצא מהמונית במטרה לגרום לי להסיר את התמונות המצולמות,רק מה הוא לא ידע שאני "יותר דפוק" ממנו,הוא חשב לנהוג כלפיי באלימות,הושבתי אותו בחזרה על הכסא שלו במונית במשפט קצר "אם אתה רוצה לחזור ולנהוג על הכביש,תחזור לכסא שלך,כדי שלא תצטער אחר כך."
והאחרון שהביא לי את הסעיף עד למעלה...פשוט החליט שהוא לא עוצר בתמרורי "עצור".אני נסעתי אחריו ושמתי לב שתמרורי "עצור" בשבילו הם בגדר המלצה בלבד. אחרי התמרור הרביעי שהיה במסלול נסיעתנו עצרתי לפניו ועצרתי אותו ושאלתי אותו,איך הוא ירגיש אם מישהו פשוט ייכנס בו בגלל שהוא לא עצר בתמרור עצור והוא עלול למצוא את עצמו הפוך על הכביש ללא רוח חיים ו/או לגרום נזק פיזי לאדם אחר,בגלל שתמרור העצור הוא רק בגדר המלצה עבורו. תגובתו "אתה צודק בהחלט,פשוט לא שמתי לב וזה לא שאני לא עוצר,אני מאט ובודק את התנועה." העם הישראלי בשלל תירוציו. והנה לכם ארבעה מיקרים שונים עם נהגי מוניות ביום אחד !!! בעעעעעעעעעעעע

בעז 21

New member
בקשר להיתקלות הראשונה.

לפי דעתי אתה צריך לאשים את נהג הגרר.. לא את המונית. כלומר אך נהג המונית אמור לראות האם הדרך פנוייה כאשר יש משאית החוסמת את שדה הראייה שלו? בברכה בעז

אחד הכללים הראשונים לנהיגה...

אתה לא נכנס לדרך לא פנוייה. חסום לך שדה הראייה ??? צא עד לקו בו אתה יכול לראות את כל השטח ואז תשתלב בשלווה. הוא לא יצא עד לקו שדה הראייה,אלא פשוט פרץ לכביש. אל תיכנס לדרך לא פנוייה. תזכור את הכלל הזה,לא חשוב אם יש שם משאית חונה או סתם פח צפרדע שמפריעה לראייה שלך,תגיע עד לקו עצירה שבו אתה יכול לראות את הכביש,לא צריכים בשביל זה תמרור עצור חוקי,התמרור הזה צריך להיות לך בראש.

למעלה