נהדר

efroch99

New member
נהדר

נגמרה הפרסומת של קופת חולים עם הבטן המתנפחת, וקיבלנו דוגמנית בגדים תחתונים בהריון? (גם כשאת בהריון את צריכה להראות משולמת) זה ממש גרוטסקי. נראה לי שהגיע הזמן לעבור דירה... "השכנים אינם נאים בעיני"....

אותי זה דוקא משעשע איך שהם מפספסים

את קהל היעד שלהם. תחשבי על זה ככה: הפרסומאים משקיעים המון כסף כדי לקבל פרסומת מפולחת לפי קהל היעד שהם הגדירו ובסוף היא מגיעה לאנשים שזה בכלל לא מדבר אליהם - אני חושבת שזה מצחיק. אותי היה מעצבן הרבה יותר אם היו מפרסמים כאן דברים שאני נורא רוצה אבל לא יכולה להרשות לעצמי או דברים שאני יודעת שאינם טובים וחושבת שהפרסומת מטעה וכו'. לגבי הדברים האלה פשוט אין לי שום אינטרס - הם לא מפתים אותי ולא משנים את דעתי על שום דבר, אלא הם רק תצוגת רקע (ואני מודה שבתור תצוגת רקע כבר ראיתי גרועות יותר - למשל הפרסומת עם הג'וקים איכס!).

karnity

New member
לעבור דירה?

כפי שאת וודאי מבינה לבד, הפרסומות מפולחות לפי קטגוריה וכיוון שפורומנו משתייך לקטגוריה "משפחה" אנו נהנות משלל פרסומות למוצרים נפלאים או שירותים חיוניים... דההה... בכל מקרה, כולי תקווה שבקרוב נעתיק השתייכותינו לקטגוריה אחרת...ונחשף לפרסומות בעלות תכנים שונים... למרות שאני מעוניינת (וכבר דברנו על הנושא בפורום) להישאר גם בקטגוריית משפחה...

למעלה