נהדר

Neomi Dyllen

New member
נהדר

עכשיו הוא גם מתנהג אליי כמו מטומטמתתאתמול כשקבענו להיפגש הוא אמר לי שהוא עובד עד 23:30,עכשיו הוא התקשר והשאיר לי הודעה שישב כמה שעות באינטרנט קפה ובכלל שכח שהוא לא עובד היום , אז עכשיו הוא גם חושב שאני מטומטמת as if

morrr

New member
מגיע לו

בסוף הוא ישאר לבד לא את. שימשיך לשקר עד שמרוב שקרים הוא ייתחיל להאמין לעצמו ושיסתכל לצדדים אף אחד לא ירצה בחברתו. תני לו להיות קצת לבד בלעדיך תראי אני לא נביאה אבל הלבד לא יעשה לו טוב כי כרגע יש לו בטחון את אבל שלא תתקשרי ולא תתיחסי תראי שהוא יחוש לבד ואז הוא יחפש אותך זאת עצה חכחמה שקשה לבצוע אבל תאמיני לי עובד אחלה. יום קסום מלא אור ושלבת נפש מור

Neomi Dyllen

New member
יש לך את המילים

הנכונות,עשית לי טוב על הנשמה,תודה לך חביבתי

Neomi Dyllen

New member
היי מור

האם שלחת לי במקרה אי מייל?קיבלתי משהו מלירון לירון ולא זכרתי מה אמרת לי שקרה לתיבת הדואר שלך ומה כתוב שם במקום הכתובת.

מוררר

New member
המחשב היה חולה

היי היי המחשב שלי היה חולה לכן לא פתחתי אותו ולא שלחתי כלום לאף אחד עכשו הוא בסדר שלחתי לך מייל תתקשרי אלי מקווה שהכל בסדר אצלך. אצלי הכל טוב קצת לא טוב לי בגלל מה שקורה במדינה שלנו אבל באופן אישי אני בסדר . מור

מוררר

New member
המחשב היה חולה

היי היי המחשב שלי היה חולה לכן לא פתחתי אותו ולא שלחתי כלום לאף אחד עכשו הוא בסדר שלחתי לך מייל תתקשרי אלי מקווה שהכל בסדר אצלך. אצלי הכל טוב קצת לא טוב לי בגלל מה שקורה במדינה שלנו אבל באופן אישי אני בסדר . מור

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לא נעמי, את לא

את אדם שמגיע לו שינהגו בו בהגינות ובכנות. ואת הבוס. את תחליטי מתי להחיש לו את הזכות הזו שלך... מקווה שבינתיים את טובה לעצמך ודואגת לצ´פר את עצמך בכל מיני דרכים.

למעלה