נהג מונית

vered4

New member
נהג מונית

היום קרה לי משהו מה זה מרגיז. לילדים שלי יש חוג אחה´צ ואני לוקחת אותם לכיוון אחד והשני הם הולכים. היום לגדולה (13) היתה מסיבת יום הולדת והיא חשבה שלא תוכל ללכת לחוג, אז סיכמתי איתה שאני אקח אותה בשעה מסוימת, קבענו איפה היא מחכה, ויש לה טלפון סלולרי. אז אני נוסעת לקחת את הבן (10), הוא לא מחכה לי והטלפון שלו סגור. חיכיתי וכשהייתי כבר צריכה לסוע לקחת את הבת נסעתי, שתי דקות אחרי זה (הרחוב חד סיטרי ואין אפשרות להסתובב) הוא מצלצל וטוען שכן היה במקום. אני אומרת לו שיחכה וכשאגיע עם הבת, אקח אותו. אני מגיעה למקום שקבעתי עם הבת, היא לא שם ו...הטלפון סגור. עוברות כמה דקות ושוב אין לי ברירה כי אני צריכה לסוע לקחת את הבן, אני נוסעת, והנה טלפון ממנה, טוענת שהייתה במקום והטלפון לא היה סגור. שוב אני מגיעה לקחת את הבן, שוב הוא איננו והטלפון סגור. אני מגיעה הביתה, אחרי 5 דקות טלפון, איפה את...הייתי במקום וחיכיתי. שניהם חשו את התוצאות לחוסר ההתיחסות שלהם למצב, היא לא הלכה לחוג, והוא חזר ברגל. אבל זה שהם טוענים בתוקף דברים שאני יודעת שלא נכונים. הם לא מבינים עד כמה זה מעצבן?

ורד, אני מהפרקטיות והפרגמטיות...

מודאת כל פעם מחדש שהם זוכרים לפתוח טלפונים, מלמדת אותם להתפקד טלפונית מיוזמתם כשהם לא שומעים ממך (אם, נניח, הטלפון שלהם היה פתוח ומשום מה שיחתך לא נקלטה - יש שעת התפקדות קבועה מראש) וכולי. חוץ מזה, כשמגיעים מים עד נפש אני עושה תרגיל מנהיגות קטן....זה אף פעם לא מזיק. אי הגעה לחוג היה תרגיל כזה, למשל. רק נצלי את המומנטום
וואו, איזה תסכול להיות אמא נהגת. אני מתחילה להרגיש את זה עכשיו

vered4

New member
אז למה אני מרגישה רע

שהיא לא הגיעה לחוג? ממש חבל לי, והיא כל כך רצתה. ברור שלא היה מזיק להודיע לי שהיא תאחר בכמה דקות... וברור שזו אחריות שלה, אבל עכשיו אני מרגישה שאם לא הייתי כל כך מתרגזת, הייתי יכולה גם להעביר את המסר, וגם לקחת אותה לחוג. כי בדרך כלל מי שלא בסדר זה הוא, והיא בדרך כלל מתחשבת.

למעלה