נהדר...

מיכל328

New member
נהדר...

נחשו מה? מסתבר שיש איזושהי רוח נחמדה שבאה לבקר אותי מידי פעם ופעם.. אבל זה קורה רק לאחרונה - נראה לי שהיא נמשכת לכל האנרגיות בחדר שלי כי לאחרונה התעסקתי בהרבה טקסים ועשיתי המון מדיטציות אז העלתי המון אנרגיה... לפני שאני ממשיכה - אתם מאמינים ברוחות? (Ghosts) (אם אתם לא אז נא לא לצחוק ממני כי אני מאמינה באמת ובתמים שיש רוחות ואפילו שדים - אבל לא מאלה שמככבים ב"מכושפות".. חחח!).. בכל אופן - הרוח הזאת לא עושה בעיות או משהו אבל היא פשוט שם מידי פעם (לא כל הזמן), בלילה ואני מרגישה שהיא שם, צופה בי (כמו נגיד שאתם הולכים ברחוב ואתם יכולים "להרגיש" שמישהו צופה בכם מאחור ואתם מסתובבים ובאמת יש מישהו שמסתכל).. אוף.. אבל אין לי יותר מידי מה לעשות חוץ מלתת לה לעשות את שלה... כל עוד היא לא מפריעה לי, אני לא אפריע לה... אני אציין שבטקסים או מדיטציות אין הפרעה או ירידה באנרגיות וכ"ו, כך שלא נראה לי שיש לרוח הזאת כוונות לא טובות... מישהו מבין על מה אני מדברת? מיכל

שבז

New member
הערה...

על תצחקי על השדים במכושפות... זה שדים אמיתיים שמופיעים במקומות כמו הנקרומניקון הברית החדשה ובעוד כל מני מגילות נידחות...

מיכל328

New member
אני

לא צוחקת עליהם, אני פשוט מציינת שהשדים שאני מאמינה בהם - לא זורקים כדורי אש... הרושם שלי של שדים הם, שהם רוחות עצבניות יותר שאוהבות חעשות בעיות לאנשים.. אבל בדיוק כפי שאנשים שמתעסקים במאגיה (כמוני לדוגמא) - לא יכולים לעשות את מה ששלושת האחיות יכולות לעשות - כך השדים לא בדיוק יכולים לעשות את מה שהשדים בסדרה עושים... למכושפות ולשדים בסדרה יש את האלמנט החשוב ביותר מכולם - הוליווד... מיכל

gwizard

New member
הערה בשבילך

אתה מודע שנקרונומיקון (או אל-אזיף) זה זיוף קולנועי, נכון ? אין ספר כזה באמת, למרות שהאינטרנט מוצף בעותקים שלו. גם אצלי באתר שמתי עותק בשביל הפאדיחה
מכושפות זה גם סידרה הוליוודית עם שום קשר למציאות. יש להם אפילו שם נחמד בקהילה הוויקאנית - מכשפות נוצריות
שדים אמנם קיימים, אך לא כמו שאתה מתאר אותם (אם אתה מסתמך על המקורות שציינת).

מיכל328

New member
נוצריות או לא...

אני מתה עליהן ועל הסדרה הזו! סוף סוף סדרה רצינית שבה המכשפות הן הטובות והן שמצילות את העולם! אני כל כך מקנאה ב - Book of Shadows שלהם! הוא עתיק ומגניב ועשיר בחומר! יום יבוא וגם ה - Book of Shadows שלי יהיה עבה כמו שלהן... (כן כן אני מודעת לזה שהרוב לא אמיתי, פשוט איך שהספר שלהם נראה, ממש יפה ועתיק כזה...) מיכל

שבז

New member
מה???

תגיד לי, מאיפה הבאת את זה שהוא זיוף קולנועי... מה פתאום... נכתב על ידי ערבי (אל אזיף, שכינו אותו הערבי המשוגע או משהו כזה, לא זוכר)... מי אמר לך שזה מזוייף... אני לא טוען שהשטן היה שותף בכתיבת הספר ושהוא שטני או משהו, יכול להיות שהבנאדם באמת היה משוגע וסתם כתב את זה... אבל אני לא מטיל ספק באוטנטיות שלו ואני רוצה לדעת למה אתה חושב שזה כן זיוף קולנועי...

gwizard

New member
אשליות מתנפצות - זה קשה

Many labor under the misconception that the Necronomicon is a real book that predates Lovecraft. These pages have been created in the hopes of disabusing people of that notion. Included here are Lovecraft’s own fictional references to the Necronomicon, excerpts from Lovecraft’s letters in which he states that the Necronomicon was his invention, and information on the various hoax editions of the Necronomicon, as well as on other sources of misinformation. ציטוט מממציא הנקרונומיקון עצמו, באתרו הרשמי. http://www.hplovecraft.com/creation/necron

gwizard

New member
הערה קטנה

זה לא באמת האתר "שלו", כי הוא כבר לא בין החיים. האתר מתוחזק ע"י קבוצה של אנשים אשר חקרו וחוקרים את עבודותיו ורשימותיו. העובדה שיש להם שם מתחם על דם הסופר מעידה על כך שניתן להתיחס אליהם כמקור פחות או יותר "רשמי". (לפי חוק שמות המתחם בארה"ב)

L e s t a t

New member
לשבז ולאלון

אלון, הספר אומנם אמיתי מאוד אך נכתב בתחילת המאה הקודמת על ידי סופר האימה המהולל האוורד פיליפס לבקראפט והלה גם הודה בכך במכתב ששלח לחבר. בכל זאת, הספר חביב מאוד אומנם אודה לך מאוד שבז אם תצביע על המקומות בב"ח ובנקרונומיקון בהם "השדים" במכושפות מופיעים.

למעלה