W a b b i t
New member
נהגי תחבור"צ עצבניים- התנסות אישית מהיום.
כאן בצפון זה קצת שונה, רוב הנהגים והעובדים הם מהכפרים, בדואים דרוזים וכו'.
החברה שלקחה את המכרז, כנראה מתנהלת בהפסד, אבל זה בא בעקבות אונס ורצח של צעירה
שהלכה ברגל באין תחלופה אחרת. בנסיעה הראשונה שלי בקוי החברה בחרתי לנסות
לשבת קצת מאחורה, עוד לפני שיצאנו מהישוב הנהג נסע מהר על באמפר- אני ותיק של בערך 15
קילו זינקנו לתקרה, כבר חטפתי זעזוע מוח בעבר, כך שידעתי מה עובר עלי.
בכל מקרה, ישנו נהג שאני מכיר יותר משנה, מבוגר מאוד, שגדל בישראל אחרת.
נוסע בבין עירוני בלי חגורה, מעשן עם נוסעים ברכב, מדבר בפלאפון בלי דיבורית, ונוסע בכבישי צפון
סוג ז' עם הרכב סוג ט' כאילו הוא בפורמולה 1כאשר יש נוסעים.
התלוננתי בעבר עליו ספציפית ולא קיבלתי תשובה.
היום כשעליתי לקו שלו, התחיל ויכוח, לא קשור לכסף, התווכחתי ככל שיכלתי לרדת לרמתו, שילמתי
והוא חידש ביוזמתו פעם או פעמיים את הויכוח במהלך הנסיעה. כשהגענו ליעד כרגיל, עשיתי סריקה במבט לאחור אמרתי לו תודה רבה
ויצאתי. הנהגים הם דוגמה לחברה הזאת של חכמי חלם, שקבעו אחרי הרצה לו"ז בלתי אפשרי- אתה מתקשר ומבקש דוגרי מהמוקדנית
שתגיד לך את השעות האמיתיות של הגעת הקוים וזה הולך ככה בערך: רציתי לדעת אני מחכה כבר עשרים דקות, הקו של 16:00 עוד לא הגיע
מתי הוא מגיע לכאן? היא: הקו הזה מגיע ב16:30. אז למה אתם פשוט לא משנים את השעות בלו"ז?! כל נהג מגיע מקו אחר לעשות קו שונה והם תמיד מאחרים.
בכל אופן הגשתי תלונה טלפונית לשלושה מקומות שונים שאחראים על הקווים. נציג החברה אמר לי ששנינו צודקים בויכוח, החוק לצד הנהג, ואני גם צודק כי החברה
בעצמה (חלם.חלם!!!) קובעת באינטרנט וכל עלון שהיא מפיצה מידע שגוי, לא לפי החוק שעל פיו נהגתי ולכן הנהג התווכח.
מדובר כאן באדם שאני קצת חושש לפגוע בפרנסה שלו, אם כי אני יותר חושש שבסוף הוא יפגע באנשים היקרים לי, ויותר חושש שלא יעשו לו כלום
ובפעם הבאה שיראה אותי ידע שזה אני פניתי ואצטרך לספוג עוד קצת גידופים.
כאן בצפון זה קצת שונה, רוב הנהגים והעובדים הם מהכפרים, בדואים דרוזים וכו'.
החברה שלקחה את המכרז, כנראה מתנהלת בהפסד, אבל זה בא בעקבות אונס ורצח של צעירה
שהלכה ברגל באין תחלופה אחרת. בנסיעה הראשונה שלי בקוי החברה בחרתי לנסות
לשבת קצת מאחורה, עוד לפני שיצאנו מהישוב הנהג נסע מהר על באמפר- אני ותיק של בערך 15
קילו זינקנו לתקרה, כבר חטפתי זעזוע מוח בעבר, כך שידעתי מה עובר עלי.
בכל מקרה, ישנו נהג שאני מכיר יותר משנה, מבוגר מאוד, שגדל בישראל אחרת.
נוסע בבין עירוני בלי חגורה, מעשן עם נוסעים ברכב, מדבר בפלאפון בלי דיבורית, ונוסע בכבישי צפון
סוג ז' עם הרכב סוג ט' כאילו הוא בפורמולה 1כאשר יש נוסעים.
התלוננתי בעבר עליו ספציפית ולא קיבלתי תשובה.
היום כשעליתי לקו שלו, התחיל ויכוח, לא קשור לכסף, התווכחתי ככל שיכלתי לרדת לרמתו, שילמתי
והוא חידש ביוזמתו פעם או פעמיים את הויכוח במהלך הנסיעה. כשהגענו ליעד כרגיל, עשיתי סריקה במבט לאחור אמרתי לו תודה רבה
ויצאתי. הנהגים הם דוגמה לחברה הזאת של חכמי חלם, שקבעו אחרי הרצה לו"ז בלתי אפשרי- אתה מתקשר ומבקש דוגרי מהמוקדנית
שתגיד לך את השעות האמיתיות של הגעת הקוים וזה הולך ככה בערך: רציתי לדעת אני מחכה כבר עשרים דקות, הקו של 16:00 עוד לא הגיע
מתי הוא מגיע לכאן? היא: הקו הזה מגיע ב16:30. אז למה אתם פשוט לא משנים את השעות בלו"ז?! כל נהג מגיע מקו אחר לעשות קו שונה והם תמיד מאחרים.
בכל אופן הגשתי תלונה טלפונית לשלושה מקומות שונים שאחראים על הקווים. נציג החברה אמר לי ששנינו צודקים בויכוח, החוק לצד הנהג, ואני גם צודק כי החברה
בעצמה (חלם.חלם!!!) קובעת באינטרנט וכל עלון שהיא מפיצה מידע שגוי, לא לפי החוק שעל פיו נהגתי ולכן הנהג התווכח.
מדובר כאן באדם שאני קצת חושש לפגוע בפרנסה שלו, אם כי אני יותר חושש שבסוף הוא יפגע באנשים היקרים לי, ויותר חושש שלא יעשו לו כלום
ובפעם הבאה שיראה אותי ידע שזה אני פניתי ואצטרך לספוג עוד קצת גידופים.