נהדר, הפורום הזה ממש הלחיץ אותי

נהדר, הפורום הזה ממש הלחיץ אותי ../images/Emo8.gif

היי, אני מועמד ללימודי עיצוב תעשייתי בשנקר שנה הבאה. שוטטתי קצת ע"מ להבין יותר טוב מה המשעמות של "תיק עבודות" ומה אני אגיד? חשכו עיניי... יש לי בבית מספר עבודות אומנות שעשיתי בשנה-שנתים האחרונות, כולם תלת מימדיות. בסה"כ יש לי אולי 5. כששוטתי פה ראיתי כאלה ששואלים מה כדאי להוריד ומה יעשה רושם.. מה דעתכם? אני אמור עכשיו מהר מהר ליצור כל מיני דברים ולדחוף פנימה? אני חושב שיש לי את הכישרון והידיים הנכונות אבל קשה לי המחשבה שאני צריך כ"כ להוכיח את עצמי. הרי אני בא ללמוד את המקצוע ולא ללמד אותו! מבחינת רישום אין לי שום ניסיון. האם יש צורך בכך? מה דעתכם? אני אשמח מאוד לקבל טיפים שיעזרו/ ירגיעו.

שיר שיר1

New member
../images/Emo163.gif

איזה עבודות הכנסת בתיק עבודות שלך? אם אתה חושב שהעבודות שלך טובות אז 5 עבודות זה מספיק, האיכות יותר חשובה מהכמות. ולא נראה לי שחייב להכניס רישומים. התיק אמור לייצג אותך ואם אין לך ניסיון ברישום אז אין, זה לא נורא. בהצלחה... :)

בגדול

העבודות שיש לי כרגע מורכוב מעבודות שמשלבות תפירה ועבודות של "עיצוב תכשיטים" אני מניח . יש לי עוד כל מיני עבודות שיכולות להצביע על יכולת לעבודה עדינה כגון ריקמת איקסים (במידה ואת מכירה) אבל לא מדובר פה במשהו שאני המצאתי אלא רק בביצוע שלי (שלטעמי יצא טוב מאוד) ולכן אני לא אכניס את זה לתיק כי אין בזה ממש מקוריות. אני אתן עוד דוגמא: יש לי דגם קטן של מטבח מעץ שצבעתי יפה ובעדינות כל פרט ופרט והוספתי כל מיני כלי מטבח מיניאטורים, חלקם קנויים (מערוך מיניאטורי) וחלקם אני יצרתי מפימו (ביצים ולחם למשל). התוצאה הסופית מקסימה, אבל אני חושב שאני יעשה מעצמי צחוק אם אני אכניס את זה לתיק כי זה אכן יפה אבל אין בזה יותר מידי מקוריות. מה את חושבת? אני צודק? שאני אכניס מה שיש או דברים נבחרים? תודה!

שיר שיר1

New member
לא

אל תכניס מה שיש, זה אפילו יכול להרוס במקום להוסיף. העבודה עם המטבח נשמעת נחמדה אבל אין שם מקוריות באמת. תכניס דברים שיש בהם עיצוב חדשני שלך... אין בעד מה... :)

למעלה