נהגי מוניות = מלכי הכביש?

עמרי 24

New member
נהגי מוניות = מלכי הכביש?

כשאני בעיר אני נוטש את החיפושית שלי לטובת פיל-ביג קטן וערמומי ומשתדל לנווט את דרכי למחוז חפצי במהירות וביעילות,כשאין גשם זה אפילו כיף... אבל אתמול הבנתי עד כמה העמדה שלי בתור נהג ברכב קטן מימדים מוטל בספק. תוך שאני טס במהירות האופינית (60) לכיוון הצומת אני מבחין במונית שנהגה מתעקש לעשות פרסה וכניראה שזה הולך להיות דרכי,אם ארצה או לא... שנינו בלמנו בשניה האחרונה כשהתמונה האחרונה שאני זוכר זה היה הגלגל הקידמי שלו בזוית לא שגרתית. ``לא ראית אותי?`` שאלתי אותו. והדביל,עם חיוך של ילד עונה לי: ``לא חשבתי שתמשיך בנתיב שלי`` ``שלי``?!?! מה זאת אומרת? אבא שלך רכש אותו מהעיריה? ממע``צ? הכביש הוא של כולנו ושל אף אחד! לא נכנסים בכוח לנתיב! לא מניחים ש.. לא מרגישים ש.. פשוט נוהגים בתבונה מתוך ידיעה שהנהג השני לא יראה אותנו! מתי נתחיל לנהוג כמו שצריך?

ranfin

New member
כשרוכבים על טושטוש יש לפתוח עיניים

כשהיה לי דיוק 125 העניים שלי היו ראדר. גם ברכב לא סומך על אף אחד, תמיד מחפש את העניים של הנהג שמולי שמה הוא לא ראה אותי. באופנוע טוסטוס או כל דבר דו גלגלי צריך חהיות פי אלף זהירים, מאחר וכל פגיעה היא בגוף של הרוכב ולא בפח של הרכב. הצעה שתעזור לך ולא רק על דו גלגלי, חפש את העניים של הנהג, ואם זה מונית אתה יכול להיות בטוח שהוא לא מסתכל בכלל אלה נכנס לנתיב. ותעשה טובה לכולנו סע בזהירות.

למעלה